Torsdag faktiskt!

Idag är det Torsdag och jag har träffat min gammel mormor idag, det var trevligt trevligt faktiskt. Efter det så åkte jag och min mormor till Växtriket och köpte lite blommor och annat sen blev jag skjutsad till min bror för han behövde få städat och jag behövde pengar :D 300 kronor rikare är inte dåligt bara för någon timmas städning. :)
Efter det så kom Daniel och hämtade mig och vi åkte till mig först sedan hem till honom för att träffa Danijel, hans kusin och malin.
Kom hem för en stund sen efter en låång biltur med sladd överallt. SKIT KUL!!! Grattis danijel till körkortet.

Nu ska jag ut och träffa jente som precis kommit hem från Norge. :)

Glömde skriva igår att vi målade om i ungdomsrummet i kyrkan, det blev skit bra. Men det är klart att det blev bra när Jag, Nettis, Daniella, Sara och Felice målade :D oech Saras hudndvalp Felix förstås :P haha

I morgon blir det körskolan + riskutbildning och efter det blir det halloween fest :) tjooohooo!

hade bra allesammans <3

dagdrömmar och annat!

Här sitter jag hemma hos Daniel och väntar på att Daniel ska komma hem. Jente och jojo har fortfarande inte kommit hem från Norge och från puerto Rico och Daniella och Jeanette är på krogen. Här sitter jag med datan i knät och kollar på "riverside", "Bonde söker fru" och oskyldigt dömd".

Igår hade jag, Jeanette och Daniella mys hemma hos mig med mat och sen bastu och film. Trevligt trevligt!
I morgon blir det att åka till gammel mormor Lisa med mormor. Det ska bli jättekul att träffa henne igen. :)

För en stund sen när jag satt här vid datan så började jag att dag drömma, eller ja dagtänka ska jag väl kalla det. Undra om drömmar kan bli verklighet, drömmen kan inte vara verklighet men tänk om...men jag vill inte!!


Nu ska jag fortsätta att kolla på "bonde söker fru" sen blir det "oskyldigt dömd" om inte Daniel hunnit hem innan dess :D

Puss och kram <3

God morgon!

Jag som ställde klockan på 09:00. Jaja, jag behövde kanske det här.

I lördags var vi först på förfest hemma hos Daniel sen stack alla på krogen och eftersom jag inte kommer in så följde Daniel med mig på en annan fest med Hampus. Det var inte riktigt en fest, men vi satt där och drack och pratade lite. Efter det så gick vi och mötte robert vid Lidl och sen gick vi hem. Väl hemma kom snällaste Krull och Johanna och hämtade mig och daniel för vi var tvungna att sova hos min bror den natten för hans nyckel hade kommit bort :/

Igår Söndag så vaknade vi 07:15, trodde klockan var 08:15 men vi hade ju inte ställt om den förbaskade klockan. Klockan 09:00 så åkte vi först till Mcdonalds och min bror bjöd oss på frukost, sen blev det att åka hem till mig och sedan hem till Daniel.
När vi väl kommit hem så åkte jag och Daniel tillsammans med hans föräldrar till Ikea, cervera, (apoteket), nisses, (mediamark), (siba), elgiganten, ica maxi x2 :D haha!

Nu har jag precis duschat och ska snart ner på stan och träffa Daniella och Josefine. Vi ska fika och hitta kläder till halloween :) Jippie!


Hade bra <3


De har åkt nu..

För en timme sen åkte min familj till Egypten där de ska sola och bada och ha det skit skönt medans jag är kvar i kalla sverige :/ Fan vad jag är avis!

Sara klippte sig igår det blev skit bra, efter att hon klippt sig så träffade jag mamma på stan och vi käkade lunch sen åkte vi till sjukhuset och sedan hem. Väl hemma så somnade jag i soffan och senare på kvällen satt jag och Daniel och hela min familj och åt middag ute i uterummet :)
Efter att vi ätit och snackat en massa så kom oskar och hämta oss och jag, Daniel, Skoog, Oskar och Krull åkte till Oskar och kollade på tre filmer, "(s)extreme movie, The boat that rocked, Notting Hill. Den förzta filmen var de sämsta film vi någonsin sett, det handlade om sex hela tiden och var as sjuk.
Kom hem ca 03:30 efter att Krull skjutsade hem oss och på hem vägen körde han ett extra varv i varje rondell. Och som alla i Eskilstuna vet så finns det miljoner med rondeller i denna lilla stad :).

Snart blir det att gå till Skoog där Marcus är och vi ska tillsammans med honom åka till honom och lämna bilen sen gå ner på stan och käka något. Sen blir det party. Jag, Daniel och Marcus ska hitta på något efter att alla dragit på krogen, för jag kommer inte ut och Daniel och Marcus vill inte.

Skriver nog i morgon ni får hade så bra ikväll<3

redan vaken? Ja!

I natt har jag inte sovit bra...Somnade först inte sen vaknade jag när pappa gick upp och sen vaknade jag 06:30 och då låg jag kvar och försökte somna om men det gick inte. Fan, jag som hade klockan på 08:30 och skulle sova till då. Menmen.

Ska ta mig ner på stan om ca 2 timmar för att först gå till körskolan och sedan hem till Sara för hon ska sedan klippa sig. :) Efter att hon har klippt sig så ska vi gå på stan en stund för hon ska köpa jacka. :) Sen blir det skolan för mig för jag börjar 14:30 idag.

