känner mig hängig!

Hej alla!!

Igår var jag, Nettis, Daniella och Jojjo på stan och kollade på Emil när han var med och spelade med ett band typ en låt :). De spelade faktiskt bra men jag återkommer vad bandet heter, för det har jag ingen aning om :).
Efter att vi hade varit och kollat på bandet så gick vi runt lite på stan och sedan åkte Nettis och Daniella hem och jag och Jojjo cyklade till marcus.
Hos Marcus stannade vi tills klockan var ca 23:30 då Jojjo cyklade till Nelson, jag och Robet cyklade hem och de andra killarna stack ut på krogen. Snacka om surt att inte vara 18 än!

Vaknade i morse av att Daniels föräldrar kom in och väckte mig med att visa upp en kattunge (Kändes som min födelsedag). Fy fasiken vad den var söt.
Jag har inte nämnt det men det har cirkulerat en vildkatt utanför Daniels hus och den har haft massa fästingar och varit jätte-smal. Efter ett tag så började vi at ge den mat och nu kommer den katten alltid och äter hos "oss". Men vi har trott att den katten har mask eller något eftersom den varit så smal.
Men idag fick vi svarat på varför hon varit så smal, hon har ju en unge. Daniels pappa hittade den lilla kattungen ute på gatan och mamman var inte någonstans i närheten, heller inga andra kattungar. de tog in kattungen och visade mig sedan gick jag upp för att kolla på den yttligare en gång.
När jag sitter där på baksidan med kattungen i handen så kommer Katt mamman tillbaka för att äta mat, och jag sätter ner kattungen för att se om mamman reagerar men inte ett dugg bryr hon sig. Men sen när hon ätit upp maten och kattungen krypit iväg ut på gräsmattan en bit så tar katt mamman ungen och springer upp i skogen.
Det var sista gången vi såg ungen! Mamman har kommit tillbaka, men inte med ungen. I morgon ska jag dit och leta. Ungen måste någon ta hand om, hittar någon annan den så tar djurskyddet dem. (Kattungen är ca 4 veckor gammal)

Efter att Vildkatt mamman försvunnit med sin mamma och jag sprungit efter för att kolla var hon sprang så var det dags för mig att cykla hemmåt, för jag skulle till Ikea med mamma.
på Ikea så köpte vi lite dekoration till uterummet och ett överkast till mig.
Sen blev det en sväng ut till farmor sedan affären och sedan hem.

Pappa kom hem ca 16:00 och efter duscning och bastning så började vi med maten och sedan blev det film, vi kollade på "Män som hatar kvinnor" pappa hade inte sett den.
Nu har jag precis duschat för att försöka känna mig piggar (känner mig hängig och trött i hela kroppen) och ska snart gå och sova.
I morgon blir det skola, och sedan ev. kattspan!!!


Återkommer om namnet på bandet och på hur det gick på katt spanet :)

Trevligt igår men seg idag!

Hej hopp!

En tjej som heter Johanna skulle hjälpa mig med mitt blogg utseende men jag missade att skriva till henne, då hon hade skrivit att hon skulle ha fixat det igår. Men jag får skriva till henne snart igen för att fråga om hon kan vara snäll och hjälpa mig någon annan dag :)

Igår var det fredag och vi hade lite fest hemma hos min käraste pojkvän Daniel och Björn hade tagit med sig ett bear Pong bord som han hade gjort. Så vi spelade bear pong och drack tills klockan blev ca 23:00 då alla gick till bussen för att åka ner på stan. Men Daniel och jag stannade hemma för Daniel hade fått jätte-ont i huvudet.
Idag har det varit en seg dag, jag vaknade hemma hos min älskade pojkvän och tog senare cykeln hem i blåsten.
När jag kom hem hjälpte jag min mamma att måla ute rummet och gjorde sedan iordning mat det blev korvstroganoff och ris, smaskens!! Efter det så satt jag mig vid datan och kollade facebook och bdb. Sen blev det bloggen och jag började läsa Stina-lee's blogg som jag började läsa för några veckor sedan, måste läsa i fatt så jag förstår lite mer. Hon skriver och berättar så bra, hennes blogg är verkligen värd att läsa tycker jag.
Efter det så somnade jag i soffan i ca 1,5 timme, skönt, behövde verkligen det.

Snart ska jag dra innåt mot slagsta för att träffa Nettis och Daniella för vi ska ner på strömsholmen och kolla när ett band spelar på storascenen 19:45.

Nu ska jag börja sminka mig. Blir bara mascara idag!

Hade bra <3

en ny dag med...inte nya möjligheter!

Idag har det varit skola som vanligt och vi hade idrott för sörsta gången efter sommaren, och våran idrotts lärare är sjukskriven så vi har en kille som inte kan svenska så vi måste snacka engelska, bra det då kanske min engelska blir lite bättre haha. Var faktiskt kul på idrotten idag!

