fredag

Hej idag är det fredag och natten till i dag kunde jag inte sova. Somnade inte fören ca 03:00, men jag vaknade ganska pigg i morse vid 07:00 i alla fall.

Idag har jag, Jojo och Jente haft våra återbesök av projektarbetet på Edvardsundsskolan och det gick faktiskt jättebra, och filmen fungerade också. Lyckat. Nu ska vi bara göra en statistik på vad eleverna kom ihåg under våra besök :D

Har precis varit ute i förrådet och hämtat mina rid kläder och nu sitter jag är här vid datan och väntar på att Rune ska komma och hämta mig. För vi ska åka ut till landet för farmor har gjort lunch, och jag är jätte hungrig. Efter att vi ätit blir det att prova balklänningen och sedan att gå/åka till stallet :)

Blev sjukt irriterad tidigare idag, vet inte om det är för "dåliga vibbar" eller om jag bara är trött...

Nu ska jag

28 Januari 2010

Igår kväll firade vi Inger (Daniels mamma) som egentligen fyller år idag. Hon fick en katt toalett, kattspade och en kattleksak :) Så nu är det bara katten som saknas :P.

Idag hade vi först Svenska i skolan, och vi fick en bok som våran lärare läste 2 kapitel av. Men jag fattade ingenting så jag tänker inte slösa min tid att läsa något jag inte förstår något av. Antingen ska jag vara ärlig mot henne och säga att jag vägrar läsa den, annars söker jag upp recensionen här på datan :).
Den handlade i alla fall om en pojke som skulle vandra till Stockholm på 1860 talet (tror jag det stod på baksidan av boken.) :P.
Har också haft svenska idag, och vi var i badhuset. Efter att jag blev förlamad så har jag tappat jättemycket av min styrka, och eftersom mina fingrar inte orkar hålla ihop sig när jag anstränger mig för mycket, så är det jättejobbigt att simma. Jag får ta i så himla himla mycket så jag blir alldeles slut! Men det blev i alla fall 20 längder bröst och det ska jag egentligen vara stolt över att jag klara. Men jag vet inte....
Efter att vi varit i badhuset hade jag "Alternativ medicin" det är en kurs som handlar om olika behandlingar så som akupunktur, healing, massage och olika terapier. I slutet av lektionen hade vi också avslappning, och jag råkade somna. Skit skönt!!!

Har också varit och firat Angelica idag, eftersom hon fyller 15 år idag. Min lilla syster som nästan vuxit om mig :P

Efter att vi firat henne så åkte jag hem snabbt för sen kom Daniel och Robert och hämtade mig, för vi skulle till kyrkan.
I kyrkan bjöds det på film, pop corn, dricka och trevligt sällskap :D haha-

Kom hem för ca 1 timme sedan, och nu sitter jag här och ska snart börja plugga lite om "Livmoderhals cancer" som ska vara inlämnad nästa vecka :D.

I morgon ska jag, Jojo och Jente ha återbesök på Edvardslundsskolan (projektarbetet). Önska oss lycka till!
Efter det ska jag hem till farmor och Rune och äta och sen gå till stallet. Ska också prova min balklänning, för nu är alla delar ihop sydda :D Min farmor är BÄST!!!


Hade bra allesammans. !!!

Förresten gå in på: Eniro & sök på Kartor: "Åsögatan 176", klicka på "gatuvy". Dra eller klicka på pilen till höger, till det röda huset (ligger på andra sidan gatan). Där på andra våningen...Zooma!! :D :D

SKIT KUL!!!

Inte långt kvar :D

Nu Har vi bestämt oss, det blir Turkiet igen!!! Vi som åker detta år är:
  • Madelen
  • Johanna
  • Josefine
  • Daniel
  • Marcus
  • Robert
  • Björn
  • Linus U
  • Linus P
Idag skickades också pengarna för flyget in, och i morgon skickas pengarna in för hotell reservationen. Sen är det bara transfern kvar :D
Resan blir billig detta år, så jag hoppas inte vi blir lurade. Det går på: 14 dagar Turkiet Alanya. Hotell, flyg och transfer. 4170:- tror jag det gick på. Förra året betalade vi ca 7200:- för 7 dagar med all inclusive.