Ikväll blir det i alla fall myskväll med familjen för i morgon åker ju dem till arlanda för att sedan åka till Egypten på söndag. Är lite avundjuk men jag fick ju min resa i sommras, så jag har egentligen ingenting att klaga på.

Blir nog ingen krogen för mina vänner i helgen för dom var ute i Onsdag och det räcker...tror jag.

Nu får ni hade så bra. <3


Jag var faktiskt med min familj i Egypten förra året!

...

Jag vet inte vad det är men detta var droppen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Här sitter jag hemma och är sjuk, och kan inte ta mig någonstans. I helgen är det först för fest sen ska ALLA ut på krogen utom jag. Så jag får lov att hitta något på egen hand. INTE KUL!!

På något sett så har jag dragit mig undan men jag vet egentligen inte varför men känslan har gjort mig svag i den situationen. Det är inte kul att dit jag dragit mig till har skjutit bort mig. Fan!

Jag blir fan galen...Jag geroch ger men får ingenting tillbaka!

Älskar dig <3

inte långt kvar

Igår var det exakt en månad kvar tills jag fyller 18 år. Jag hatar att fylla så sent. Jag vet att det finns folk som fyller efter mig. Men i min vänskaps krets så är vi inte så många som fyller sent.
Men det som jag hatar mest av allt är när man är på fest med alla vännerna så ska alltid några dra på krogen efter en stund. Jag förstår att de säkert är jätte roligt på krogen men det är inte kul när jag blir ensam kvar.
Det kan också vara så att några stannar kvar med mig bara för att dom inte vill känna sig dumma att bara dra. Men då känner ju jag mig elak.

Ja, i helgen blir det i alla fall att leta egen fest för mina vänner ska på krogen. Och det är bara jag som inte kommer in. Men men jag hittar nog någon fest att dra på. För det är ju inte kul att vara alla tillsammans och festa först och sen veta att om bara en liten stund så ska alla dra till krogen.

Jaja sånt är livet! :D :D :D


finns ingen ork.

Idag hade jag massor som jag skulle göra. Jag skulle till skolan, sjukgymnasten, tuna park och sedan hem. Men det blev ingenting av det idag. För jag är sjuk! Vaknade vanlig tid i morse och försökte kliva upp ur sängen men det gick inte så jag tog min mobil och ringde mamma men hon svarade inte. Till slut kom jag upp och gick då ner och kollade var mamma var, men hon var inte hemma. Jag ringde då pappa och sa att jag inte kunde åka till skolan idag. Sen skickade jag sms till min lärare. Sen somnade jag med morgonrocken på mig.

Vaknade kvart i ett och kunde fortfarande inte kliva upp ur sängen, jag ringde direkt min sjukgymnast och sen kollade jag på massa serier på datan. Och nu så sitter jag här i sängen med datan i knät.

I morgon ska jag till handkirurgen så i morgon måste jag vara piggare. :)

Skriver kanske mer senare beror på hur jag mår. Hade bra<3

sjukling men GLAD!

Nu är jag sjuk på RIKTIGT. Eller jag har i alla fall varit det idag. För igår hade jag feber och i morse med. Men duktig som jag är så gick jag till skolan i alla fall och gjorde den förbaskade redovisningen och jag fick faktiskt VG.

Idag efter trafikkunskapen så gick jag och Jente på stan en liten stund under tiden vi väntade på bussen. Då gick vi in och kollade balklänningar. Fan vad jag är sugen på att gå på balen nu. Jag längtar som fan! Tänk att det är enda dagen som man får vara så där extra extra fin fin. Så där fin som en prinsessa är. Jag håller till och med på att spara ut mitt hår så att jag ska ha jätte långt lockigt då. LÄNGTAR! :Färgade min lillebrors hår när jag kom hem också. Men färgen fastnade inte riktigt i hans hår så det syns nästan ingenting. :O Blir att färga igen någon annan dag!

Nu orkar jag faktiskt inte skriva så mycket mer. men ni får hade så bra :)


Tog nyss host medicin för att resten i huset ska kunna sova i alla fall en natt :)




Fröken envis!

Hej det är jag som är fröken envis. Här sitter jag i min säng och har fortfarande inte gått och lagt mig. Jag har både feber och hostar som bara den, förstår inte att hostan ska bli mycket värre på just kvällen.
I morgon börjar jag vid lunch och har då redovisning på alla kroppens organ, har pluggat som en galning, men när man inte mår bra och när kroppen är i dålig skick så går inte så mycket in i hjärnan.
Men jag ska fasiken kunna de där förbaskade organen. Vi ska kunna alla kroppens organ på svenska och på latin, vi ska också veta deras funktion och sedan visa på torson (docka) vart alla delar sitter. Jag kommer bli galen på alla olika ord och vart dom nu sitter...

Storhjärnan – Cerebrum

Lillhjärnan –Cerebellum

Hjärnstammen –Hypothalamus

Luftstrupe –Trachea

Struphuvud – Larynx

Luftrör – Bronchi

Sköldkörteln – Glandulae tyroidea

Matstrupen – oesophagus

Lunga – Pulmo

Hjärta – Cor/Cardia

Mjälte – Lien

Levern – Hepar

Magsäcken – Ventriculus

Binjure - Glandulae suprarenalis

Bukspottkörteln – Pancreas

Njure – Ren

Tolvfingertarmen – Duodenum

Gallblåsa - Vesica fellea

Tunntarmen – Intestinum tenue

Tjocktarmen – Colon

Blindtarmen – Cecum/tyflon

Blindtarmsbihanget – Appendix

Urinledare – Ureter

Urinblåsa – Vesica Urinaria

Urinröret – Urethra

Ändtarmen - Rectum

Alla dessa ord ska vi kunna + deras funktioner och visa vart de sitter på torson.