Efter idrotten så skyndade jag mig hem för jag hade saker som var tvungna att fixas innan jag skulle till daniel.
Efter en stund så går jag upp på rummet och klockan 15:00 så hade Daniel skickat sms och skrivit att han skulle till stockholm och kolla kläder, va i helvete! Så nu är jag skit irriterad, han kommer inte komma hem fören 8 eller 9 i kväll. Där blev min kväll förstörd. Så nu får fan han höra av sig i morgon. Jag tänker hitta på andra saker idag! Hade bra i stockholm!

Nu ska jag städa med mamma hej då!!! Skriver sen!!!

Grattis Älskling på 19 års dagen!

Hejsan svejsan!
Idag är det min Daniels dag för han fyller faktiskt 19 år och har bara 365 dagar kvar tills han få köpa på systemet!

Någon måste hjälpa mig att göra om min blogg, den är tråkig! Kommentera i bloggen om du kan hjälpa mig!!!


Just nu sitter jag i min säng och borde egentligen sova. Ska snart göra det men har en del grejer att fixa först.

Förra veckan började skolan och jag, Jente och Jojjo har kommit på ett jätte bra projektarbete. Vi ska göra en film som vi ska visa upp för några elever som går i 4:an. ämnet handlar om lätta överlevnads grejer :) (mer säger jag inte än)
Tiden är bokad för besöket hos eleverna nu är det bara filmen som ska göras :).

Idag har jag varit på stan med Jente och jag har köpt lite nya kläder. Det blev ett par leggings, en tjock tröja och en annan tröja. :)
Efter att vi varit på stan så kom Daniel och hämtade oss. Vi åkte hem och jag bytte om efter den hemska insparken som vi hade idag i skolan. Mjöl och smuts på benen så jag var verkligen tvungen att byta om.
Efter det så firade vi daniel med hämt mat från "Ming Palace" SKIT GOTT!!
Sen åkte jag hem för att sova, men fastnade visst här :)

Nu ska jag skriva inköps lista till mamma som ska till Ullared (kommer inte ihåg när.)

Stövlarna fungerade bra och jag hittade svamp!

Jag har nyss kommit hem från Riddarhyttan där jag faktiskt inte fiskade en enda gång. Vi plockade svamp i stället och igår blev det svamp omellett som var skit gott. :)

Helgen har varit skit bra, tagit det lugnt och varit ute mycket i naturen. :)

nu ska jag ner och fika med farmor och Rune som nyss kom hit och lämnade Mathias.

Sen blir det nog hem till Daniel, ska försöka övertala mamma och pappa om att jag kanske kan sova där :)

hade bra <3

skolan igång och jag har köpt nya stövlar!!

Hej nu är skolan igång och det är redan helg. Igår var vi bara där i ca en timme men idag var vi där från 10-15.
Igår fick vi busskort och lite papper sen fick vi gå hem. Idag hade vi först föreläsning i 2 timmar sen introduktion om Projektarbetet i ca en timma :D

Skönt att komma till en normal vardag igen. Men man är lite trött faktiskt.
har varit inne och kollat schemat och en så länge så ser det bra ut förutom fredag då jag slutar ca 17:00.

På måndag ska vi ha bestämt oss iaf, har kommit på massor med förslag men vet inte riktigt vad vi ska välja. Det är så att vi i trean har projektarbete och eftersom jag går omvårdnad så måste min grupps arbete handla om människor eller något som har med omvårdnad att göra. har ni några förslag/tips så säg dom. Här behövs all hjälp!!!

Snart åker jag, mamma och pappa iväg till Riddarhyttan med husvagnen och jag har köpt ett par röda fina stövlar för vi ska fiska och plocka blåbär/svamp. :) 

Hade bra!! Glad när några kommenterar så jag vet vilka som läser :)

Idag är det fem dagar kvar

För några månader sedan så började nedräkningen tills vi skulle åka till Turkiet. Sommarlovet hade då inte börjat och vi längtade så mycket efter att få komma bort ett tag från eskilstuna  och komma till ett varmare och skönare land.
Nu är det exakt 3 veckor sedan vi kom hem där i från och nu börjar jag räkna in dom sista dagarna på sommarlovet som har börjat tagit sitt slut. Fem dagar kvar och jag längtar faktiskt lite till skolan igen.
Under hela sommarlovet har jag bara sett/träffat fyra stycken från klassen, känns konstigt
Snart är skolan här igen och jag kommer tillbaka till en normal vardag!!!

Utvärdering över sommarlovet:
Detta sommarlovet har faktiskt varit bra. och det är första sommarlovet som har känt lagom långt.
Det har hänt en massa roliga saker t.ex. jag har varit i Turkiet med några av mina vänner, fått reda på att Daniel kommit in på högskolan (Stolt över honom), men det som har varit bäst är att jag har varit med mina vänner och haft det skit bra.

Nu måste jag dra för Daniel kommer och hämtar mig för vi ska på fest sen ner på stan. :)
I morgon blir det grönan med mina underbara kusiner och min lillebror förstås!!!


Hade bra!!!


PS. Turkiet bilderna ligger inne på Facebook!!!!

RSS 2.0