krogen krogen krogen

Ja i Fredags var det fest hos Lk men det slutade med utgång på Raw eftersom det var 19 på krogen och jag, Robert och Nattis kom inte in. Igår Lördag så blev det också krogen, fast då var vi på Olearys. Det har spenderats en del pengar i helgen så nu ska jag snåla lite :).

Idag har jag skickat min trafikkunskaps uppgift till min lärare, eftersom den ska vara inlämnad senast i morgon. :) Hoppas jag får bra betyg på den :)

Nu ska jag fortsätta att kolla "Prison Break" Sen är det Natti Natti!!


Vimmelbild från Raw :)

god natt!

Just nu ligger jag i min säng och har precis kollat på olika serier på datan, så som Riverside, Guds tre flickor, Bonde söker fru och oskyldigt dömd. Men nu är det dags att sova. Men jag är så hungrig så jag funderar på att gå ner och ta något att äta. Det hände ju en olycka efter middagen idag, sop påsen som jag skulle gå ut med luktade inte så gott, så...det hände en olycka, så nu är jag hungrig!

I morgonbitti blir det i alla fall att åka tillsammans med mamma ut till farmor och äta frukost tillsammans med henne. Sen på kvällen vet jag inte riktigt hur det blir, jag är ju inte sugen på att festa, men många ska på krogen och så är jag bjuden på för fest, men vi får se hur det slutar :D

Hade bra nu, för nu ska jag sova<3

Det är faktiskt sant!

Igår fyllde Emelie år och det firades först med mat och förfest hemma hos henne, sen tog vi bussen till stan för att gå på krogen :) Efter att krogen stängde, så kom Daniel och hämtade oss, Tack älskling! Kvällen blev jätte lyckad. Idag har jag haft en lektion bara, och det var idrott som började 12:40. Om jag får säga vad jag tycker så var gårdagen helt klart värd men jag ska aldrig gå ut på en onsdag mer om det inte är något speciellt :D.
Efter idrotten så åkte jag hem och hämtade mitt presentkort på "Laboro", Ja det är sant Jag åkte föst till skolan och hämtade min "omvårdnads bok" för att jag ska kunna plugga i helgen. Sen gjorde jag det, det som jag velat göra sen jag var ungefär 10 år. Jag har tagit hål i naveln, kan själv inte fatta att jag äntligen gjort det. Hoppas jag inte får några infektioner bara.

Idag är det egentligen kyrka, men jag mår skit dåligt. Först var jag bara hängig, men nu mår jag illa också.
Måste ju också fixa klart med kuverten från pappas jobb, jag har exakt 240 stycken kvar att göra. Sen tänkte jag skriva klart "kompl yrkesrollen" också.


Ne, nu ska jag gå och göra mat tills min mamma och bror kommer hem, köttfärssås och spaghetti.

Innan helgen är slut så LOVAR jag att lägga in bilder på mina klänningar och på min navel :)

Hade bra<3

tjugofjärde november tvåtusennio

Idag är det Tisdag och jag har sovit jätte dåligt i natt eftersom jag inte kunde sova på min arm efter att jag tog vaccinsprutan igår. Vaknade med huvudvärk och illamående, men tog två panodil så huvudvärken försvann en stund. Men nu är både huvudvärken och illamåendet tillbaka. Men det är sånt jag får leva med om jag inte vill sjukna in och få baconfeber. :)

Gjorde klart min sjukvårds uppgift igår och idag lämnade jag in den. Fick också reda på att jag fick VG på hela kursen "Sjukvård". Det är faktiskt bra gjort av mig. Duktig Madelen!

Nu sitter jag här framför datan och väntar på att Johanna och Jeanette ska sluta sin matte lektion. Sen klockan 15:10 har jag och Jeanette trafikkunskap, slutar inte förens senast 17:00. 
Ikväll blir det att plugga både omvårdnad och trafikkunskap, så jag blir klar med det någon gång!

I morgon blir det eventuellt krogen om min mamma är på min sida, annars blir det i alla fall att åka hem till Emelie innan och fira henne. :)

Hade bra allesammans. Om jag kommer ihåg så ska jag fota och lägga ut bilder på mina tre nya klänningar som jag både har fått och som jag har köpt. :)

hej hopp!!! <3

23 November

Nu är det andra gången jag skriver om detta inlägg. FAN!