 

Detta är en torso modell. :) Önska mig lycka till i morgon.

 


Nog med läxor och sånt. Idag fick vi hem våra skolfoton, men bara klassfotot. Här är det!

 

OP3b :)

 

Nu ska jag sova så ni får hade så bra. Hej då <3


Ny vecka i morgon!

Just nu sitter jag framför datan och tvn och kollar på Freedomland och skriver här i bloggen.
I fredags var jag på fest först i Ekeby, men de sa att de skulle på krogen, fast de inte skulle de så vi var tvungna att dra, det är såna personer som man inte bjuder tillbaka på fest! Efter att vi varit där så åkte vi till Tosrhälla och träffade min kusin på en fest, den festen varade också bara en liten stund tills tjejen som hade festen skulle plocka undan och avsluta festen. Så vi åkte hemåt och hämtade Krulls Cadillac och körde runt i sta med den tills vi fick batteritorsk vid Rinman. Det slutade med att vår snälla vän Björn kom och hjälpte oss att starta bilen med hjälp av startkablar. I två timmar stod vi där och tillslut kom vi där ifrån. Efter det var det Natti natti!

Igår, Lördag. Så hade Daniel, Marcus och Linus Lan hemma hos Daniel så jag och Skoog hade film kväll och kollade på två filmer móch mumsade chips och cola :). Följde sedan med henne till bussen och efter det så gick jag hem till jente och träffade Jente och Samantha. Där satt jag en stund tills jag började bli trött och gick hem till Daniel igen.
Kollade på en film när jag kom hem och somnade ca 02:00. Daniel kom in och lade sig 08:00 för då pallade inte killarna att sitta vid datorerna längre :) haha!

Halv 12 kom min bror och hämtade mig och vi åkte hem för att träffa mina kusiner. :) Det var kul att träfaf dom och efter att de varit här så tog jag cykeln ch träffade först Jente och samantha sen hem till daniel för att hämta mina nycklar.
Nu är jag hemma och har ätit hemma lagad pizza och kollat på "ensam mamma söker". Nu blir det att fortsätta att kolla på filmen som går på tv3. Ska försöka att sova också och försöka att bli frisk, för nu orkar jag inte känna mig sjuk längre. :/

Hade bra allesammans<3

Håll humöret på topp, för det har alltid jag! :D

ledig idag

Eftersom jag var så duktig igår kväll och började med mitt arbete till komunikationen så behövde inte jag komma på lektionen idag. Jag ringde till min lärare och hon sa att jag inte behövde komma. Skönt. Istället så stack jag ner på stan 11:15 och träffade Johanna en liten stund, sen kom mamma och vi lunchade på "Reetro" med mormor. Efter att vi ätit så åkte mamma och jag hem och började med städningen sen åkte vi till Tuna Park för Mathias skulle klippa sig. Vi köpte hårfärg till honom också, så på Söndag blir det att färga hans hår :).
Lärde  också min lillebror en ny sak.. hans kompisar säger "PJ" om fjortis och han trodde "PJ" bara stod för fjortis men PJ betyder Partille Jhonny. Sök på "Partille Jhonny på google så fattar ni vad jagmenar :)

Efter Tuna park blev det hem och fortsätta med städningen och nu sitter jag bara här och ska precis hem till Daniel. Fest är ordnat i kväll, får se om vi drar dit. Hade bra


En bild på mig idag:


synundersökning = glasögon

Hej allasammans!

Idag har jag varit och kollat min syn på "aoptik" som är en ny glasögonaffär i Eskilstuna. Jätte trevliga och jätte duktiga. Jag som haft jätte ont i huvudet fick min "dom" idag..Jag måste använda mina glasögon varje dag, och nu efter ett tag om jag märker skillnad så ska jag få linser igen. Jag som ville att hon (optikern) skulle säga att jag inte behövde mina glasögon mer. Men bra är väl det, då slipper jag ju huvudvärken.

Efter synundersökningen så käkade jag, Jente och Jojo på American Pizza och det var riktigt smaskigt. Jag och Jente delade på en El Taco och Jojo tog en Clown nr1! När vi var mätta och belåtna så gick vi till badhuset för vi skulle ha idrott och det passade ju bra efter att ha ätit pizza :) man skulle egentligen simma 20 längder bröstsim (25meter lång pool) men eftersom jag går hos sjukgymnasten och mina händer inte fungerar som de ska så simmade jag 5 längder bröst och 5 längder rygg, det var fasiken duktigt gjort. Hos sjukgymnasten så simmar jag ca 10-15 längder bröst i en pool som är ca 5 meter lång, och sen på slutet hos sjukgymnasten så simmar jag ca 5-10 längder rygg. Så idag är jag stolt över mig själv och funderar faktiskt på att gå upp tidigt vissa dagar och simma några längder för att stärka min rygg så att den blir bättre. :)

Efter att jag varit i badhuset så kom Daniel och hämtade mig och vi åkte hem till mig där vi satt vid datan, kollade tv och åt mat. Efter maten åkte vi till Ungdomens hus (Gamla leklandet) som var en utställning om skönhets ideal. Vad tycker ni ska man se ut på ett visst sätt? Hur ser en "normal" människa ut?
Jag tyckte i alla fall att det var riktigt intressant. För mer information: http://eskilstuna.se/templates/Page____211416.aspx

