29 April !!!

Idag har jag varit i skolan som vanligt denna vecka eftersom praktiken har slutat. Idag gick faktiskt skol dagen rätt så snabbt, men kan bero på den långa hål timman. Idag skrev vi i alla fall en uppgift om APU:n och sedan var det håltimman.
var på stan med Johanna och Jeanette då och jag hittade en väska som jag eventuellt ska köpa.

matlagnings provet sög, min hjärna var AV, så jag kunde ingenting typ!!!

När jag kom hem så hade jag fått brev från sommar praktiken på sjukhuset och det stod att jag skulle komma dit på enskilt informations möte, och då uppfattade jag det som att JAG KOM IN!! Fan är skit glad. Nu behöver jag inte oroa mig med fickpengar till Turkiet heller :) STOLT!!!

I morgon är det valborg och då ska jag nog till Vilsta, hoppas det blir bra!!

Nu ska jag hjälpa brorsan med hans läxa sen ska jag plugga själv!!!


Hade bra alla happy people!!!

!!!

Bara för att få ut mina aggrisioner fan kan ju inte ens stava. Fan vad irriterad jag är på ALLT, då menar jag verkligen allt!!!

Allt har skitit sig med ALLT!!!

okej Björn: Whooosaaa
Blev inte lugnare för det! men tack för försöket!!!

Lyssnade nyss på "take it easy" Eller vad den heter men den låten var jobbig!!!

hade inte bra!!!!

Jag är NEGATIV, jag vet!!!

21 April !!!

Idag har det varit buffert dag, och jag var duktig och cyklade dit :) Men tråkigt som det är så åkte jag dit i onödan, för min matte lärare hade ramlat och brytit något så hon var ny opererad och låg på sjukhuset. Stackare, men bra för mig för då slapp jag provet :) Åt mat i skolan och cyklade sedan till tuna Park och köpte ett par skor :) fin fina!

Allt är fixat idag, jag har börjat med diabetes uppgiften, ringt ungdomsmottagningen friskis och svettis och min sjukgymnast och har gjort klart en grej som tillhör Daniels student present :) STOLT!!!

 Förresten, igår tog min älskade pojkvän hål i tungan, modigt om jag får säga vad jag tycker. Stackarn bara som fick hela min släkt emot sig när han berättade att han skulle :) Fast hans föräldrar är också emot därför dom inte vet något :) haha

Idag är det 45 dagar kvar till Skolavslutningen, 88 dagar kvar till Turkiet och 213 dagar tills jag fyller 18 år, och så får vi inte glömma julafton om 247 dagar :D
COOLT!!!

Snart ska jag iväg och jobba och tjäna lite pengar. :) har funderat på om jag kanske ska leta mig ett bättre jobb, det börjar bli ganska jobbigt eftersom ingen lyssnar, och eftersom det bara är jag som säger till. I alla fall som det känns som, men jag ska prata med dom på jobbet att jag snart inte kommer att orka om inte vi hjälps åt med allt!!!
Svårt att förklara allt, men det är jobbigt!! Vissa som har jobbigt i stället för mig ni fattar!!!

Hade bra så länge, nu ska jag kila ner och äta lite mer, tjockisen är hungrig ;)^^

19 April 2009

Idag är det 90 dagar kvar till Turkiet :) Längtar!!!

Igår var vi några hemma hos Daniel och drack lite och spelade kubb, Vi skulle grilla, men ingen orka starta grillen, så det blev att äta ogrillade marshmallows :) gott iaf!
  • jag
  • Daniel
  • Skoog
  • Marcus
  • Daniella
  • Björn
  • Marcus
Vi hade jätte trevligt, och i morse gick jag och mötte mamma, pappa, min storebror och hans vovve sedan gick vi hem :) inte så skönt att gå när man har tränings värk från fotbollen i förr går. :)
När vi kom hem så bakade jag och min storebror en kladdkaka för 1000 personer.
Sedan kom farmor och hennes man och sedan mina kusiner fast att alla tog kladdkaka så blev det jätte jätte mycket kvar. :) menmen!

