Idag är det ONSDAG!

Idag är det onsdag som sagt!

Just nu sitter jag här vid datan och kollar på ekuriren och folket vad som hänt i eskilstuna denna vecka :D Inte något som rörde mig. bra det!!

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla tv och vänta på att Maja och Camilla kommer (Dannes kusin och barn).

I morgon kommer jag hem!  Skönt ska de bli. Då blir det att städa lite, om inte mamma och pappa kommit hem innan mig.

Hade bra ska försöka lägga in alla bilder från Turkiet i morgon!!! <3

Mardröm eller inte?

Jag hoppas det bara var en mardröm...

Just nu är jag i Onslunda som är en liten by i Skåne, där det inte bor så många. Vi bor i ett gamalt hus som Daniels farfar har bott sen han var ganska ung.
Från första gången jag kom hit det var för ca 2 år sedan så har jag tyckt att det är någon som iaktar mig. Men jag har inte brytt mig, eftersom jag bara trott att jag inbillat mig.
Men igår så hade vi först pratat om healing och spöken och sånt...Och jag tror faktiskt att det finns någon andlig värld, men jag är för rädd för att veta mer om det.
Men i natt när jag sov, så vaknade jag helt plötsligt av att jag inte kunde sova, så jag låg och kollade upp i taket en stund. Inget konstigt med det. Men när jag skulle försöka blunda igen så tyckte jag att jag såg något över mig. Så jag kollade igen. Då kunde jag inte röra mig, det var som om någon tröck ner mig i sängen, och när jag försökte skrika på Daniel så gick det inte, jag fick inte ut något ljud från min mun när jag låg där ner tryckt i sängen. Tillslut när det slutade så rös jag och fick gåshud över hela kroppen. Efter det försökte jag väcka Daniel men inbillade mig själv att han bara skulle säga att det var en mardröm. så jag kröpöver till hans sida och fast det var varmt och vi svettades så höll jag om honom hårt tills jag äntligen kunde somna om igen.

Var detta bara en mardröm? eller var det någon som var där?
Jag vill tro att det var en mardröm! Men är osäker! Rädd var jag i alla fall!!!


Skåne

Hej hopp!

Är i skåne i lilla byn Onslunda. Här sitter jag under tiden de andra kollar på nyheterna :D

Idag har vi varit runt lite över allt och kollat lite. Var också i Simrishamn och skulle äta glass men det blev en hamburgetallrik istället, för jag var hungrig :D I morgon blir det att åka till Ystad och kolla runt lite där.

Igår kom vi hem ca 23:00 för vi var och träffa Danne och Sara. Och eftersom Danne och min Daniel skulle spela klart monopolet och se vem som vann så satt jag, Robert och Sara där och titta på. Monopolet pågick i 2,5 timme. :D
Saras Danne vann tillslut!!!

 Nu ska jag snart sova, för jag är trötttissss :D


hade  bra <3

Hemma i Kalla Sverige!!!

Det var igår som vi kom hem till kalla Sverige. Från ca 45 grader till ca 20 grader. Det kallar jag skillnad.

Planet gick 06:00 (Turkisk tid) och vi var  i Sverige ca 09:00 (svensk tid) Resan på planet var ett halvete. Innan starten glömde jag bort att jag hade glömt att knacka tre gånger på planet innan jag hoppat på. (psyk grej som jag har). I starten började det med att planet åkte sida till sida, och när vi äntligen kom upp i luften så började planet att tappa höjd och man lyftes i sätet. Fy fan vad rädd jag var. Äntligen så somnade jag och när vi skulle landa blev det samma sak.
Trodde jag skulle dö!!
Kom sedan till Arlanda och Ola och Carina (danne/roberts pappa och Marcus mamma) hämtade oss.
På kvällen åkte jag och skoog med Danne och Marcus till Malma Marken som vanligt!!


Lite om vad vi gjort under resan:

Den 18 Juli möttes vi utanför Daniel och Robert och åkte tillsammans i två bilar till Arlanda. Vi checkade in och väntade en stund, sedan hoppade  vi på planet och resan dit gick bara bra. Sen blev vi hämtade av en buss från Antalya flygplats som skulle ta oss till vårat hotell i Alanya (Azalea Apart hotel) buss resan tog 2 timmar och det var skit varmt. stannade på ett ställe efter en timma och köpte dyra drickor. När vi äntligen var framme så gick vi upp till rummen och sedan gick vi och käka.

Vi har sett mycket under denna vecka, och det vi började med var "Hamam"  som var bastu, avslappning, pealing, skummassage, helkroppsmassage, ansiktsmask,  ansiktsmassage. Allt detta kostade 35 lire och är ca 175 svenska kronor.

Har också varit på olika krogar t.ex. Robin Hood, The Doors och Auditorium.

Robin Hood - Var inte något ställe som jag tyckte var kul. Det var många killar just från Turkiet som kladdade på oss tjejer och det var irriterande.

The Doors - Var de stället vi var mest på och där var det flest svenskar och Norskar. Där var det mest drag enligt mig vi stod på borden och baren och dansade. Toppen ställe!

Audotorium - Jag var bara där i ca 10 minuter pga. att jag var lite onykter. men den krogen var utomhus och där var det drag!!