Nu sitter jag bara här och har för en stund sedan kollat på programmet "Inlåst" som är ett riktigt bra och lårorikt program :)

I morgon måste jag till skolan fast jag egentligen inte skulle behöva om jag hade gjort som min lärare sa. Vi fick en uppgift förra veckann däer vi skulle börja skriva om en "kris" och då sa hon att om jag visade henne att jag hade börjat med uppgiften nu tidigare i veckan så behövde inte jag komma till skolan på fredagen. Men så klart så glömde ju jag att visa henne vad gjort och valt. Men inte mycket att göra åt, ska försöka att ringa till henne i morgon och se om jag slipper åka in till skolan eller om jag ska göra det i alla fall :)

Ja i morgon är det ju helg igen, skönt att denna vecka gick så fort. Det kan ju vara för att vi inte haft så mycket lektioner den här veckan, eller jag har inte haft så många lektioner.:)

Ni får hade så bra nu. Nu ska jag ringa Daniel och sen blir det Natti natti innan min hosta tar död på mig. <3





Bloggar med Daniels mobil :)

Hej alla mina få läsare. Just nu sitter jag hemma hos Daniel och kollar på efterlyst samtidigt som jag skriver blogg med hans mobil. Idag har jag först haft en lektion i skolan sen blev det lunch, efter lunchen så var va på studiebesök på röntgen, efter röntgen så var jag hos sjukgymnasten, det gick jätte bra där och efter det kom mormor för hon, jag och min lille bror skulle på konsert. Trodde inte att konserten skulle vara så bra som den var. Konserten hette "Touch of africa" och var i fors kyrka i eskilstuna, konserten var ett projekt till aids/hiv, alla pengar som de får in för konserten går till deras projekt att få ett "bättre liv" i afrika. 200 kronor som det kostade för var och en på konserten ger ett barn i Afrika skolgång under ett helt år. :) ja nu orkar jag inte skriva mer, det är faktiskt jobbigt att skriva på en iPhone, touch knappar blir jobbigt efter ett tag. Men jag börjar bli rätt haj på det och det går bara snabbare och snabbare atT skriva :) Hade bra skriver mer i morgon om morgon dagen då det blir synundersökning, american pizza, stan, badhuset och sedan ungdomenshus på kvällen. Puss och god natt<3

då var det kväll igen

Ja, då sitter man här framför datan som vanligt. Idag har jag varit helt mosig. Fick skjuts av pappa till stan idag där jag köpte min nya vinter jacka och bokade tid till synundersökning. :) Stolt!!

Hade en lektion idag, som var trafikkunskap. Efter trafiken så mötte jag mamma på stan och jag hjälpte henne att hitta en ny bikini. Sen åkte vi och handlade och sedan hämtade vi Mathias från träningen och sedan var det food time. Det blev kyckling sallad med vitlöks dressing. Efter det så åkte Mathias och jag med mamma till Lena för att jag skulle hämta hem min moppe och mamma skulle dit coh fika. Men själv klart s levde min moppe sitt egna lilla liv idag och vile självklart inte starta. Jippie, det hela slutade med att Mathias och jag fick gå hem och på vägen stannade vi på ica för att vi skulle hyra film och köpa gräddfil.
Men turen var inte med oss idag för jag hade glömt min legitimation så det blev ingen film. När vi väl kommit hem så började vi skära upp grönsaker och gjorde dip och sedan satt vi oss och kollade på "äntligen hemma" och sen "andra avenyn". Men min lillebror var så trött så han somnade i soffan och jag tröttnade på att sitta där själv så jag gick också upp.

Nu sitter jag som sagt här och pratade nyss med Daniel i telefonen men han skulle vara schaför, så han ringer väl sen hoppas jag. :)

Nu ska jag kolla om det finns någon rolig serie som jag kan kolla på sen blir det natti natti!

jaha..

Kul att man känner sig tvingad utav sig själv att gå till skolan. Har egentligen London möte idag då vi ska skriva om mallen till london. Men jag känner mig inte bra, och jag vill heller inte sitta i skolan i 3 timmar själv och vänta på nästa lektion sen. Fick nyss reda på att jag kommer få gå på trafikkunskapen själv sen kl 15:10 för Jente har ont i huvudet så hon ska dra hem efter matten.
Jag ska i alla fall pallra mig iväg till bussen som går 13:55 för då ska jag ner på stan boka tid för synundersökning och sen köpa min jacka. Sen blir det att gå till skolan och sitta på en 2 timmars lektion själv. Men jag klarar mig, det har jag alltid gjort! :D :D

Nu ska jag klä på mig sen ska jag lägga mig och vila innan jag ska gå till bussen :D


sjukling

Idag försökte jag verkligen att vakna tidigt för att åka till skolan nu till halv 12. Men mitt huvud håller på att sprängas och jag hostar som bara den. Det här är inte bra, jag behöver inte bli sjuk nu!

När jag vaknade idag så kollade jag på klockan och kom precis på att det var idag som Robert hade uppkörning, jag kom också på att jag lovat honom att jag skulle hålla tummarna så jag gjorde genast det och gick in på facebook. Väl inne på facebook så stod det "Stort Grattis och många kramar til Robert som har klarat körkortet!" Fan vad kul, skickade ett sms och grattade honom, Äntligen :D!!!

