Skolan tar död på mig!

Hej!
just nu sitter jag i mitt rum och ska egentligen plugga. Fan, har så jävla mycket plugg just nu.
Men jag måste ju! Om jag ens ska klara av fucking skolan, som nästan atr död på mig.


Det kom som en chock, är allt som vanligt igen?
Jag förstår egentligen ingenting. Först var allt bra, sen blev det skit, sen nu när chocken kom, ska allt bli bra då?
Det har varit stelt en längre tid, men idag kändes allt bra på något sett. Men var det menat att det skulle ta slut, för att vi skulle bli vänner igen. Känns iaf som att jag har försökt, och försökt men inte lyckats...men sen idag så kändes allt som vanligt igen. 

Egentligen vet jag inte varför allt blev så fel i sommras, men jag iaf att jag inte ville det. Jag har försökt så mycket jag kan, men jag har liksom inte fått något tecken på att du vill. Sen i igår så orkade jag inte. det var när ni skulle ut och äta, och frågade mig och jente samma dag. Då fick jag verkligen DAMP! snällt, alla gick ut och käka utom jag och jente. Snacka om mobbad man kände sig. Det var då, jag gav verkligen upp! jag hade försökt att ta upp kontakten med dig, men du bara satt där och sa ingenting när jag och Jente kom och försökte prata med dig. Sen här om dagen så satt du dig bredvid oss utanför klassrummet, då tänkte jag igen...JAAA! men sen reste du dig upp utan att säga något och sedan gick du....var detta slutet på vår vänskap?

Förlåt om jag skriver detta men du har kännt mig länge och jag hoppas du förstår!

På något sett känns allt så konstigt. När dom andra kommer tillbaka, blir jag lämnad igen då?
jag vill att allt ska vara som förra terminen, kommer ni inet ihåg alla minnen? Och hur kul vi hade det? JJM? kommer ni ihåg på väggen? Och alla bilder. Jag kommer i alla fall ihåg!


Jaja, den som lever får se hur det blir! Hoppas på det bästa iaf. Och ni vet vad jag tycker! NI KÄNNER MIG!

Ge inte upp hoppet. Allt kommer att ordna sig, finns för dig!


JJM<3 back?

Home sweet home

Nu är jag hemma efter att ha varit å Pålsboda.
Kom hem ca halv åtta, då jag satt mig för att äta sen hoppade jag in i duschen. Sen gick jag ut och var med Skoog, Ella och Krinka ett tag.


Måste bara berätta att jag har ont i hela kroppen, känns ungefär som att någon har kört över mig med en traktor.
Men i själv verket kallas det tränings värk, och blåmärken. För efter åk turen med gummibåten igår så har jag blämärke på arslet, sår på armbåge, knäväck och rygg, och så har jag tränings värk i armar, rygg, och nacken har jag skit ont i. Men kul var det FAN! Fy fan vad roligt det var. Nästa år blir det igen inte sant, Jeanette! en gång varje år, det räcker nog HAHA!
Tack för en underbar helg, älskar dig!

Nu sitter jag bara här framför min dator och ska snart kolla film och försöka sova.

I morgon är det skola, får se hur den skol dagen blir, me tanke på alla idioter. Men men, den som lever får se.

Skriver mer i morgon tror jag. Hade bra så länge <3

Pålsboda

Hej alla glada. Har massor att berätta.

För det första, så har jag kommit på vart jag har en person. Så som jag behandlas av mina så kallade vänner så kommer dom bli behandlade. Vill personen i fråga inte ha några vänner, eller vad är det med dig?! Jaja, jag har i alla fall gjort allt jag kan. Nu är det upp till dig!

En till sak....IDAG har jag och Jeanette äntligen kommit till lilla staden Pålsboda (landet). För Magnus mamma och pappa bor här och hans mamma fyller år.
Kom i alla fall nyss hem från sjön, jag och Jente har åkt sådan där gummibåt bakom vanlig båt. Fy fan, jag ramlade av en gång. Nu är jag så jävla trött så när Jente har duschat klart ska vi ut och röka. LÄNGTAR!