Gjorde en liten räkning för skojs skull idag:
25 dagar kvar: Klassfest (från lågstadiet)
31 dagar kvar: London
129 dagar kvar: Balen
137 dagar kvar: Studenten
186 dagar kvar: Turkiet

Den 20 Februari ska vi också ha klassfest, och jag hoppas alla kommer. Det är alla klasskompisar från lågstadiet (Slagsta skolan) Det ska bli skit kul, hoppas jag! :D

Denna bild är från sexårs :)

I morgon ska jag först till skolan vanlig tid (08:30) för vi har två möten, annars är jag ledig. Efter skolan blir det körlektion och efter det kanske jag drar och tränar om jag orkar. Har ju haft ont i huvudet i flera dagar nu, så vi får se. :)

På Torsdag fyller Daniels mamma Inger år och Angelica blir moppe flicka. :) Grattis i förskott till dom två :)

Nu ska jag kolla på filmen "Vinterviken" som jag och Malin ofta kollade på, på lågstadiet :d haha


Hade bra allesammans. <3

Vill utomlands.

Igår (Lördag) var vi några stycken hemma hos Mårtensson och kollade resor och spelade poker. :) Under tiden vi kollade resor så försvann de bästa. Så nu är det bråttom att boka.

Idag har jag pratat i telefon hela dagen (känns det som) För vi har hittat billig och bra resa till Turkiet. Men mamma och pappa tyckte det var osäkert eftersom vi tänkte boka flyg, hotell och transfer för sig. Men vi får se, i morgon (måndag) ska vi ju till olika resebyråar och kolla vad de har att erbjuda.

Helgen har spenderats hos min bror på nätterna, eftersom jag har varit hund vakt. Det har gått jätte bra, lite ensamt bara, eftersom Daniel jobba. Men jag har lekt med min vovve så det har funkat :D haha

I morgon (Måndag) blir det skola sen körskola och efter det så blir det resebyrån. :)

Är inte så peppad på skolan i morgon, men jag är illa tvungen att gå dit. :/


Skoog visade mig en ny sida med flick spel :) Här är resultatet:





23 Januari 2010

I veckan gjorde jag en redovisning på kommunikationen och det gick jätte bra, lämnade också in reflektionen om redovisningen, så nu är det äntligen klart. :)
Har också bestämt att jag ska skriva om "livermoderhalscancer" på omvårdnads lektionen.
På fredag den 29 Januari har jag, Jojo och Jente bokat in ett återbesök på edvardslundsskolan. Hoppas det kommer gå bra att gå igenom projektet igen :D.

Nu är det äntligen helg, och igår var jag i stallet och red på Likko och efter det åkte jag hem till min bror, eftersom jag skulle vara hundvakt denna helg. Tog en lång promenad med Ozzy, gick in till stan och mötte Jojo. Jag och Jojo gick runt med Ozzy och snackade och sedan gick vi hem till min bror. Daniel skjutsade hem Jojo vid 00:00 tiden, och jag lade mig i soffan för att kolla på "sommaren med Göran" sen gick jag och lade mig. :)

Idag är vi några stycken som ska kolla på utlandsresa tillsammans, i både resekataloger och på internet :) Hoppas vi hittar något billigt och bra. :)
Om ni har något tips på utomlands ställe där det är: sol, bad, billig shoping, ute liv så säg till. :)

Hade bra allesammans <3

19 Januari 2010

Vaknade i morse och han som vanligt inte äta frukost. Jag som väl börjat äta frukost vaknar så sent så jag bara hinner klä på mig, borsta tänderna och sedan gå till bussen. Men ska försöka ändra på detta! Men skolan tar just nu kål på mig, vi har inte så mycket uppgifter som ska vara inlämnade bara ca 4 stycken, och en har jag redan lämnat in, och de andra ska vara inlämnade om några veckor. Detta gör att jag är jätte trött hela tiden.

Nu har vi öppet hus, men själv börjar inte jag fören 19.15. Så jag och Emmie sitter vid datorerna i väntan på att vi ska börja. 

Har också varit på kärskolan och pluggat  teori, och jag klarade "C fasen" idag. Stolt!
Men nu är jag på "Fordons fasen" och den var svår, så det blir att läsa boken lite mer. :)

Skulle egentligen till körskolan i morgon också, men ska till Daniel då för han behövde prata ut lite :)

Nu ska jag kila eftersom telefonen ringer stup i ett. Hade bra :D


18 Januari 2010

Hej alla läsare i helgen blev det "snabba cash" som jag i alla fall tyckte var en mycket bra film (kan bero på att jag inte läst böckerna) Sen blev det i alla fall krogen. Lyckad kväll, tack älskling för allt den kvällen!

