JUL AFTON! GOD JUL!

GOD JUL ALLESAMMANS!

Ska försöka skriva ett nytt inlägg i morgon eller i allafall efter jul med en lista på alla julklappar jag fått och kommer få :)

Hade bra allesammans, <3

Dan före doppare dan!

i morgon är det jul afton....ja så började mitt första inlägg som jag skrev idag. Men det ville inte publiceras.

Hade skrivit om vad jag fått i julklapp och vad som kommer hända på nyår och massa annat...Helvetes jävla skiT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I morgon är det julavslutning :D

I morgon börjar jag 10:15 med fika med klassen sen är det aulan som väntar. Sen är det jullov! och det har vi längtat efter!
När jag väl har fått jullov så ska jag direkt till sjukgymnasten, har jag tur så hinner jag ner på stan och köpa julklapp till min Daniel. :D Undra vad jag ska hitta på att köpa, några idéer?

I morgon natt kommer också min storebror hem, och jag saknar faktiskt honom. Tycker så synd om honom! Han som skulle hade så kul och sola, bada, festa och shoppa. Men vi får hoppas att han hann se lite och att han hann shoppa och sola lite så han har något med sig hem.

Idag hade jag mitt svenska tal..jag hade ju "råkat" skolkat från några svenska lektioner för att slippa göra det förbaskade talet. Men idag gjordes det och jag fick faktiskt VG. Lite stolt över mig själv faktiskt!
Jag och Johanna ledde också idrots lektionen idag.
Uppvärmning: Killerboll
Huvudämne: Äppeltjuvarna/palla äpplen/busungarna (eller vad ni vill kalla det)
Avslutning: 10 situpps, 10 armhävningar, 10 upphopp sedan stretching!
Det gick suveränt!

Efter idrotten idag så var lillebrorsan och jag på stan och handlade julklappar till mamma, pappa och Qui. Så nu är mammas och pappas julklapp klar men qui's är inte riktigt klar än. :D

Har också varit på julbord på skytten idag, åt så mycket god mat att jag fick ont i magen. Fick också Daniels pris som var en kartong med några grejer från "Loncome" :D Jätte fina, Tack älskling!

Nu har jag nyss kommit hem efter lite mer än en timmas promenad med Ozzy, jag och Daniel gick och mötte Jente, vi lekte med Ozzy och földe sedan med Jente en bit hem för att sedan själva gå hem. :D Nu ligger Ozzy här i mitt knä och sover medans jag nu ska gå och göra mig i ordning för sängen :D

Hade bra allesammans <3

Stackarn!

Jag ska egentligen bo i min brors lägenhet enda fram till början av januari. Men nu blir det inte så längre. För han har blivit jätte sjuk, och har legat på hotell rummet i en vecka. Han har fått någon slags tarm infektion så han kommer hem i morgon. Fan vad jag tycker synd om honom. Han som skulle vara borta en hel månad och ha det så bra.
Men lite glad blir han nog när han ser hur fint det är i lägenheten, all tvätt som är tvättad, alla skåp/garderober som är städade. :D

Nu ska jag snart till skolan för att först ha svenska, jag har ju skolkat ganska mycket från Svenskan så nu måste jag verkligen gå dit och ha det där förbaskade talet om två bilder.
Efter svenskan ska jag och Johanna leda idrotts lektionen, ska bli skit kul. Hoppas bara att våra underbara klasskamrater lyssnar på oss :D

Efter att vi haft idrott ska jag och min lillebror på stan, för vi ska julhandla de sista julklapparna. :)
Sen blir det julbord på skytten med Daniel och hans familj :)

Hade bra allesammans. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen gå ut till bussen:)

I morgon är det sista skoldagen!

Idag har vi inte haft några lektioner, eller vi hade en lektion som vi inte behövde arbeta på eftersom vi nästan är klara med arbetet. :)
Efter skolan så gick jag, Jente och Jojo på stan sen gick jag till körskolan.
Det gick jätte bra på körskolan och nu har jag bokat halkbana :D
Jag har också varit hemma i Slagsta idag och ätit och hämtat lite kläder. Var också och handlade lite mat till lägenheten :D När jag kom hem från Slagsta så gick jag, Oskar och Krull en promenad med hunden. Det känns bra att ha sällskap när man går runt i detta område.