Ne, nu ska jag lägga mig på soffan och lyssna musik. Hade bra, föresten kolla in bdb senare där kommer bilderna från denna dag upp. HEJ HOPP! <3

Här är det andra inlägget som inte kom!

Fan i helvette, får man börja en blogg så...Jag gjorde det i alla fall!

Skrev nyss ett längt blogg inlägg, men kom imot en förbannad jävla kuk knapp så att

detta är inläggen som inte kom!




Just nu sitter jag i min säng med datan i knät, och jag har sjukt tråkigt.

Jag är skit röksugen också, men jag kan fan inte gå ut nu, för går jag ner för den förbannade trappan så vaknar mamma och pappa.
Jaja, jag får vänta tills i morgon när jag vaknar, då ska jag fan röka.

Tråk Tråk Tråk

Hej alla!
Just nu sitter jag i min säng och väntar på att jag ska bli redo för att fixa mig :) För jag ska faktiskt till skolan idag. 

Igår hade jag damp, om inet någon redan visste det. Jag skrev om min fucking skit blogg två gånger och första gången så råkade jag komma i mot någon knapp så hela internet sidan stängdes ner, och andra gången så fuckade sig hela internet så jag loggades ut.

Men nu hoppas jag att det ska bli bra igen. :P HAHA 

Snart ska jag till stan och träffa Jeanette sen ska vi till skolan. Fy fan vad skönt det ska bli att komma tillbaka. Men va fan, jag har bara varit hemma i 2 dagar, och i September ska jag ju vara hemma i en månad. Kommer fan inte palla det. Kommer säkert smita iväg till skolan i alla fall. :P HAHA om inte mamma hinner i fatt mig ;) 

Ne, nu ska jag fixa mig. Skriver kanske senare, efter att jag varit och träffat Daniel. 

Hade bra <3 

20/8-2008

Jag Madelen Ejnarsson orkar inte detta längre. I morgon ska jag till skolan. jag skiter i att min hals är helt jävla svullen så att jag inte kan äta. jag ska dit!

I måndags så hade jag feber på morgonen som jag skrev igår sen var jag hemma igår och idag också. Men i mrogon skiter jag i om mamma och pappa säger att jag inte får. Jag ORKAR inte vara hemma längre. Föresten har vi bara en lektion i morgon. Det är ju faktiskt första veckan så jag måste ju komma någon dag.

Föresten, jag har glömt att berätta. Jag har fått jobb inom kyrkan på heltid nu. kommer att jobba Tisdagar. Innan jag ska operera mig så kommer jag att jobba med Skoog men sen blir det att jobba själv med ungarna. Det ska faktiskt bli skit kul. Kul att ha pengar varje månad också. Slippa få av pappa och mamma hela tiden.

Ne, nu ska jag titta film och vänta tills Jente hör av sig. hade bra <3


Today

Hej svej.
Igår var det första dagen i skolan, och jag hade feber redan när jag vaknade. Men när skolan var slut så kände jag mig mycket bättre så jag följde med hem till Ante. Men när jag kom hem där ifrån så fick jag feber igen fy fan, kändes som att jag skule dö. Jag ville bara gråta.

Idag har jag varit hemma från skolan för jag har haft 40 graders feber, och har spytt galla, JÄVLA SKIT! Har varit tvungen att ligga ner hela dagen, för det har varit snurrit att sitta eller stå upp, och bara för att jag har legat ner så mycket så har jag fått skit ont i ryggen. FAN JÄVLA SKIT RYGG! längtar tills operationen.

Har rökt en fucking ciggarett idag, skulle behöva röka mer nu för nu är jag fucking irriterad på den jävla fitt halsen.
Kul att mamma kollade i min hals idag och såg att jag är skit svullen och har sår i halsen. Så hon tror att jag kanske har halsfluss, så måste till kukdoktorn.
DAMP!