Dagen efter så åkte jag tillsammans med hela min familj till mormor som vi skulle fira tillsammans med våra kusiner som bor i stockholm. Det bjöds på god mat och tårta! Fick också en försenad julklapp från mina kusiner 300:- på Åhlens, Tack så jätte mycket!
Var också och kollade på mormors nya hus som dom håller på att bygga, jätte fint kommer det bli och hon kommer att få det så bra där. :D Var också och tränade igår tillsammans med mamma och pappa, det blev 30 minuter på löpbandet och det känns idag för jag har träningsvärk i rumpan.

Igår (Söndag) fick jag också reda på vilka man kan lita på och vilka man inte ska lita på. I början visste jag egentligen inte vad jag skulle tro. Men varför skulle min pojkvän säga något sånt?
Förresten har ju Krister sagt en massa falska grejer förrut..Jaja, igår var jag både arg och ledsen på honom, men nu är jag bara glad att jag och mina vänner inte är lika patetisk som honom. Förstår liksom inte vad det roliga är att sprida massa falska rykten?!

Innan jag avslutar så vill jag bara säga att jag tänker på er och ber henne vila i frid<3

wooohoooo!!!

Sitter just nu i Robert rum och har lånat hans dator innan maten.
Veckan har varit bra och idag klarade jag både uppkörning och teori prov på terängkörkort skoter.

Snart blir det bio "snabba cash" med Daniel och sen blir det krogen :)


Ska käka nu hade bra :D

Onsdag 13/1-2010

Igår var jag på först utbildningen förskoter körkort, den på gick inte så länge. Vi gick igenom boken, fikade och fick sedan åka hem. På Lördag blir det att ha körlektion och sedan ett litet prov..Sen har jag skoter körkort, och då får jag köra LAGLIGT! :D Fy fan vad det ska åkas :P

Har också varit på körskolan igår och idag för att plugga teori, och det går faktiskt riktigt bra nu, för igår klarade jag A-fasen och idag klarade jag B-fasen efter två försök bara :) Så nu är det C, F,R och Sluttestet kvar :D Men jag har gett mig fan på att jag ska klara det (ursäkta uttrycket).

I morgon har jag en lektion sen blir det att gå till körskolan.
På fredag har Fermesk tvingat med mig igen till körskolan.
Och lördag blir det bio med min Daniel, vi ska kolla på "Snabba Cash". :D


Nu ska jag kolla på Prison Break och försöka sova, hade bra :) <3

Taggad...

idag var jag utvilad eftersom jag sov igår mellan 16-21 och från 24-10:30 i morse :D så alltså ca 15 timmar :D
Var ledig idag men käkade med Jojo och Jente i skolan innan jag och Fermesk stack till körskolan för att plugga. Klarade A-fasen idag, stolt. pappa kom och hämtade mig vid 16:00 och nu har jag precis käkat och ska snart göra i ordning mig för att åka tillsammans med pappa, Robert och Nicklas till Örsta för jag och Nicklas ska ta Teräng körkort, och första utbildningen är i dag på 5 timmar.

Nog med det...kan skriva antingen senare eller i morgon, och berätta hur det var. :)

Ny skolvecka..och helgen var awsome :D

Börjar med att berätta att i Fredags köpte jag mönster till min balklänning, som min farmor ska sy. Klänningen kommer inte exakt se ut som mönstret men det blir en början :D

Igår (lördag) var mamma, jag och pappa först på Media Markt och sedan Ikea. Vi köpte ny hem telefon och en tv bänk.
När vi kom hem, fikade vi med farmor och Rune, sen fick jag skjuts till Daniella, och eftersom vi inte har badkar hemma hos oss, passade jag på att ta ett bad hemma hos familjen Lagerdahl. Det var super skönt. Efter badandet, fixade vi oss och åt mat tillsammans, Daniella och jag. Efter att vi ätit kom Daniellas pappa som skjutsade oss hem till Daniel. Där hade vi förfest innan vi stack ner på krogen.
Väl på krogen var alla lite dragna, och vi tjejer gick det direkt till dans golvet och danasade i princip hela kvällen.
Träffade också massa gamla klass kompisar från Slagsta skolan, riktigt trevligt!