Idag börjar jag 15:10 men får se hur jag mår då, men tror jag kommer åka oavsett hur jag mår för jag ska ju köpa min jacka idag :).

Glömde skriva och berätta en sak igår som gjorde mig både ledsen, arg och besviken.
I söndags så var jag på körskolan tilsammans med min mamma och pappa det regnade och vi stod och vänta ganska länge. Jag ringde till "chefen" två gånger men min körlärare kom i alla fall inte. Igår så ringde jag till körskolan och sa att jag skulle boka av en tid denna vecka, det jag då fick till svar var "är det för att du är tjurig för att ingen kom igår?" Jag blev helt ställd och visste egentligen inte vad jag skulle svara men det slutade med att jag bokade av alla lektionerna som jag hade denna vecka. Han som jag pratade med sa också att jag skulle få någon slags komplikation (eller vad det heter), men att han fortfarande inte hade fått tag i min körlärare. Jag tycker att detta är skit dåligt rent ut sagt. Jag som har hört så mycket bra från denna körskola men allt jag får är bara skit. Bör jag byta körskola eller vad ska jag göra? Detta är ingen kul start på min körskoletid! :/

Nu ska jag gå ner och äta något, sen blir det att se hur jag mår och i så fall dra till skolan, men först köpa jackan på stan :) Hade bra <3




första dagen på en ny vecka

Idag har jag känt mig lite krasslig. Idag hade vi buffert dag eller jag menade arbetslagsdag som dom har bytt det till. Jag var tvungen att springa/gå runt i kronskogen, och eftersom jag är en rätt duktig elev så gjorde jag det, jag gick tillsammans med Jente, Jojo och Josefine det tog 24 min och 45 sec. Duktiga flickor!

Efter det så åt vi i skolan och sedan gick vi ner på stan. Jag har äntligen hittat en jacka nu, som jag ska köpa i morgon.


Den kostar 799:- på stadium (på barnavdelningen) älskar att jag fortfarande kan köpa kläder billigare på barnavdelningen :)
Kommer ihåg för något år sedan när jag skulle köpa ett par jeans, och jag hittade ett par på JC på vuxenavdelningen för 1200:- gick sedan över på barnavdelningen där det fanns ett par exakt likadana för 600:-. Det kallar jag att spara pengar :).
Det är bra att kunna handla lite grejer på barnavdelningen eftersom studiebidraget bara är på 1050:-. Det klarar man inte sig långt på.


Just nu sitter jag och har precis kollat på svenskahollywoodfruar på datan och det har precis blivit paus i det andra programmet som jag brukar se vid just denna tid, ja, NAVY CIS. (Passar på att skriva i alla pauser).
Efter att jag var på stan idag så stack jag hem till Daniel, där jag sov ca 30 min för att jag inte känner mig särskilt bra. Skönt var det! sen gjorde vi ordning mat, jag, Daniel och Robert. Efter maten så åkte vi till Alex en stund. Sen var det dags för mig att åka hem.
I morgon börjar jag klockan 15:10 men har egentligen "möte" ca 12:00 med de andra som ska till London. Men så som jag känner mig nu så vet jag inte om jag ska till skolan över huvud taget. Jag har ont i huvudet, magen, hostar och snorar. Fan! Jag som hatar att proppa i mig massa tabletter och skit. Men det är massor i skolan nu, och jag måste egentligen dit på de få lektioner jag har så blir det värre så måste jag!

Ne, nu blir det Natti natti, ska kolla klart på Navy CIS och sen sova. Hade bra allesammans! <3

som sagt..

Ja då är helgen slut och mamma och jag har kollat på "ensam mamma söker" som vi alltid gör på söndagarna.

Min storebror är äntligen hemma från danmark. Det som hände var att han åkte tillsammans med 7-8 kompisar till Danmark för att se Sverige-Danmark i fotboll. De hade lånat en liten buss som de åkte ner tillsammans med. De bestämde också att efter matchen klockan 05:00 så ska de börja åka tillbaka hem till Sverige igen. Min bror träffade några andra från Stockholm som han stannade och pratade med, och han hittade inte först vart det var de skulle mötas. Men han kommer i alla fall till mötesplatsen lite innan 05:00 men hans "kompisar" var inte där. han tog då upp sin mobil som hade dött, men när han försöker få på den igen så fick han ett sms som det stod ca 04:00 att hans så kallade "kompisar" redan hade dragit tillbaka till Sverige. Så där stod min storebror ensam i Danmark. han kom på något sett i alla fall över till Sverige där han fick vänta i flera timmar tills en buss kunde ta honom hemmåt. (Tågen och bussarna var fulla tidigare under dagen) Hanhade bara sovit någon timme på buss resan och pappa åkte faktiskt och hämtade honom i Norrköping. Jag mår faktiskt dåligt över vad som hänt just honom. Han som alltid (iallafall mot mig och andra när jag är med) är så snäll och mån om hans vänner. Hur kan man göra något sånt. Fan! Mamma och jag fick upp värsta bilderna på hur han satt själv där i regnet på en perong. Men men nog med det...

I morgon ska jag till kronskogen och springa eftersom jag inte var med och sprang där den dagen det spö regnade och i morgon kommer det nog också regna. Ush!!!

Nu ska jag i alla fall kolla någon serie på datan sen blir det natti natti!!


hade bra <3

Trevlig och lugn helg.

