28 juni 2011

Hej. Igår var jag på Gröna lund med Alexandra, Linus, Oskar, Sara och Maria, och vi hade SKITKUL!
Men måste erkänna att jag och Linus var modigast och utnyttjade våra åkband mest, för vi åkte alla karuseller som vi hann med. :D KUL!

Idag blir det att snart gå till Svea Plan och hämta ut mina skor och sedan kommer Malin för vi ska åka till Ikea, efter ikea blir det nog sol och bad i det fin fina vädret.

På Torsdag ska jag till läkaren och ta blodprov för att se om jag är gluten eller laktosintolerant för nu orkar jag inte med min mage längre.

Nu får ni hade bra allesammans :D

Designade nyss en klänning - hjälp mig att vinna!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


21 juni 2011

I helgen var det jobb på lördagen men eftersom det skulle regna hela helgen så fick jag vara ledig på söndagen. Så söndagen spenderades först hemma hos mamma och pappa och sen åkte jag på konfirmation för Daniels kusin skulle konfirmera sig. Efter det så var det personalfest. Personalfesten började på Grappa och avslutades hemma hos några från jobbet. Kvällen blev jättelyckad. Igår målade jag klart mina bänkar som jag har fått från farmor när hon flyttade från landet. De var fyra stycken furubänkar som jag nu har målat svarta och har två av de i vardagsrummet. Idag har jag varit på stan och shoppat med Josefine, blev present till min brors flickvän och en tröja och ett halsband till mig :D Nu sitter jag hemma och väntar på att Malin och Sebbe ska komma och hämta mig så vi ska ner och käka på stan för att Malin fyller år :D

Besök i huvudstaden

Nu är jag trött men kan samtidigt inte sova, så Daniel stackarn ligger själv i sovrummet nu när jag sitter i soffan och kollar tv och sitter vid datan. Igår åkte jag och Johanna (Jojo) till Stockholm och träffade Jeanette (Jente). När vi kom hem till henne satt vi oss och drack vin och pratade massor. Senare bestämde vi oss för att åka in till stan så vi gick till pendeln men... Vi missade först pendeln och försökte då få någon av Jentes vänner att skjutsa oss, det slutade med att vi tog bussen som gick ca 30 minuter senare. Efter tio minuter på bussen blev jag trött men mina kära vänner sa att jag skulle "tagga till" och bli lite piggare, tio minuter efter det (då vi hade åkt halvvägs med bussen) var vi alla trötta så vi bestämde oss för att avsluta bussresan och hoppar av på vägen. Vi hade ingen aning om vart vi var. Men ringde igen till Jentes vän som kom och hämta oss, hur snäll som helst sådär på natten :D Väl hemma hos Jente igen så somnade vi alla direkt! Idag vaknade vi vid lunch och åkte in till stan och käkade på Jensens Böfhus på vasagatan, ett ställe som jag kan rekomendera starkt! Efter mat och shopping tåg jag och Jojo tåget hem till Eskilstuna och Jente tog pendeln hem till sig :D Haft jättekul!

Milton spanar

När jag tittar tv så vaktar Milton lilla Figge :)

13 juni 2011

I helgen har det varit studentfirande och jobb :) Eftersom jag jobbade så hann jag bara fira två stycken på studenten men kul hade vi iallafall. Fick skjuts från jobbet hem till Daniels föräldrar där jag fixade mig snabbt för att sedan åka vidare till Louise (Daniels kusinbarn) där fick vi mat och träffade massor med trevligt folk. Efter det åkte vi ca 200 meter till vår vän Bullert där vi drack och åt tårta. Efter det studentfirandet skulle Bullert på studentfest så vi åkte hem till oss och fortsatte där. Gick sedan ner på krogen men stannade inte så länge. På söndagen så var det jobb kl 09.00, och det kom faktiskt fler folk än vad jag trodde eftersom det regnade. Väl hemma på söndagskvällen så somnade jag helt utslagen i soffan. :D Detta är en bild på min mysiga arbetsplats Här är lite av alla godsaker som finns. :) Idag har också farmor varit hos mig på fika, efter det så tog jag cykeln hem till henne för jag blev bjuden på lunch där. Åkte sedan senare till Ikea med Farmor och Rune och hem kom jag med en skohylla :D Väl hemma i Eskilstuna åkte jag hem till mina kära svärföräldrar där det blev grillat. Efter allt farande idag så har jag också hämtat Milton och nu sitter jag och daniel i soffan med varsin glass, och lilla Milton ligger sött bredvid :D