När jag kom hem från promenaden så satt jag mig framför tvn med min cola och kollade på "Bonde söker fru" och samtidigt gjorde ett smycke av pärlorna jag fick från "Pärlmix för smycketillverkning" Efter det så planerades nyår lite grann och i morgon bestäms lite mer och på Lördag bestäms ALLT!


Här är armbandet :)

Funderar på att gå ut med hunden ett kortis..Tror nog han försvarar mig bra om det kommer någon skum typ. :D

När jag kommer in igen så blir det tvn sen sängen :D


Snön har äntligen kommit!!!

På Torsdag är det bara en vecka kvar tills tomten kommer. Och idag kom beviset att han faktiskt kommer! Eftersom snön kom idag så betyder det (om den ligger kvar) att tomten kan komma fram med sin släde och sina renar på julafton. Jag längtar faktiskt.
Fast jag ska ju faktiskt fira lilla julafton på Lördag ute på landet, och det kommer nog bli sista julen där ute (om vi inte hinner fira en gång nästa år innan de flyttar). Då ska jag göra som alla andra år...sitta i fönstret tillsammans med alla kusiner och kolla ut mot den lilla väg som man ser genom skogen...och där kommer vi att se en lykta som lyser..och då kommer tomten!!! :D
Tänk att man fortfarande fast jag faktiskt är 18 år, kan bli som "uppspelt" som ett litet barn bara för att tomten kommer. :D haha


Idag har jag varit och tränat med Skoog, idag blev det Yoga, men det var inte kul denna gång heller. så i morgon ska vi prova på Afro dans :) får se hur det kommer gå :)

Eftersom snön kom idag också, så har jag och Daniel varit ute och lekt med Ozzy. han tyckte det var jätte kul. (och det gjorde jag med) haha


Förresten, jag har hittat min kamera sladd, den låg i min data väska. Så här kommer bilderna på mina klänningar, samt en bild på snön :)


Klänningen från Vila


Klänningen som jag fick av mina flickor :)


Denna klänning/långa linne är från Gina Tricot


Första snön!
JAG ÄLSKAR DET!

Det knastrar under mina fötter!
I morgon ska jag göra min första snö ängel!


snart dags för sängen!

Denna kväll avslutades med att jag först solade med Skoog på solstudio sen åkte jag och Johanna och kollade på bion "Luftslottet som sprängdes" Den var jätte bra, förutom att det var lite krångligt att försöka förstå vilka alla personer var. Men bra var den!

Nu sitter jag och Johanna här framför tvn och kollar på Pistvakt och min älskling Daniel ligger och sover bredvid Ozzy i sovrummet.
Snart är det dags för mig också att gåin och krypa ner i den varma sängen bredvid mina pojkar. :)

Hade bra allesammans, i morgon är jag ledig och det som ska göras den dagen är att diska all disk och sedan blir det att träna Yoga med Skoog :)

<3

13 December = Lucia och 3 advent!

Igår blev det lite förfest hemma hos mig och sedan fortsatte vi förfesten hemma hos Marcus.
Gick sedan till krogen där vi dansade hela kvällen/natten. Firade också Linus x2 som fyllde år :)
Klockan 01:00 gick jag, skoog och Alexandra till kebabhuset och sen gick vi och satte oss på corner innan Alexandras buss skulle gå. När bussarna kom och Krinka kom för att skjutsa hem Daniel så gick jag och Skoog till Marcus på efterfest.
När jag varit där en stund så kom snälla Oskar och mötte mig och vi gick hem till mig för att sedan gå ut med hunden. När vi hade gått en promenad med honom så gick vi hem till mig och snackade massa till klockan ca halv fem då han kom på at han borde dra hem :) Fy fan vad jag var onykter igår, lite ångest har jag, FAN!

I morse ringde pappa kvart över tio för vi skulle till farmor och klä granen. Kastade mig upp ur sängen och skyndade mig att fixa mig. Sen kom pappa och Mathias och vi gick ut med hunden tillsammans. Sedan åkte vi till farmor.

Nu har jag precis kommit hem igen och jag har fått en "gran" av Rune. Men tyvärr så är det fel uttag så ljusen fungerar inte. Men jag ska fixa så det fungerar!