I helgen har jag varit hos min bror, för jag har varit hundvakt. Vi kollade igår på fotbollen och hade allmänt trevligt. Vaknade ca 10:00 idag och gick och lade mig i soffan och kollade på film, det blev "Natt på Museet". Hunden var fortfarande så trött så han låg kvar bredvid daniel i sängen. :) Ca 11:30 så kom hunden och lade sig bredvid mig i soffan och strax efter kom Daniel och vi satt oss och kollade på en till film som hette något med "1408" (Handlade om ett hotell).
Skulle egentligen bara vara hundvakt till lunch men min brorsa hade blivit lämnad i Malmö, hans "kompisar" hade tydligen åkt ifrån honom eller något. Får veta mer när pappa kommer hem. Hans mobil var i alla fall av och han blev kvar i Malmö, så nu är pappa och ska hämta honom i Norrköping dit han har åkt med bussen som har tagit ca 11 timmar. Stackarn, det är fan synd om honom. :/

Var också på körskolan idag, skulle övningsköra där för första gången, tyckte att det var konstigt att jag skulle köra på en söndag men när han ringde och bokade om tiden i Onsdags så frågade jag flera gånger om det verkligen var nu på söndag, och han sa "JA" flera gånger och jag skrev samtidigt in i min kalender vilken tid och vilket datum det var, för att verkligen inte missa tiden. Men när jag, mamma och pappa stod där i dag, utanför körskolan i regnet så kom han inte. DÅLIGT! så jag ringde till "chefen" och frågade var min körskole lärare var eller om det kanske var jag som i alla fall tagit fel på tid/datum. Men han skulle skicka sma till läraren och kolla vart han höll hus. Ytligare 10 minuter senare så ringde jag tillbaka till "chefen" och sa att jag skulle åka hem för att jag inte orkade stå där i regnet och vänta på någon som aldrig kom. han sa att han skulle ringa till läraren och prata med honom.
Man tycker ju att om "chefen" pratat med den körskoleläraren som jag skulle ha så kan ju någon av dom ringa tillbaka till mig och berätta varför det blev fel idag. Men jag har inte hört ett SKIT! Just nu känner jag att jag vill byta körskola men jag vet inte. Ska nog dit och prata med någon i morgon, får jag inte hjälp då, då slutar jag fan, och börjar någon annanstans. JÄVLIGT DÅLIGT!!!

Nu ska mamma och jag kolla på "ensam mamma söker" Skriver mer sen :)

denna helg blir lugn!

Denna helg blir som sagt en lugn helg. Inget festande, jag ska bara ta det lugnt och stressa ner. I natt har jag sovit hos min bror tillsammans med Daniel. För jag är hundvakt. Igår satt jag, daniel, Skoog, Marcus och Linus här hos min bror och kollade på idol. Trevligt trevligt! Ikväll ska jag och Daniel tillasammans med min familj till mina kusiner i skogstorp för vi ska fira min ena kusin Ida och min faster Anna :) Sen blir det antingen hem till min bror eller annars stannar vi hos mina kusiner och kollar på fotbollen Danmark-Sverige.

Nu är jag vrål hungrig och ska tänka ut något att äta. skriver eventuellt senare eller i morgon :) hade bra<3

Studenten

jag kan inte sova och kom på att jag inte har lagt upp några bilder på min student mössa som jag beställde här om dagen. Den är jätte fin!
Tiden går jätte fort nu, snart står jag där vid entrén i skolan och kollar ner på släkt och vänner som står med ett plakat med en bild på mig, sen blir det att åka flak med Op3b och Op3a. Flaket är redan beställt. Så snart smäller det!!!



Min student mössa, eftersom jag hatar guld så blev allt i silver :)

Inläggen i fel ordning!

De senaste inläggen som jag lade upp kom i fel ordning, vet inte varför men något konstigt hände när jag lade in inlägget med bilderna :/

i morgon är det fredag.

Igår sov jag hos Daniel, därför jag inte skrev något här i bloggen. Jag och Jente tog bussen tillsammans i morse och Johanna hoppade på bussen påvägen. Hade två lektioner i dag. Svenska och Idrott, skönt. Efter idrotten gick jag till Biblioteket och lånade en engelsk bok för att träna lite engelska tills jag åker till London.

Imorgon är det fredag igen, och då blir det två lektioner i skolan och sedan hem. Efter att jag landat hemma en stund så ska jag till min bror, för jag ska vara hundvakt i helgen. :)
Idag på idrotten så blev ajg jätte party sugen för att vi lyssnade på party musik, men jag har lovat mig själv att jag inte ska dricka i helgen. Parta kan jag göra men alkohol ska inte få komma ner i min kropp denna helg, har ju blivit lite mycket med det. Tycker jag!
Men på lördag blir det nog bara hemma hos min kusin och fira henne och kolla på fotboll sverige-Danmark 19:05 på kanal 5 tror jag att det var :D

Nu ska jag blåsa håret sen kommer Daniel för vi ska till kyrkan för idag blir det bakning!

Hej då, skriver nog mer sen om vår lilla bakn

Nu har jag nyss varit i Kyrkan.

Jag kanske inte har berättat det. Men jag är inte i kyrkan för att be varje gång. Jag har gått i kyrkan sän jag var riktigt riktigt liten, och har aldrig slutat. Vi är en liten grupp ungdomar som känt varandra från både lågstadiet och högstadiet, pojkvänner och flickvänner är också med. Vi har precis köpt nya grejer till vårat nya ungdomsrum och ska snart måla om där inne också. Det är kul att vara i kyrkan, där vi träffas och umgås.