I morgon är det praktik igen, är faktiskt min sista vecka nu. Känns tråkigt att lämna allt/alla. Jag lär ju inte träffa dom så ofta :D Kul har det varit iaf. Jag har lärt mig faktiskt jätte jätte mycket!!!

Nu ska jag gå och lägga mig, för jag känner mig lite hängig och jag vill ju inte bli sjuk sista veckan innan skolan börjar. peppar,peppar så har jag inte varit sjuk en ända gång under praktik tiden, och inte försovit mig heller. Jag är DUKTIG!!!

Hej hopp <3

18 April 2009

Hej alla !!!

Igår blev min kväll INTE rastlös. Vi var i måsta och spela fotboll och lekte dunkkurragömma med massa folk.
  • Jag
  • Daniel
  • Skoog
  • Marcus
  • Daniella
  • Nettis
  • Linus L
  • Johanna
  • Linus U
  • Björn
  • Sara
  • Skåne
  • Micke
  • Sandra
  • Nattis
  • Bella
tror det var alla. Sorry om jag missat någon :P
Som sagt så spelade vi fotboll, killarna mot tjejerna. :D Vi var barn igår så vi lekte Dunk kurragömma också.!
Tack för en trevlig kväll !!!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Hoppas på en lika rolig kväll som igår :)

Tack alla !!!



I morgon kommer släkten och firar storebror och mamma. Då bler det massa fika :)

Hej hopp!!!

Glömde nästan....Bara så att ni vet det är 91 dagar kvar till Turkiet :) Fan vad kul !!!

17 April !!!

Hej svejs alla läsare !!!

Äntligen nu är jag klar med att sy ihop mitt löshår. Tog faan lång tid, och ont i ryggen har jag också :) men men!
Ska fixa färg så att jag kan färga lös håret i samma färg som mitt eget hår, hoppas jag lyckas med samma färg :)
Nog med lös håret...

Idag har jag jobbat på för middagen och slutade 11:00 då jag blev hämtad av mamma och sedan åkte ner på stan och käkade på Reetro, fy fasiken vad gott! Efter det så köpte jag en klänning till avslutningen, det blev inte den jag hade tänkt mig men denna är fin ändå. Köpte också en väska och clips. Skorna som jag prova fanns inte i min storlek, så det blir att leta vidare :)

Snart ska jag basta och duscha och sedan kommer nog Daniel. sen har jag ingen aning vad vi ska göra, kommer bli rastlös av att sitta hemma hla kvällen, så vi drar väl iväg någonstans :)

Hej hopp <3

12 April 2009

Hej. Helgens skrivande har varit lite krångligt eftersom jag inte haft tillgång till dator varje dag. :) Men hoppas att ni förstår i alla fall :D Som sagt jag har varit i Skåne och haft det jätte trevligt.

tack för en underbar/trevlig helg allihoppa!!!

Älskar dig Daniel<3

11 April 2009

11 april 2009

Det där med att festa lite igår, råkade bli lite mycket. Men festen blev lyckad i alla fall. Synd bara att Daniel var tvungen att köra så att han inte kunde dricka något. :/ Men jag tror han hade kul i alla fall.

Blev väckta halv 9 idag för att sedan göra oss i ordning och åka till Sandra och Linda. Efter att vi varit där, så åkte vi och handlade och sedan åkte vi till Daniels farmor och farfar där vi kollade tv och jag läste bok en stund innan jag råkade somna. När klockan blev ca 15:00 så försvann min baksmälla, jag som inte brukar bli bakis, har varit bakis nästan hela dagen idag. Precis innan påskbordet var framdukat så spelade Daniel, jag och Inger kort. Sen serverades det massa gott på påskbordet:

  • Köttbullar
  • Prinskorv
  • Jansson
  • Sill
  • Ägg
  • Lax
  • Bröd
  • Jag har säkerligen glömt något. Men gott var dt i alla fall. :)

Efter maten blev det att titta på tv och sedan gå och lägga sig tidigt för att orka gå upp tidigt i morgon, då vi ska börja färden hem ca 09:00 på morgonen.