Nu blir det att hoppa in i duschen för att fräscha upp mig från igår sen blir det att dra och sola med Skoog på Solstudio!


Jag lovade att lägga in bilder på mina klänningar, men tyvärr har jag fortfarande inte hittat min sladd till kameran. :) Men jag ska fortsätta att leta :D

filmtajm!

Igår flaggade alla bussar och enligt min morfar flaggade de för att det var hans födelsedag. Igår fyllde min morfar år, och jag hoppas han hade en jätte bra födelsedag där på andra sidan. :) Tände ett ljus i kyrkan för dig morfar!

Igår hade jag en konstig dag, jag fick "snurr" flera gånger och känt mig illamående. Så innan kyrkan igår så la jag mg i soffan och sov en stund. Illamåendet gick lite över så jag och Daniel tog bussen till kyrkan där vi hade avslutning med hemmagjord pizza. Det var jätte gott!
Pappa och mamma skjutsade hem oss och väl hemma började jag svettas, bli illamående och yr. Men jag hade bestämt mig för att läsa igenom läxan som jag skulle ha dagen efter (idag). Men när huvudvärken också började komma så gick det inte längre, så jag lade mig ner i soffan, men Daniel kollade på tv och jag mådde sämre när jag hörde ljudet från den. Så jag gick in och lade mig i sovrummet, sen sov jag! Skönt!
Jag hade ställt klockan på 06:30 för att jag skulle hinna äta frukost och gå ut med hunden, men min kropp ville inte kliva upp ur sängen, det var som en bomb i mitt huvud, AJ! Så jag stannade hemma frårn skolan idag.
Jag tänkte att jag kanske skulle må bättre vid 11:00 och gå till sjukgymnasten då, men nej, jag fick ringa dit också och be om ny tid.

Idag har jag pluggat "omvårdnad" om astma, städat toan och hängt tvätt. Allt har jag fått göra i omgångar för att mitt huvud inte ska sprängas.
Nu sitter jag bara här i soffan, och skulle kunna somna när som helst. Men när tvätten är klar så ska jag duscha, sen kommer Johanna och vi ska ha myskväll framför tvn. Får se om daniel släpar med sig någon mer :)

Om inte min huvudvärk går över efter att jag har duschat så måste jag ta en "panodil", jag som hatar att ta tabletter. Det räcker med de tabletter som jag tog efter operationen. Det var ju ca 4 på morgonen och 4 på kvällen + morfin lite när det behövdes (max 4 om dagen).

Ne, nu har grannarna startat sina högtalare på max volym så nu blir det att ta panodil och starta mina högtalare :D


I morgon blir det krogen förresten, för att fira Linus L som fyller 20. Blir kanske att fira Linus P också :)


2 år sedan!

Idag är det 2 år sedan min morfar lämnade oss och på torsdag skulle han fyllt år. Jag tänker på honom hela tiden, på den tiden då allt var bra och han inte led. De gånger som han spelade fotboll med oss och stolt visade upp sina medaljer och priser. Den tiden saknar vi alla. Men nu har du det bra igen. Vi kommer aldrig glömma dig!

Igår städade jag lite i lägenheten och hängde tvätt gjorde jag också. Min bror kommer bli så överaskad när han kommer hem och ser att jag rensat/städat hans garderober i hallen, byrån i hallen och hans kläd garderob. :) Han kommer vara så stolt över sin lilla syster :)

Idag har jag bara två lektioner och sen slutar jag sent och ikväll kommer Johanna hit, vi ska äta något tillsammans sen ska vi träffa Oskar tror jag. :)

Ne nu blir det att plugga lite till förhöret idag sen blir det att ta en promenad med hunden, och om jag har tid efter det så ska jag sätta mig framför tvn och dricka kaffe :)

Hade bra <3

2 advent :)

Denna helg har tillbringats tillsammans med Jeanette och Johanna :) I fredags kollade vi på Twilight och new moon hemma hos mig, och i Lördags kollade vi på Haunting in Connecticut, Nanny Mcphee och The shining. På morgonen när vi vaknade på Söndagen så kollade vi på Stup up 1 och 2. Sen när Johanna åkte hem så kollade jag och Jeanette på Step brothers. Denna helg har varit jätte trevlig tillsammans med mina flickor :)

Igår var jag också på luciakonsert i sporthallen med farmor efter att vi varit där så käkade vi på akropolis. Det var jätter gott :)