Idag hade vi bakning i kyrkan det blev både Dumle muffins, äppelpaj och hallon gråttor, som ska säljas i helgen och som vi "smakade" lite av idag.

Här kommer lite bilder från kvällen :)


Skoog letar efter ett recept :)



Skoog och Nettis bakade hallongråttor :)


Anna bakade dumle muffins :) 


Min äppelpaj till vänter och Malins till höger (Innan gräddning)


Äppelpajerna är ny gräddade Malins till vänster och min till höger :)


Det var allt för ikväll nu ska jag släcka lampan och fortsätta att kolla på "Inlåst" Hade bra<3

snart blir det att springa till bussen

God morgon alla. Nu är jag äntligen vaken, var lite svårt att kliva upp i morse.
Idag blir det att arbeta med Projekt arbetet och vi ska också ha handledarmöte 09:15.
I eftermiddag blir det att gå upp till körskolan och ha min första lektion, nervös.
Jag har faktiskt bestämt mig nu. Jag ska fasiken ha körkort när jag fyller 18år. Jag ska plugga och träna som fan. Eller göra som pappa sa: Plugga som en idiot och kör som en dåre varje dag. :)  

Efter att jag har varit på körskolan så ska jag hem till Daniel :)

Skriver mer senare, nu måste jag fixa mig lite och sedan springa till bussen :) Hade<3

Inte bra.

Idag har jag varit i skolan som vanligt, och stressen som är över mig tar verkligen död på mig. Min hjärna fungerar inte som den ska. Vi hade prov idag och jag fick världens hjärnsläpp, jag kom inte ihåg någonting om organen fast jag faktiskt hade pluggat. Det var faktiskt lite läskigt :/. Pratade med mamma och pappa om det idag och nu måste jag fixa ordning på mitt liv och sluta stressa hela tiden. Blir att ta det lugnt i helgen och försöka återhämta mig lite.
Blir man hungrig hela tiden när man är stressad? För jag är hungrig hela tiden. Känner mig till och med dum som sitter i mitt rum med en chips påse nu. Ush, på mig!! Men det blir lite sit ups efter detta!

Övningskörde idag, skämigt var det. Jag fick ett förbannat jävla motorstopp i skogstorp så jag bildade kö från alla olika håll. Fan vad jag svettades, men skrattade faktiskt efteråt.

I morgon ska jag till trafikskolan och övningsköra där för första gången, önska mig lycka till!

Nu måste jag försöka att sova innan klockan blir allt för mycket. God natt<3




Letar vinter jacka!

Nu har jag både kommit hem från skolan, sjukgymnasten och övningskörningen. :)

Ni måste hjälpa mig eller i alla fall ge mig lite tips och råd. Jag håller på att frysa ihjäl och behöver en ny vinter jacka. Jag har hittat en jacka på stadium som egentligen skulle kosta 399:- men var nedsatt till 199:- Men som vanligt så finns den inte i min lilla stad Eskilstuna, och heller inte i min storlek här hemma. Jag som trodde jag kunde få göra värsta kapet :). Så snälla ge mig tips om vart jag kan hitta en ny vinter jacka.


Här är jackan som jag egentligen ville ha men som inte fanns i Eskilstuna.
Jag vill ha denna jacka i svart!

school time

Sitter just nu i skolan och har percis svarat på massa sjukvård frågor. Jente och Jojo har somnat här bredvid mig efter ett duktigt arbete som vi inte ens är klara med. :) haha Snart blir det att väcka mina flickor och gå upp till matsalen och äta. Är faktiskt hungrig eftersom frukosten inte ville stanna i min lilla mage. :)

Det är kul att det faktiskt är några som läser min blogg som jag inte vet vilka det är men som i alla fall kommenterar  snälla saker och visar på det settet att dom faktiskt tycker min blogg är intressant. Jag ska försöka börja skriva om annat som inte bara handlar om vad jag gör om dagarna. Sådana saker som  jag undrar över och som man kan diskutera om :)

Hade bra nu ska jag väcka mina flickor och gå upp och äta lunch :)

Komplex

Många har komplex över sin kropp, det kan vara att man känner sig tjock, smal, små bröst, stora bröst, ful näsa...ja i princip vad som helst. Detta är egentligen ett problem i vårt samhälle men det är något som vi inte kan göra något åt.
Jag själv har egentligen inte så stort komplex men jag önskar nog att jag hade lite större bröst och att jag hade mer "hull" på min kropp. Men hade jag större bröst och var mer "mullig" så hade jag inte varit jag. Jag är lilla Madde som alltid har varit smal och alltid haft små bröst. Alla vi människor är olika och det är det som gör oss unika.

Vem har bestämt att man ska se ut precis "så"?
Vem har sagt att man inte ska vara för tjock och inte för smal?
Klart att man själv kanske mår bättre om man är smal och hälsosam eller om man hade mindre rynkor, eller hade större/mindre bröst. Men man är inte sig själv då. Visst kan man ju börja äta nyttigare om man känner sig tjock, men kom i håg att det då ska finnas en gräns...