Nu ska jag fortsätta att vara social på msn. Hade bra <3

<3333

Fantomen (84%) Jag är en levande legend som hör hemma i djungeln :)


Du är en aningen ond, fast i smyg!     (18%)

73% <3

0.281 sekunder  fett snabb...

Du är inte alls emo! Inte nånstans och anledningen till varför du fick mer än 0% är förmodligen du gissade på nån av frågorna. Bättre lycka nästa gång! (18%)


Ne nu är klockan 03:00 nu måste jag sova! God natt! <3


Ja, som ni kanske vet så hände något riktigt jobbigt i Måndags.

Det finns folk som sviker i livet, det kan både vara pojkvän/flickvän eller vänner. I detta fall var det både pojkvän och vänner. 

Vissa saker har gjort att jag inte kan lita på vissa personer.

Jag förstår inte hur ni kunde göra det. Jag är jätte glad över att jag fick reda på det samma dag.
Men att du ljuger! Hur kan alla utom du säga samma story? Jag förstår inte det!

Det som gjort allt värre också är att en viss annan person skickar sms med mig om personen som ljuger. Men efter ett tag när jag skrivit allt jag tycker om personen som ljuger så skriver personen att hon inet kan säga något eftersom hon är vän med båda, och det förtod ju jag med.
Men dagen efter allt detta så får jag ett sms av hon som ljuger att jag sagt massa dumma saker om henne, för någon hade skickat smset som jag skickade med den där andra personen. Undra vem det kunde vara då?

Men jag säger för i helvete precis vad jag tycker, det är fan ett fritt land. Om jag tycker det är dålig stil av någon annan att strula med ens väns pojkvän så får jag tycka det? Och om jag tycker att någon är en FITTA så får jag tycka det.

Just nu är jag så jävla förbannad att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tack för att ni har förstört mitt liv ännu mer. Trodde man kunde stå för vad man gjort eller sagt, men tydligen inte.

Vet att alla ni idioter säkert också läser detta, men hoppas att ni också förstår hur mycket mitt liv är förstört. TACK SÅ JÄVLA MYCKET!

Och du som myttar om att det var lugnt mellan dig och mig när du skulle komma till Borsökna. Lugnt kommer det för fan aldrig bli, inte efter allt du har gjort. Och vadå gå runt och säga till folk att jag slog i varenda lyktstolpe på stan?, jag slog i en lyktstolpe, var glad att jag inte slog dig! Men du glömde säga att jag sa att du var en hora också, eller myttade du om något mer kanske? Om inte du slutar mytta snart så kommer det sluta jobbigt.

Vad är du rädd för? Det kan ju för fan inte vara mig, för du är fan både äldre och större än mig!


Igår när jag och Jente kom hem från Stockholm så träffade jag Daniel på tågstation och vi pratade om allt som hänt, och det kändes jätte bra. Jag vill att allt ska bli som förut igen. Jag berättade varför jag tyckte det var slutet. Och det var ju för att jag inte kan lita på honom, jag måste ju kunna lita på min pojkvän. Men vi bestämde att vi skulle prova en sista gång, för efter att jag berättat för honom om vad jag kände så kanske detta kan fungera igen. Det är det jag hoppas på i allafall.

Vi har i alla fall bestämt att försöka på nytt men att inte träffas så ofta i början, så att vi kan få våran tid att tänka och sedan se hur allt blir. just nu känns bara allt jobbigt efter alla skit sms och alla komentarer på msn som jag fått av folk.
 
skriver ni till mig för att göra så att det inte ska fungera mellan mig och Daniel igen eller vad fan är det? Ni har nästan lyckats ska jag säga.  Grattis till er!

Föresten, var är anmälan som skulle komma, jag väntar fortfarande på något som inet kommer komma eftersom det sms som kom inte handlade om mig. Det är ju faktiskt inet bara jag som tycker saker.

