10 Januari 2011

Som vanligt så var det ett tag sen sist. Allt har varit bra nu i början av det nya året. Jag och Skoog åkte till Sälen i måndags förra veckan och åkte hem i Torsdag. Resan hem var inte kul, snöigt och halt, polisen omdirigerade vägen så det tog 7 timmar hem. Fy och usH! :D

Som många redan vet så har jag tvekat på att fortsätta plugga. Jag vet inte riktigt om det är min grej.
Inlämningar, salstentor, redovisningar i grupp och inskilt, kompletteringar och omtentor.
Varför ska man kunna det här? Hur ska jag lära mig detta? Tycker jag att detta är kul?

Malin har ställt upp så mycket på att hjälpa mig och det är hon som gjort att jag gått kvar, men vill jag verkligen ha det så här?

Stress är något som hör till min vardag men att ha skolan att tänka på samtidigt, det går inte!
Men det är i alla fall ingen som förstår...Vännerna säger att jag ska göra det som känns bäst för mig, de fattar egentligen inte hur jag orkar med allt. släkt/familj säger att jag är knäpp/dum i huvudet om jag slutar, vad ska du leva på? vad ska du göra istället?

Om man går i skolan + får betala en del av det och inte fattar någonting av upplägget - ansökningar, registreringar, förstår ju inte ens litteraturen jag läser - då är det inte kul.
Men på ett sätt förstår jag hur släkten tänker, vad ska jag göra i stället? Vad ska jag leva på, jag kommer ju inte få in några större summor med pengar.
Men jag måste verkligen fundera över hur jag ska göra, kanske gå klart Tvären (en ny kurs som börjar om någon vecka) och se om det blir bättre. Till och med min hud har blivit sämre av all stress + att jag glömmer allting.


RSS 2.0