Men när räknar man en person som tjock egentligen? Vem är det som bestämmer att en person är tjock?
Vem är det som bestämmer hur stor den normala bysten ska vara?
För att räkna ut om man är överviktig så kan man räkna ut sitt BMI genom att BMI = Kroppsvikt /( Längden * Längden) = kg/m*m
Alltså vi säger att en person väger 50kg och är 160cm lång:
50/1,60*1,60=19,53125

Underviktig Idealvikt Övervikt Fetma Disclaimer:
Som alltid då man räknar ut personliga värden utifrån
matematiska formler ska man ta det hela med en nypa salt.
Se alla svar som indikation och inte som någon absolut sanning.
Glöm inte bort det sunda förnuftet!
< 19 19-25 26-30 > 30

Mer information kan du hitta på: http://www.markazits.com/diet/bmi.php

Men är det här verkligen allt. Man kanske inte alls mår bra av att se ut på ett speciellt sett.

Jag tycker i alla fall att man ska se ut som man vill och inte göra några ingrepp om man inte måste. Man ska ju tex. inte behöva fettsuga sig då kan man lika bra börja äta nyttigt och börja träna, man ska heller inte behöva göra bröstförstoring bara för att alla killar tycker det är snyggt SKIT I DOM, var dIg själv i stället!


Mitt motto för denna dag är: VAR DIG SJÄLV, DU ÄR DU OCH INGEN ANNAN!


Helgen :)

ja då var helgen slut då. Det är snart dags att äta och sedan krypa ner i sängen.
Jag har kännt mig konstig under helgen, min kropp har inte varit i form. Men i Fredags så var vi i alla fall hemma hos Jente en stund först, sen drog vi på fest i stan. Där träffade vi två stycken killar som har gått på omvårdnad. Skum fest men bättre än att sitta ute i alla fall. Precis när vi skulle gå blev Daniel hotad av en kille utan anledning och vi andra gick medans Daniel höll på att bli sams med killen. När Daniel väl kom där ifrån hade vi missat bussen och Daniel hade blivit ännu mer hotad. Jävla idiot den där killen var som började hota honom bara för att jag sa att Daniel visste vem en annan kille var. Ååå, det kändes som allt var mitt fel. Förlåt!
Fredagen slutade med att Björn kom och hämtade oss och vi fick skjuts hem. Tack snällaste Björn!

Vaknade sent på Lördagen min kropp ville inte riktigt som jag ville. Jag orkade knappt kliva upp ur sängen, men eftersom jag hade lovat mamma att följa med henne till stan så var det bara att kliva upp.
mamma kom och hämtade mig ca 13:15 och vi åkte till Svea Plan där vi träffade mormor och mormors syster Maggan. Vi fikade sedan på Tingstgårdens café och sedan åkte mamma och jag och handlade. :D jag köpte två paket med activia och hoppas att min mage inte ska kännas lika uppblåst längre. :)

Daniel kom sedan och hämtade mig och jag kom hem till honom och somnade. Fy fan vad min kropp är konstig.
Igår alltså lördagen så blev det bara en hemma kväll med Daniel. Orkade liksom inte göra någonting.

Idag vaknade jag 12:15 då pappa ringde och frågade om jag skulle övningsköra. men jag orkade inte...Fan jag vet inte vad det är med min kropp, jag skulle kunna somna nu!!!

I morgon blir det London möte och sedan sjukgymnasten :)


Hade bra allesammans <3

projekt arbetet gjordes idag

Idag klev jag upp en timma innan klockan ringde (08:00) men låg kvar i sängen tills 09:15, skönt att inte känna sig så himla stressad :) klockan 10:35 tog jag bussen till Torshälla där jag mötte upp Jojo och Jente och vi gick sedan och käkade på Dubrovnic, fan längesen jag käkade där :)GOTT!
Efter vi hade ätit så begav vi oss till edvardslundskolan där några tjejer mötte upp oss och visade oss till deras klassrum. Vi utförde vårat projektarbete för klassen, filmen fungerade inte på tv:n men det gick bra i alla fall. Första gruppen av klassen som vi hade var lugna och lyssnade noga på vad vi hade att säga, men den andra halvan var stökiga och var inte lika intresserade. Men allt gick bra och vi åkte där ifrån nöjda.
Mamma hämtade mig på Torget i Torshälla och vi gick till apoteket och jag köpte en ny ask med P-piller sen åkte jag hem och städade.
Efter jag städat så fick jag skjuts av mamma till torget i Torshälla och där mötte jag jente och jojo. Vi fick sedan skjuts till Skiftinge av Jimmy och nu sitter jag hemma hos Jente och vi har precis ätit. Snart kommer nog Daniel också.

I morgon blir det stan med mamma, mormor och mormors syster Maggan. Blir nog en ny skjal då :)

hade bra skriver nog i morgon om denna kväll:) <3

projektet...

ja, då har man fortfarande ont i magen då, ska det aldrig gå över? jag blir snart irriterad på det. Jag tror att det beror på stressen som är men jag vet inte. I morgon ska vi redovisa vårat projekt arbete på edvardslundsskolan, och det har varit ganska mycket krångel nu på slutet. ljudet på filmen som vi filmade försvann, och vi fick inte tillbaka det, vi hade också glömt en viktig del i filmen. Så i morgon under redovisningen blir det att stå bredvid filmen och berätta för eleverna i åk 4 vad vi säger. Fan skapligt irriterad!

Idag är det en irriterande dag..jag lovar!

Det enda som varit bra idag är att jag försökt att varva ner lite, jag har försökt att vila så gott det går. Men jag vet inte riktigt om det hjälper under denna tid.
magen känns uppblåst, och i morgon ska jag fan köpa activia och prova om det hjälper.

Skriver eventuellt mer senare annars skriver jag i morgon efter projekt redovisningen på edv :) Hade <3

RSS 2.0