Kvällen är här

Idag har jag hunnit med mycket. Det är besiktning på våran gamla lägenhet i morgon så jag har varit och städat det sista, fas kom på nu på kvällen att vi måste borsta av balkongen och nere i källaren, men det fixar Mattias i morgon innan besiktningen. Jag har också hunnit handlat och tagi en långpromenad till farmor. 
 
Mattias har jobbat över idag så jag bestämde mig att fixa mat tills han kom hem, men jag kunde inte bestämma mig så det blev 4 olika rätter som han får välja mellan, bra med matlådor också :D 
Blev Farmors kassler special, falukorv och makaroner, encheladas (eller hur det stavas) och en egen pytt i panna.
 
 
 

Aktiv igen! 2013

Nu ska jag göra ett försök att skriva och lägga upp lite bilder igen som jag en gång gjorde. 
 
Mycket har hänt sen sist...
 
Jag och Mattias har nu varit tillsammans i över ett år, vi är förlovade och har både en hund (Bravo) och en bostadsrätt tillsammans. Livet rullar på som vanligt och vi mår toppen. 
 
Igår var vi hos veterinären med Bravo för att han under två månaders tid har spytt nästan varje dag och har haft kala fläckar i pälsen. Det hela sluta med mediciner och nytt specialfoder. + att vi fick veta att han lider av en hudsjukdom som heter Demodex, vilket innebär att han har parasiter i kroppen och får kala fläckar. Det kan också klia vilket de än så länge inte gör på Bravo. Demodex är en ärftlig sjukdom som överförts från mamman redan från början och som säkerligen alla valparna i samma kull har. Har försökt att kontakta uppfödaren vilket inte varit lätt eftersom hon inte har kvar samma nummer. Men vi får se hur det blir. Annars får det lösa sig iallafall med alla kostnader. Han mår iallafall bra och man märker ingenting på honom!
 
 
 
 
 

RSS 2.0