Kvällen slutade med fyllekäk på Corner och sedan att Krinka kom och hämtade oss. När vi kom hem gav jag Daniel och Robert ett varsitt glas med resorb (vätskeersättning) och sedan gick vi och lade oss. :D

Mådde som vanligt toppen idag efter en utekväll. Men låg endå i soffan och kollade tv/film till sent på eftermiddagen då pappa kom och hämtade mig.

Som alla sa igår...Gå inte ut på krogen, du kommer bara bli sjukare..och ni alla hade rätt! Men det var värt det! :D

Fredag...Lördag! HELG!!!!

Skolan är i full gång igen och nu är det redan helg.  Igår (fredag) var jag i skolan till ca 11:00 då jag slutade och mamma kom och hämtade mig. :) Vi åkte och handlade och sedan hem för att städa.
På kvällen kom Taina och Robert för att fira mig, fyllde ju år i November, men har haft fullt upp så de har inte hunnit att fira mig :). Nicklas och Angelica skulle också kommit, men de skulle vara med några kompisar i stället. :(. Var ute och åkte bil med Daniel, Krinka och Malin också, vi sladdade och hade skit kul tills Krinka blev trött och vi fick skjuts hem :D.

Idag (Lördag) blir det först kanske att åka till Ikea med mamma och pappa och sen blir det krogen, och jag längtar faktiskt. Är jätte dans sugen, och i morgon ska det dansas hela natten!!! :D

Hade bra allesammans<3



Förlåt mina få läsare...

Min blogg har varit ganska torr ett tag..detta beror på att mitt liv har haft fullt upp. Först jul afton, Johannas födelsedag, nyår, sälen och mycket mer. Men ni vill säkert veta vad som hände dessa speciella dagar.
Nu när jag har tid att skriva så ska jag berätta så mycket som möjligt :)

Vi börjar med julafton, som firades först hemma hos mina kusiner i skogstorp, där var nästan hela släkten. Tomten kom med massor med paket, men innan han delade ut paketen så sjöng han en sång och dansade lite :) Det var en rolig tomte det.. Glömde säga att det var det RIKTIGA tomten! Efter att vi tittat på kalle anka, ätit och tomten varit där skjutsade mamma och pappa mig hem till Daniels familj eftersom min familj skulle åka till Sälen, hemma hos Daniel fick jag ännu mer paket :)
Kommer inte ihåg allt jag fick men här kommer en lista på lite av det:
  • skor
  • kläder
  • smycken
  • navel snycke
  • pengar (kr/pund)
  • filmer
  • böcker
  • godis
  • träningskort
  • lotion
  • pressentkort
  • spel
  • vin
Den roligaste pressenten jag gav bort detta år gick till min pojkväns bror Robert. Han hade för länge sen skrivvit om ett tips på julgodis på facebook. Man skulle ta fiskbullar i dillsås, och spola av dillsåsen, efter det skulle man doppa fiskbullarna i choklad. Och eftersom jag var lite busig detta år så gav jag honom det. Ni skulle ha sett minerna på både honom och Daniel när de tog första tuggan :P

Detta var min julafton och på juldagen hände mer :D

Juldagen började med att Daniel och jag låg i soffan och sega till eftermiddagen då vi gjorde i ordning oss och sedan satt oss för at spela kort med Inger. Efter en stund kortspelande så kom gästerna. För, som förra året så firas julen på juldagen tillsammans med Ingers syster och Daniels kusiner. Jag skulle också bli firad, eftersom jag inte blivit firad sedan min födelsedag. Började med att jag fick öppna presenter, kan ju säga att min nyår var verkligen räddad + några fester framåt :) Jag fick Likör43, pressentkort och Xider! Tusen tack. Blev försvånad att det var så mycket men tack än en gång! :D.

Kvällen bestod också av god mat, det blev kalkon, potatis, såser och sallad. Super gott!
Under kvällen fick jag en liten beundrare, och det var lille Ian, som är Daniels kusinbarn. Skit söt liten unge!