10 april 2009

Igår blev det lite drickande hemma hos Emil, fast för mig blev det bara två cider. För jag var inte så sugen på att dricka. Vid lunch idag åkte vi in till affären för att Daniel skulle köpa snus, sedan åkte vi tillbaka till Onslunda igen. Men på vägen så svängde vi förbi TorBjörn, som idag var hemma, så Daniel och Robert stod och prata med honom en stund, sen var det hem för att kolla tv och sedan äta. Efter maten åkte vi till Danne och Sara, för att festa lite. :)

 


9 April 2009

Igår var vi hos Danne och Sara till klockan ca 23:15, vi hade jätte trevligt.

 

Vaknade vid 11:00 idag, åt frukost, kolla tv och spelade sedan något kortspel som jag inte förstod.:) Efter kortspelandet så kom Daniels föräldrar tillbaka, de hade köpt en ny bil till Daniels morbror. Efter att vi tittat på den åkte Daniel, Robert och jag in till Simrishamn och köpte glass och dricka. :) Idag har det varit sol hela dagen, det har varit riktigt sommar väder.

På hem vägen från Simrishamn svängde vi förbi Sandra och Linda, som tyvärr inte var hemma, så det var då bara att åka hem. :)

När vi hade kommit hem så gick Daniel och jag över till Emil och Hanna, och bestämde att vi skulle festa senare ikväll, om vi får tag i något att dricka. Fick också reda på att spriten här var billig:

·       Vodka 120:-

·       Platta öl 120:-

Mycket billigare än vad det är hemma i alla fall. :D

 

Just nu har vi precis ätit och väntar på att Emil och Hanna ska komma hem igen för att sedan gå över dit och festa lite grann. :)

 

Hade bra<3


tjooo hooo

Nu är det bara jag och Sara kvar För Daniel oxh Danne och Robert skulle hämta fler sen ska vi hejm :) jag är lite onykter men jag lägger in inläggen sen hej hopåpp <3

Är i skåne :)

Är i skåne som sagt. har inget internet hos Daniels farmor och farfar men är hos Emil och Hanna nu. :) Jag skriver och lägger in bloggen när jag kommit hem :) 

Puss och kram <3 

8 April 2009

Hej svej!!!

Gick upp tidigt i morse för ca 07:00 började vi åka till Skåne, till Daniels farmor och farfar. Klockan ca 16:00 så var vi äntligen framme och packade in och sedan åt vi god potatis gratäng med kassler. Skönt att vara här, känns som hemma, och inte som att vara någon annanstans.

Efter middagen så åkte vi först till TorBjörn som inte var hemma och sedan till Emil som tyvärr inte heller var hemma. Efter det så kom vi på den smarta idén att ringa Sara och Danne. Sara svarade och förklarade vägen. Turen blev krånglig eftersom GPS:en inte fattade vägen men till slut hittade vi. Så nu har jag lånat Dannes dator medans han och Sara är och äter :)

Internet fungerar inte hemma hos Daniels farmor och farfar så får se när jag har tillgång till dator nästa gång :)

Hej hopp!!!

7/4-2009

Sjukgymnasten i morse, sen blev det hem för att egentligen städa, men jag satt mig ner för att kolla på Andra Avenyn istället. Sen blev det käk, och efter det så städade jag lite :D

Klockan 16:30 så hämtade Daniel mig för att sedan åka ner på stan för att träffa Daniella, Nettis och Skoog. Efter det så gick vi in på resebyrån och fick alternativ på olika hotell i Turkiet (Alanya). Nu känns det som att vi snart är på väg, bara det inte blir som vanligt att någon säger i sista sekund att den personen inte ska med helt plötsligt. Men hoppas det blir av nu. vi är nio stycken, fy fan vad vi ska ha kul!!!