10 juni 2011

Dagen började med att jag tog cykeln hem till mamma och pappa för att hjälpa mamma att städa + att tjjäna lite extra pengar :D Efter en dag hos mamma och pappa tog jag cykeln och cyklade vidare mot Daniella, där det blev sol och grillning framåt kvällen. När Josefine kom så satt vi och pratade lite och sen cyklade jag hem. Nu är jag hemma och ska precis börja fixa lite till morgondagen. Imorgon ska jag jobba i slottscafét och jag hoppas att det iallafall kommer lite folk med tanke på att det är studenten i hela stan i morgon. Imorgon kväll blir det att fira alla studenter. Är faktiskt bjuden hem till tre stycken Adam, Louise och Bullert. Men eftersom jag jobbar så får vi se hur många jag hinner med. Hoppas iallafall att vädret kommer hålla i sig och att alla studenter får en jättebra dag! Ne nu ska jag börja platta håret och kanske titta på en film. Hade bra allesammans :D

Nya soffan (bild)

Här är en bild på nya soffan + yucca palmen :D

trevlig dag

Idag skulle jag, daniella och cassandra åka och bada och sola men tyvärr så ville inte vädret som vi så vi åkte till tuna park istället. Har också varit och fixat en studentpresent till en vän. Köpte också min efterlängtade yucca palm idag (tack mormor). Kvällen avslutades med att daniel och jag först satt i soffan jag med fötterna i ett fotbad då vi plötsligt hör glassbilens tutande. Vi tittar på varandra utan att säga något, kastar oss upp, daniel skriker att jag ska ta bilnyckeln med mig ifall vi måste jaga honom, vi springer iallafall ut så fort vi kan och inser att han faktiskt stog precis runt huset. Väl framme pustar vi ut och väljer glass och går sedan nöjda hem igen. Vilken grej! :-) Kvällen slutade med en varsin cider/öl på grappa med några vänner och nu kom vi precis hem och ska precis sova, för i morgon/idag är det en ny dag med nya äventyr :-D god natt!

8 juni 2011

Idag började dagen med jobb ute på slottet mellan 11-16, blev att stå i disken. När jag kom hem blev det att möblera lite eftersom jag inte fick göra det för daniel i natt när jag väl kom på iden :-) . Fick också mat hemma hos daniels föräldrar idag vilket var bra för jag var helt slut efter värmen och jobbet idag :-) . Nu har vi precis kommit hem och vi har båda lagt oss utmattade i soffan för en filmkväll. Imorgon hoppas jag på fint väder och ingen åska som de varnar för på aftonbladet. För imorgon ska jag, daniella och cassandra åka och bada och sola med lilla milton :-) Har också pratat med jente idag en tjej som gick i min klass på gymnasiet och som sedan flyttade till stockholm, så nu är det bestämt, jag och johanna åker dit nästa vecka mellan onsdag och torsdag och det ska bli skit kul :-D har bara träffat henne en gång sen vi tog studenten :-) Tog en bild på soffan med mobilen men den fungerar inte att lägga till. Får fixa det en annan dag :-)

ledig dag 7 juni (ny soffa)

Idag åkte jag och Cassandra till vilsta och sola och bada, fick. Faktiskt lite färg idag. När vi kom hem till mig igen så hade Daniel och hans snälla pappa varit och hämtat våran nya soffa som hade kommit en månad för tidigt. Så kvällen avslutades med filmmys med några vänner och sen mer filmmys med Daniel. Bilder kommer imorgon eller på torsdag! Imorgon ska jag jobba på slottet vid lunch, ska stå i disken vilket jag bara tycker är bra då jag får in lite extra pengar utöver jobbet i cafet. :-) Nu ska jag sova, Daniel har redan somnat. God natt!

7 juni 2011

Nu har jag varit så där dålig på att skriva här igen.

Men helgen har varit ganska uppbokad, med jobb, festival och inflyttningsfest. Igår var jag också med Nettis och Krinka i parkenbadet för första gången på flera år, skit kul hade vi. Nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar och sen kommer snart cassandra hit för vi ska ut och pressa i det fina vädret. :D
Jag älskar sommarlov och ledighet! :D Hoppas på fint väder hela sommaren nu! :D


RSS 2.0