Snart ska jag operara mig och jag är skit orolig. Men först ska skolan börja, och jag längtar inte ett dugg längre. Men vi får väl se hur det blir med allt.
Men du ska veta att det jag mäst är besviken på är att du ens lade dig i och tröck ner mig hela tiden. Fast du sa dagen innan att du inte skulle lägga dig i. Det är synd, för jag ville inte att du skulle blandas in i all SKIT, men det var inte jag som gjorde så att du kom med i skiten, det var du själv som skickade vad jag skrev till dig till den andra personen. 

Men men, nog med detta. Orkar för i helvete inte tänka på det där mer. Det är inte dig jag är sur på egentligen, den jag är sur på är hon som inte står för vad hon gjort och konstigt nog har en annan story än vad restan av alla andra har som var där. Vem skulle ni tro på, en person som brukar ljuga eller massor av andra normala vänner? 

Haha, det är nog inte många som orkat läsa allt detta. men jag är så arg och har så tråkigt så jag skulle kunna skriva hela natten.


 Lite annat grejjs som har hänt är att jag har köpt nya grejjs i stockholmia när jag var där med Jente. Jag köpte en klänning, ett linne, en tjock tröja, en mascara, en nagel penna, skvaller tidning och ett behövande paraply. Fan vad jag är cool och Jente också om jag måste tillägga. 

En annan sak, jag blev skit lycklig idag, för min kära vän Jeanette Almlie, ja ni vet hon som egentligen kallas för Jente, hon som går i min klass, och hon som är jätte jätte bra kompis med Daniel....Ja precis hon! Hon ringde mig idag och frågade om jag ville sommarjobba med henne nästa år i Norge. fattar ni? NORGE, vet ni hur jävla bra betalt det är. FAN, nu blev jag på andra tankar så nu är jag glad igen. Älskar fan dig jeanette :)


I morgon ska jag till Stockholm igen, men denna gång ska jag träffa mina kusiner. Det ska faktiskt bli jätte kul.
Funderar på om jag ska stänga av min mobil när jag är där, så slipper jag få sms av massa onödigt störande personer. Men jag vet inte, finns ju faktiskt vissa som jag kommer ringa för att jag kommer sakna dom :) <3



Ne, nu ni. Detta blir det sista jag skriver idag. För nu börjar jag bli trött i fingrarna.
 
haha, ni som läst allt detta är säkert jätte trötta, för det är i alla fall jag.
Hoppas ni som läst tar åt er av allt detta. Hade bra <3

<3

Jag vet att jag själv inte är den perfekta personen som gör allting rätt hela tiden.
Men så här dåligt trodde jag aldrig att jag skulle må.

Efter allt som hänt så orkar jag faktiskt inte mer. Lögner som inte vågas berättas är nog det värsta. Men det är ännu värre att få reda på dem lögnerna ett år senare. Eller varför inte..höra konstiga saker när man pratar med kompisar i telen och någon skriker i bakgrunden...Kanske ska tänka innan man säger något högt. Jag har faktiskt också öron. Fast det var väl bara bra att jag hörde. För ingen hade väl berättat annars.

Undra vad som skulle hänt om du gjorde det, skulle det hända samma sak som för ett år sedan eller det som hände för några månader sedan? Jag kan inte lita på dig längre. Förlåt! Hade detta inte hänt så hade allt varit så himla lätt.

Det är för många chanser som jag har gett dig....

Jag älskar dig men vågar inte fortsätta att leva så här.

Först krossades en del av mitt hjärta, men nu är det snart ingenting kvar utav det.

Finns inga ord för hur jag känner mig...ALLT är TOMT!
Jag är tom, mina känslor är tomma, mitt hjärta är tomt, platsen bredvid mig är tom, HELA jag är TOM!

FÖRLÅT, att du mår som du gör efter detta, men att leva med att inte kunna lita på dig gör att jag mår dåligt.

Det här är slutet, allt känns jobbigt just nu, men det här ska fungera.

</3

RSS 2.0