Vi åkte taxi varje dag och det kostade ca 50 svenska kronor för oss alla 7 personer från vårat hotell till hamnen.

köpte lite grejor också ett par evisu jeans och en tränings overall till mig och sen massa grejor till familjen och några här hemma.

Sista dagen tog vi också "modell bilder" gratis att ta bilderna men för att få bilderna så kostade det ca 300 kronor att få ca 100 bilder som jag var med på.


Resan var toppen vill ni se bilder gå in på min bilddagbok senare i veckan så ska jag försöka lägga in bilderna.
 

Turkıet

Hej hej alla!!

Just nu er jag och skoog pa manıkyr. Vı har det toppen har och skulle garna stanna en vecka tıll.

skrıver mer om resan nar jag kommer hem. Vı aker ju hem ıdag. ca 01:00 (svensk tıd 00:00) gar bussen fran hotellet ı natt, da blır det 2 tımmars buss resa tıll Flygplatsen ı Antalya.

Har forsokt att sola sa mycket som mojlıgt. Men eftersom det har blıvıt sena kvallar sa har vı rakat vakna vıd lunch vıssa dagar. Men eftersom vadret ınte varıt sa bra hemma ı Sverıge, sa hoppas jag att jag ar lıte brun ı alla fall.

Ska dra upp pa rummet for halv sju turkısk tıd sa ska vı vara modeller pa stranden. Fotona laggs ın senare!!!


Hade bra nagra tımmar tıll for snart kommer vı hem!!!

13 Juli 2009

Nu är det fem dagar kvar och jag har redan börjat gått igenom vad jag ska ha med mig :)

Just nu sitter jag hemma hos Skoog. Mamma, pappa och Mathias har åkt i väg med husvagnen och jag är hemma själv nu så då gick jag till Skoog för vi ska snart ner på stan med Daniellla.

Idag ska jag köpa en liten väska sen ska vi fika och Daniella ska knäcka ryggen och Skoog ska klippa sig :)

Senare i kväll ska jag, daniella och Skoog käka hemma hos mig och hade mysigt :) trevligt trevligt. Ska försöka skriva lite senare eller i morgon :)


Hade bra <3

6 Juli 2009

Nu är det ca 11 dagar kvar tills vi åker till Turkiet :) Fy fan vad kul det ska bli.

Har inte hunnit varit inne på bloggen, facebook eller bdb så mycket men kan ju sammanfatt lite nu :)

Midsommar helgen var kanon, vi var i Gustavsvik tillsammans med pojkvännens familj och några kusiner och några vänner. Vi hade det jätte trevligt! :D Helgen efter så fyllde pappa år och då blev det käk på Akropolis med Pappa, mamma, Mathias, farfar och mormor, det var skit trevligt. Efter det så drog jag med vännerna till Borsökna, och efter det så åkte Danne, jag och Robert till LK som hade fest. Nettis, Linus, Nattis, Mika och hampus skulle också få komma, men när dom väl kom så fick inte Linus, Mika och Hampus vara kvar, så då drog nettis och nattis också. jag tänkte också dra för kände att det inte var någon fest för mig. Men jag övertalades att stanna. När klockan äntligen blev natt så knallade vi in mot stan för att ta nattbussen hem.

dagen efter det så blev det bad och mat på landet för mig, nettis, Danne och Linus. Trevlans!
Sen fest hos Daniel!

Nu i helgen den 3/7 så var vi först ute hos Björn och festa lite sen gick vi till Sundbyholms stranden och firade Linnea lite, eftersom hon hade avskedsfest eftersom hon ska till Australien snart. Hoppas du får det skit kul Linnea!!! efter att vi hälsat på Linnea så gick vi tillbaka till Björn och var där tills vi blev skjutsade hem. Sorry Johanna, tur att skjutsen ordnae sig, men blev faktiskt orolig när jag fick veta vem det var som skjutsade er. Eftersom jag vet i vilket tillstånd han var i., Men bra att allt gick bra. Är fortfarande ledsen över hur det blev!!!

Den 4/7 så var det Power meet och jag, Daniel, Robert, Annika och Svenne åkte till Västerås i mercan, blev en hel del att dricka och kan ju säga att dagen efter var man skapligt seg. Kul var det tills man började frysa och blev as trött och somnade.

Den 5/7 så var det en seg dag, fast vi beslutade faktiskt oss för att hitta på något. Etersom vi vaknade 13:48 så försökte vi att leta upp folk som var bad sgna för att vi skulle bli lite pigga. Det slutade med att Jag, Daniella, Linus, Robert och Daniel åkte till Kalkrottet och bada, kallt var det men skönt att ta ett dopp i alla fall.
Vi fick också reda på att bubblorna i vettnet inte var något lik, att det var dykare :) haha Snopet!!

Nu har jag nyss kommit hem från Mcdonalds och jag har lärt Josefine oc Daniella hur man stavar ett ord.
Rollator stavas R:O:L:L:A:T:O:R och inte R:U:L:L:A:T:O:T. Trodde faktiskt själv att det stavades med "U" men tydligen inte :) Intressant va?!

Ska kila nu för i morgon är det min fjärde sista dag på jobbet :) haha


HADE BRA <3

RSS 2.0