Idag var jag ledig men jag stack till skolan i alla fall för jag skulle hämta min skoldator. Innan jag stack till skolan så pluggade jag järnet med sjukvårds uppgiften som är helt konstig. Efter att jag hämtat min dator så gick jag, Jente och Jossan på stan en stund ochjag köpte en ny tröja. :) Sen när Johanna slutat sin lektion så åkte jag och hon till Parken zoo och tog vaccinet, var först lite rädd att det skulle göra lika ont som livmoderhals cancer vaccinet, en kille svimmade och en annan spände sig som bara den. Men det kändes som ett skämt, för det kändes inte alls. Nu är i alla fall dos 1 avklarad!

På Onsdag fyller Emelie år och det ska firas med utgång på Harrys. Men enligt min mamma så får inte jag gå ut en veckodag, men eftersom vi är lediga dagen efter så hoppas jag hon ändrar sig. Det kommer bli great om jag kommer ut förstås :D!!

Fick nyss ett skämt av Johanna:
"Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin Ladens släktingar. De personer som nu sitter i säkert förvar är usamas mor, Marme Laden och det två bröderna, Choko Laden och Remou Laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster, Pina co ...Laden. Nu spanar man efter hans kusin Sal Laden och hans senila farfar, Varvardet jag Laden."

HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

Nu ska jag fortsätta att plugga. Hade bra allesammans. <3


Min helg!

Hej alla läsare!

Denna helg har varit helt J*VLA fantastisk har fått massor med presenter och haft jättekul.

Det hela började med Fredag morgon kl 06:15 när mamma, pappa och Mathias kom in med frukost på sängen och med ett kuvert till mig. Efter att jag blivit firad av dom så gick jag upp för jag kunde inte somna om, jag började städa lite sen satt ajg igång med bakning. Efter att jag bakat och städat klart så kom mamma ner och vi gjorde oss i ordning för att åka ner på stan. Väl nere på stan så köpte jag min klänning från Vila som jag och mormor hade lagt undan dagen innan. Det blev värsta kapet, för klänningen kostade egentligen 299,95:- men eftersom affären fyllde 1 år på fredagen så köpte jag klänningen, ett par örhängen och ett par strumpbyxor för 280:-. Det kallar jag för kap!

Efter att vi varit på stan så åkte vi hem igen och började att fixa med all mat. För på kvällen sen så kom några från släkten över och fira mig, tror vi blev ca 23 stycken. Kvällen avslutades med att jag och Robert blev trötta och bestämde oss för att åka.

Lördagen började med att jag vaknade vid lunch, tog bussen ner på stan där jag mötte Daniella och Felice vi handlade och gick sedan till lägenheten. Käkade och fixade oss sen började festen. Killarna söp mig under bordet, och de lyckades. Tycker egentligen det var lite dålig stil att de ens försökte, ville de inte ha med mig på krogen eller? Men när klockan börjat bli mycket så gick vi ner på stan för att sedan gå in på krogen. Jag kom in fast jag var så full. Johanna kom också in och det var nog höjd punkten. Kvällen blev skit lyckad för min del. slutade med lite bråk/slag men kvällen var BRA ändå.
Tack för alla fina presenter och för er som ens kom ihåg min födelsedag! :D

Vad jag fick för något:
  • pengar
  • presentkort på att piersa naveln
  • presentkort (Gina Tricot)
  • Presentkort MQ
  • volume master
  • bestick
  • klänning
  • smycken
  • väska
  • Björn borg trosor
  • Prisonbreak boxen
  • Godis
  • blommor
Hela släkten har inte firat mig än, så mer presenter blir det. Jag har säkert glömt att skriva upp något.


Oskar skjutsade hem oss natten mellan lördag och söndag och han är verkligen guld värd för det. Tack Oskar!

Smart som jag var så stängde jag av både ljud och vibration på min mobil så jag vaknade inte fören ca kvart över ett. Skönt! Men när jag då skulle gå upp för att äta något så var jag inte så stadig på mina ben, jag kände mig full fortfarande. Men när jag hade fått i mig två mackor och ett glas mjölk så var jag nästan normal igen. Tog samma buss som Jente kl 15:00, hon skulle till Jojo och plugga och jag skulle till daniella för tt fira hennes lillebror.
Gick sedan hem i regnet från Daniella och när jag väl kom hem så satt jag mig och pluggade.

Jag har faktiskt kommit en bit med sjukvårdsuppgiften men jag är långt ifrån klar. I morgon blir det att gå upp skapligt och börja plugga direkt.

Hade bra allesammans coh tack för en fantastisk helg! <3

Ni gjorde min 18 års dag oförglömlig! <3

DET GÅR ALDRIG ATT SOMNA!

Jag förstår inte om det alltid är så fast man är trött så kan man inte somna före sin födelsedag. Konstigt och jobbigt. Man vill ju att natten ska gå snabbt förbi, men när man inte kan sova så känns det ju som att tiden står still.