Senare på kvällen så fick jag först en Rosa gran :P Haha Tack Tack. (Jätte ful) Men den ska jag minsann ha uppe varje år! Efter den sista presenten fick jag och Daniel skjuts till Marcus där vi festade lite. Jag var inte så sugen på Party Party så jag åkte hem tidigare än Daniel och Robert. :)

Johannas födelsedag den 30 December firades med att Daniel skjutsade mig, Jente och Jojo hem till Jojo där vi fixa oss, fika och åt god pizza tillsammans. Efter detta firande blev vi skjutsade hem tillmig där jag, Jente, Jojo och Alexandra förfestade. Robert hämtade oss sedan i Slagsta eftersom bussen inte kom...sen blev det krogen.
Det var inte så många ut, men vi hade kul i alla fall. Dansade tills Jojo och Jente fick ont i magen och vi ringde efter skjuts hem. Då var klockan ca 01:30. Jag, Jente och Jojo sov hemma hos Jojo tillsammans och dagen efter var det nyårsafton.


Nyår - Den stora dagen som alla längtat efter. Den dagen som egentligen är jätte överskattad och som alla gör sig extra fin till!
Dagen hade kommit och killarna hade bestämt att vi skulle börja dricka hemma hos Daniel och Robert kl 14:00. Men eftersom vi tjejer ville ta det lite lugnt så kom vi lite senare. :D Jag och Jojo sminkade oss tillsammans, och efter att vi fixat oss, så fick vi skjuts till min bror. För jag hade lovat att gå ut med hunden. Kallt som fasiken var det så det var jätte snällt att vi fick skjuts. tack Inger! När vi kom tillbaka hem igen så hade fler kommit.
När maten var klar satt sig alla ner för att äta tillsammans. Jätte trevligt hade vi. :D Sen spelade vi ett nytt spel som vi köpt (förfest spelet) och efter det så körde vi sms rolett (ursäkta stavningen) det var skit kul.
När klockan blev 23:30 tog vi bussen till stan där vi tappade bort några av killarna. Jag, Skoog och Bullert letade runt överallt efter dem men hittade dem inte fören vi gick mot torget igen. Väl där fick både jag och Skoog skäll. Men då blev jag arg...Det var nog enda gången jag blivit arg utan att börja skratta..Då kanske ni som känner mig förstår hur förbannad jag var! Med andra ord..jag fick DAMP under några korta minuter!
Det hela sluta med att allt blev lugnt efter mitt "anfall" och vi tog taxi till Viptorp, där vi skulle på efterfest.

Efterfesten var dö tråkig och eftersom jag inte hade något med mig att dricka och inte var sugen på mer så blev det bara tråkigare och tråigare...Jag och Skoog satt i soffan och frös i stället. :) Efter ett tag fick någon för sig att vi skulle gå och dansa men när vi kom in i de rummet som det skulle vara dans i, så satt det bara en kille vid en dator...AS tråkigt! Men men det var roligare än att stå på stan i kylan. Vid 03:30 (tror jag klockan var) ringde vi taxi (tur, vi hade ett direkt nummer) På väg till taxin kom några kompisar och åkte förbi och frågade vart vi skulle och de var så snälla så de skjutsade oss till Skiftinge, de ville inte ha betalt först men jag och Marcus ville betala så vi betalade 120kr :).
Väl hemma så fick jag ta hand om både Robert och Daniel. Robert skulle fixa mat samtidigt som han stod och kollade in i en sillburk och sa: Sill, Sill, Sill.
Gav honom ett glas med resorb (vätskeersättare) och sedan gick jag ner till daniel.
Gav Daniel också ett glas med resorb och sedan var det dags för mig att gå och fixa mig för natten. När jag står där inne på toan så hör jag något som rasar från Roberts rum. Men tänkte att det inte kunde varit värre än när hans lampa föll i golvet så jag fortsatte att fixa klart mig och gick sedan och lade mig.
Det blev i alla fall en lyckad kväll! Tack alla!

Förresten, jag har lärt mig en sak...Om ett par skor går sönder och det är svin kallt ute ta ett par varma sko och inte ett par nya klackskor med öppen tå.