Som alla säkert redan vet så drar jag till Skåne i morgon ca 07:00, skönt att komma iväg ett tag och få träffa andra sidan av "släkten" :) trevligt trevligt!!! Mindre trevligt är väl den långa bil resan, men jag har ju åkt mycket längre än så. så detta blir lätt.

Har redan packat klart
  • kläder
  • plattång
  • toalett artiklar / smink
  • handduk
  • dator
  • bok (Det ska bli ett sant nöje att döda dig)
Det var nog allt !!!

Nu ska jag ladda in låtar till mobilen så man kan lyssna hela resan :) hej hopp!!!

6/4-2009

Igår blev det inte bara chill här hemma, det blev en tur till stan för att kolla bio med Daniel, Linus, Björn och Johannise. Vi kollade fast and furious och den blev godkänd!

Sedan skjutsade vi hem Johanna och Linus. När vi själva var på väg hem så hoppade en hare upp på väg kanten, så Daniel saktade ner och åkte över på andra sida för att inte köra på haren. Men då hoppar haren först ner i diket och sedan upp på vägen i sidled. Så det sa "Pang" och haren flög ner i diket igen. :( Efter det så hamnade jag i chock pga. en jävla självmords hare, och grät som fan. Allt svartna!!! Sen kom Linus med en sten, sen var haren på andra sidan. rest in peace!!

Idag blev det Stockholm med Johannise och solen sken och det var fin fint väder hela dagen. Jag och Johanna köpte inte så mycket det blev löshår och två tröjor för oss båda, Johannise köpte ena tröjan till sig och den andra till Nelson och jag köpte båda till Daniel. Löshåret behåller vi för oss själva :)

I morgon blire sjukgymnastik sen hem för att städa. :)

Så ni vet alla! Jag drar till Skåne på Onsdag så vill ni något använd luren!!!

Hej hopp!!

Början på lovet !!!

I tordags var min sista dag på praktiken innan lovet, efter praktiken tog jag bussen hem till Daniel där också Björn var för att försöka fixa Daniels dator. Sen var det kyrk dax, och vi fortsatte att planera vårat nya ungdomsrum, som kommer bli  fin fint :).

Fredagen blev det först utvecklingssamtal och mamma följde med, och under hela utvecklingssamtalet pratde vi om betyg, frånvaro och uppgifter som jag har kvar att göra nu efter min operation. Men idrotts betyget hade försvunnit HELT, det stod bara "INGEN BEDÖMNING". Men vadå?, jag går fan hos sjukgymnasten 1 gång i veckan både på lov och skoldagar, och i början var jag där 2-3 dagar i veckan. Har alltid legat på VG-MVG på idrotten så jag kan ju iallafall få ett G. fan vad irriterande, inte mitt jävla fel att jag är förlamad!!!
Efter utvecklingssamtalet blev det Tuna Park och sedan sjukgymnastik, och efter det blev det fika på Waynes med PaNtErTaNtEr :) haha
Sen hem och myste med mammsen :)

Lördagen blev Tuna Park med mamma och sedan hem till Daniella.
Lördags kvällen tillbringades i Hällby på fest, men någon idiot slog sönder en ruta så polisen kom, det ena lädde till det andra men slutade med att Daniel skjutsade hem mig, Skoog och Robert och bra var det för på bussen hade det tydligen hänt grejer!! Idag fick jag reda på att rutan inte var billig 4000 spänn, men My skulle kolla med hemförsäkringen så ca 2000:- kanske.  så jävla dålig stil att man inte ens vågar erkänna vem som gjort det. JÄVLA FITTOR!!!

Idag Söndag är det en chill dag hemma hos Daniel, vi åkte och hämta min dator och nu sitter vi här och chillar :)

Imorgon blire Stockholm med Johannise :) Shopping, shopping!!! :)

Ska spela lite nu, för jag är så cool !!! :) <3

RSS 2.0