I morgon kommer i alla fall familjen in tidigt och grattar mig sen blir det stor städning. Efter att mamma och jag har städat hela huset så ska vi ner på stan och köpa en klänning som jag har hittat på "Vila", bilder kommer en annan dag. Ska också hinna göra tårta och baka något annat smaskigt tills i morgon kväll då släkten kommer. :D

På lördag blir det KROGEN och det ser jag faktiskt fram emot. Innan krogen blir det FÖRFEST. :D

Nu är det bara FEM minuter kvar tills det faktiskt är MIN dag :D

Nu ska jag försöka sova igen. God natt och vi hörs när jag är 18 år :) <3

19 November

Idag är det min namnsdag "Elisabeth". Ja det är mammas, gammel mormor, Johannas och Johannas mammas namnsdag också. :) Men det hela roliga är att jag faktiskt fyller i morgon :D HAHA
Nu har jag nog tjatat om det ett antal gånger.
De som kommer i morgon och firar mig är: farmor, Rune, Anna, Tom, Elin, Ida, Sara, Hubbe, Lena, Emil, Sara, Jimmy, Inger, Ola, Daniel, Robert, Jeanette, Johanna, mamma, pappa, Sebastian och Mathias. Så vi kommer bli några stycken :D

Nu ska jag städa lite, sen blir det att ta bussen till stan och möta mormor för vi ska luncha idag. Efter att vi har lunchat så blir ddet stan en stund för att hitta en ny tröja att ha på lördag :), sen ska jag träna med mamma för jag har ju som sagt fått en gratis tränings vecka på "forever" så jag har till på söndag på mig att träna, och jag har faktiskt varit ganska flitig denna vecka, för jag har tränat söndag, måndag, tisdag och sen blir det träning idag och på lördag :) Efter att jag har tränat idag så kommer farfar och min storebror hem till oss, för jag ska bli firad och få presenter :)

hade bra alla nu ska jag jag göra mig i ordning <3

Önskelista:
  • pengar till London
  • Pengar till utomlands nästa år
  • pengar till tatuering
  • piersa naveln
  • nya skor
  • alkohol tills på lördag
  • gratis alkohol på krogen
  • solkort (solstudio,solfuxen)
  • presentkort (Gina Tricot)
  • Bio check
  • volume master
Vissa av dessa saker vet jag redan att jag kommer att få :D <3





18 November 2009

Idag har det hänt mycket. Jag kan ju börja med att säga att det bara är 2 dagar kvar tills jag fyller 18 år, och nu känns det verkligen att jag blir STOR flicka. :)
I morgon börjar firandet, för då ska jag först luncha med mormor sen på kvällen blir det att bli firad av farfar och min bror. :) Sen på fredag så kommer några till av släkten, vi blir 23 stycken här hemma då, JIPPIE!!
Sen på Lördag blir det utgång på krogen, och då blir vi många, många!
Lyssnar redan nu på fest musik för att jag redan är taggad!


Idag har vi bokat flyg till London också, skönt nu är det klart också. :) Vi åker den 26 feb-15Mars :D


har också försökt plugga idag men en uppgift har inte gått så bra att arbeta med så jag har bara gjort klart en uppgift idag. Men det är ju alltid något. Nu ska jag gå ut för att träffa Malin och Krinka en snabbis sen kanske Oskar också komma en stund :D

Hade bra alla!




Stjärnholm - ikon utbildning (ledar utbildning)

Just nu sitter jag, Daniella, Alexandra och daniel i vårat rum och har precis varit och ätit. Josefine blev sjuk i natt så hennes pappa kom och hämtade henne. Igår satt vi på utbildning en stund och det har vi gjort idag med. Den här gången har det varit tråkigt här i alla fall på utbildningarna. Det har varit mycket prat om samma saker i flera timmar och det gör mig trött. :/ I morgon åker vi hem och då är denna utbildning slut.

Nästa vecka fyller jag år och på Lördagen blir det utgång på krogen :)

Nu ska vi snart gå på nästa utbildnings grejs... :)


10 November :)

Hjälp vad min mage svullna upp igår...tror det är stress. Fan vad läskigt det var!

Snart ska jag på utvecklingssamtal och pappa ska följa med, sen blir det lunch hos farmor mums!!