Nyårsdagen - Första dagen på det nya året!
Då vaknade jag och Daniel ca 14:40, inte klokt vad vi sov bort hela dagen. När vi väl hade vaknat så gick vi in i tv rummet och kollade på tv i flera timmar. Och senare på kvällen åkte vi hem till mig för att packa. När vi hade packat allt lämnade vi grejer hos Marcus till Skoog.
Kollade också på filmen Final Destination, läskig! Just ja, träffade också min bror, Oskar och johanna en stund också. :)


Lördag den 2 Januari - gick upp (för) tidigt hämtade Nicklas ca 07:00 och åkte sedan till Sälen. Gps:en lurade oss med fel väg, så det tog 7 timar för oss att komma fram :/. Men vi kom fram i alla fall och det var huvudsaken! Samma dag som vi kom upp, så åkte jag först lite skoter och sedan blev det after ski, träffade Linn också. Saknar henne så jävla mycket. Har försökt flera gånger att vi ska träffas men det bli aldrig av. Men det är väl så...man växer ifrån varandra. Kommer i alla fall aldrig glömma minnerna!
Efter after ski:n gick vi tillbaka till husvagnen för att fixa oss för ett besök på stor stugan. Satt och pratade i stor stugan länge länge. Sedan var det dags för sängen, så Daniel och jag gick trötta till husvagnen och somnade. :)

På Söndagen blev det skidåkning, men eftersom det var så kallt så blev det bara ca 5 åk. När vi kom hem lade jag mig i sängen med en filt och läste, somnade och sov i ca 1,5 timme och när jag vaknade hade jag feber och mådde skit dåligt. Så det blev att stanna i husvagnen under tiden de andra gick till backen och grillade och åt tillsammans. Närmare kvällen så mådde jag bättre och dagen efter så var jag bara förkyld. Så Måndagens förmiddag blev det bara skoter för mig och ett besök i kyrkan förståss (fjällkyrkans bullar är kända, och jag vet varför, smaka så förstår ni!) Det var efter skoter turen som jag tror det hände...jag blev vrål förkyld med hosta, snuva och hals ont. Åkte hem efter lunch men stannade först vid Stadium outlet och köpte ett par skit fina skidglasögon :) Resan hem kördes från mitt lokalsinne och det tog ca 5 timmar :) Mitt lokalsinne är bättre än en Gps :)

Samma dag som vi kom hem från sälen så kom Jente och Jojo till Daniel, för Jojo skulle sova där och vi skulle spela lite kort innan. På tisdagen (dagen efter) var jag hos sjukgymnasten först och Johanna följde med dit, sen blev det lunch på stan med henne och Jente sen blev det lite shopping, bl.a. ett par nya jeans från Gina Tricot. Efter det så kom min farmor och hämta mig för jag skulle sova på landet tillsammans med min kusin Ida :)
Åt god mat hos farmor på kvällen tillsammans med min faster och hennes familj, kollade också på film tillsammans och sen var det natt. :D

Skulle egentligen rida i Onsdag men det var -24 grader så vi hoppade över det.
Idag (eller igår, eftersom klockan blivit så mycket) så var jag på halkbanan, det var skit kul. Jag och Fermesk var där tillsammans och satt i samma bil. Efter det så åt vi tillsammans på Järntorgets Pizzeria, sen pluggade vi på trafikskolan. :) Vi har också kommit överens om: Minst 3 gånger i veckan ska vi tillsammans vara på körskolan och plugga teori. Vi har ett mål och det ska vi klara!!! :D

Fredag: Blir min första skoldag efter jullovet, sen är det helg. hahah skönt ska det bli. :)


Andra saker som har hänt:

  • Läst ut boken från skolan "Ett hjärta till Maria" (utvecklingsstörning/funktionshinder)
  • Klar med redovisningen av boken från skolan
  • Snart klar med Omvårdnads arbetet från skolan
  • Gjort klart arbetet från mammas jobb (sorterat papper)
  • Läst klart Jentes bok "Vår lilla hemlighet"
  • Börjat läsa "Pojken som kallades Det" (Men vet inte om jag orkar fortsätta)
  • Kollat klart på Prison break box 1 och 2
  • Blivit laktos intolerant

DET VAR NOG ALLT SOM NI MISSAT I MITT LIV!


Hade bra nu, ska försöka vara mer aktiv med mitt bloggande, men får väl se hur det går :)

Förresten: Grattis Sara och Daniel som blivit föräldrar till en liten pojke :D

RSS 2.0