I eftermiddag ska jag träffa mina tjejer hemma hos Johanna. Mys ska vi ha! Förstår inte varför vi hela tiden glider ifrån varandra. Ni är två av mina bästa vänner! <3

Förresten Johanna, du är skyldig mig 4030:- för samtalet som varande i 13 min och 26 sekunder. För vi sa ju 5 kr i sekunden. HAHA!!! :D



11 dagar kvar :D

Nu är det bara 11 dagar kvar tills jag blir en stor flicka. :)

Idag var jag, jossan och Jente och kollade på balkläningar sen skulle Jossan gå och träffa hen vän så jag och Jente fortsatte att kollade i massa affärer. Sen ringde min snälla farmor som hade hittat ett tyg på svea plan så jag gick dit och vi köpte ett jätte fint tyg till min balklänning :). Nu ska farmor och jag bara hitta något mönster så hon har något att börja efter. :D Happy!!!

Krinka och Malin kom och hämtade cykeln också så stod och pratade med dom en stund, sen kom Oskar också så vi stod ute och pratade i ca en timme, kallt var det :) men trevligt trevligt!!!

I morgon blir det utvecklingssamtal sen kratta löv hos farmor för att tjäna lite extra pengar. Efter det blir det mys med mina tjejer i Mälarbaden :)

hade bra nu ska jag kolla på "Livet i fagervik" sen "grannfejden" om jag inte somnar. :D

Hade bäst och var alltid GLADA!!!



Idag kommer min bruna familj hem

Idag kommer min familj hem och dom kommer vara jättebruna :D Jag har faktiskt saknat dom massor. ibland känner jag att jag har ångrat mig att jag inte struntade i turkiet resan och istället åkte med min familj/släkt till Egypten istället. Men jag hade faktiskt skit kul i turkiet också :). Men nästa år blir det i afall att följa med familjen utomlands + åka med alla vännerna :D Det kommer bli great!!

Snart kommer min storebror och hämtar mig för vi ska åka hem till farfar och hälsa på honom lite. Efter det blir det att handla lite och sen blir det lite städning.

Idag fyller Daniels pappa Ola år, Grattis till honom! Snart kommer några och firar honom och jag ska försöka sno en hallongrotta innan min bror kommer :P

Hade bra allesammans <3

13 dagar kvar

Idag är det bara 13 dagar kvar tills jag blir en stor flicka, då jag blir hela 18 år :) Då blir det krogen :D

Igår blev jag och min storebror bjudna på mat hos farmor, det blev både förrätt, varmrätt och efterrätt, MUMS!!
Satt också och prata om gammla minnen från landet, sorgligt att nästa år kommer bli den sista sommaren där ute och sista julen kommer firas där ute nästa år..Sen blir det att fira alla jular någon annanstans eller i eran nya fina lägenhet som ni ska flytta till :)
Efter att vi varit där och haft det jättetrevligt så skjutsade min bror hem mig till Daniel för alla mina vänner gjorde annat såg jag på facebook...så det blev att kolla på när Daniel, Björn och Robert spelade Fifa sen gick jag ner och kolla film. :)

vaknade i morse av att daniel väckte mig efter att han jobbat och då käkade jag frukost sen nu sitter jag här.
Idag ska Daniel snart till stockholm med min bror och hans vänner för att se fotbollen :) han komemr hem sent så idag blir det väl att sitta här framför datan hela dagen. Tänkte kansk plugga lite om jag orkar :)

Imorgon kommer mamma, pappa och min lillebror hem från egypten, och jag längtar :D

Hade bra alla läsare :) <3

redan torsdag...

god morgon alla läsare denna vecka har gått ganska fort och det är bra för då är snart min familj hemma igen :) Nu har jag egentligen svenska men jag orkade inte gå på den, men ska till skolan till ca halv 12 för jag ska äta med mina tjejer och sedan har vi idrott :)

Efter skolan blir det att åka hem till daniel och duscha sen åka och tanka bilen och sedan hem till mig :) Funderar på att sova hemma i natt men får se hur jag gör. :)

Igår var vi förresten hemma hos Oskar och kollade film med Oskar och Johanna, Krull och Johanna och jag och Daniel....Mysigt mysigt!!! :D

Nu ska jag ta mig till bussen, hade bra <3

helgen har varit great :)

I fredags så satt jag på riskutbildning sen åkte jag tillsammans med Daniel hem till hans moster och hennes man. Där fick jag välja kläder som jag sedan fick, det blev två kassar med fina kläder :)
Efter att vi varit där blev det att fixa sig hos Daniella tillsammans med Nettis och Danni och sedan blev det partay i Stenby. Vi skulle vara utklädda och jag var typ en ufo hjälte :)

Igår hade jag halloween fest hemma hos mig och vi festade till klockan 05:00 då de flesta åkte hem och några sov kvar :) Helgen har varit jätte lyckad och nu är jag hemma hos min bror och är hundvakt medans min bror är i Göteborg och firar för AIK :)

Kolla denna video han är fasiken lik Bullert :)




Bullert och jag :)

RSS 2.0