Ska spriniga till bussen nu, men skriver nog mer i kväll :) hade <3

3 veckor kvar

Idag är det tre veckor kvar tills tomten kommer och jag längtar. Men hoppas bara snön har kommit till dess. :)

Igår var jag på julbord och det var det bästa julbordet någonsin, det fanns allt!
Köttbullar, prinskorvar, potatis, lax, lutfisk, sill, skinka, räkor, janssons. Det var med rättare ord ett varm bord, två kall bord, ett glögg/pepparkake bord och ett godisbord. (Borden var inte små). Fy fan vad gott!!

Idag var vi på saco mässa i stockholm, och jag fick reda på en hel del intressanta saker om olika högskolor. Men vi får se hur det blir :)

I helgen skulle jag, Jente och Jojo ha film maraton och kolla på bio på lördagen, men just nu känner jag för att skita i allt, tror jag ska sitta hemma istället. Förlåt men så känner jag just nu.

Nu blir det natti natti för i morgon ska jag upp klockan 09:00 för att börja julbaka. Sen efter att jag bakat så blir det att träna med skoog om hon inte tänkte fortsätta vara sjuk efter sprutan :)

Hade bra alla <3

Alanis Morissette?

Nu börjar jag bli hungrig och längtar verkligen till julbordet :). Idag har vi haft två korta lektioner som kändes helt onödiga men men...

Fick en kommentar i morse om att jag var lik Alanis Morissette vet inte om det var en komplimang men hon är ju känd så vad vet jag.


Här är hon men jag vet inte om jag själv tycker att jag är lik henne :)


I helgen blir det film maraton med Jente och Jojo, flyttar också för tillfället på lördag :)


Snart kommer Daniel och då ska vi åka till lilla Malmköping :D Hade bra<3

today :)

Idag började jag skolan 12:25 så jag och Johanna möttes på stan och tog sedan bussen till skolan där vi käkade tillsammans med Jente :).
Idag har det varit en sådan dag som man egentligen ville stanna hemma ifrån och bara ligga kvar i sängen med en kopp varm choklad. :) Men så blev det inte. Men mössan var på HELA dagen.

Jag vet att jag har varit slarvig, jag lovade att jag skulle lägga in bilderna på mina klänningar under helgen som var, men jag hittar inte sladden till kameran. Men jag lovar att jag ska leta fram den. :D

Min navel piersing känns faktiskt läkt nu, har pratat med några som har hål i naveln och har också läst om det på internet. Många har haft besvär i början, t.ex. inte kunna ligga på mage och sova, inte kunna sitta, skorpigt runt om, blodigt eller att det är rött. På mig kom det lite blod första och andra dagen och var lite lite röd precis vid första kulan i ca 3-4 dagar. Men inga andra besvär och det är skönt! (Peppar, peppar). Jag är faktiskt nöjd med piersingen eftersom jag velat haft den sedan jag var ca 10-11 :D Tack älskling för presentkortet! :D<3


I helgen var det första advent och i Söndags blev jag och Daniel väckta av Inger (Daniels mamma) hon hade bakat så vi skulle ha advents fika. Det var jätte mysigt. Första ljuset var tänt, nu är det bara 3 ljus kvar. Sen är det Jul afton!
När jag kom hem på kvällen så gjorde mamma och pappa i ordning det som de alltid gör första advent, Julskinkan! Fasiken vad gott!


I morgon ska jag på julbord med Daniel, Robert och Ola (Daniels pappa) Det brukar vara jätte god mat dit vi ska, så jag hoppas det är lika gott i morgon :) Längtar faktiskt!

Jag är besatt och skulle just nu inte klara mig utan min tv och min planerings kalender!
Blir galen när jag inte kan planera, och jag blir galen att jag inte kan sluta kolla på alla serier som jag börjat kolla på. :D

Här är några av de serier jag kollar på just nu:
  • Andra avenyn (Svt1)
  • Riverside (Svt1)
  • Guds tre flickor (svt1)
  • Livet i fagervik (svt1)
  • Bonde söker fru (tv4)
  • Prison break (boxen)

Idag hade mamma och pappa fått erbjudande från gymmet igen, de hade fått prova på att träna grattis enda fram till nyår, och eftersom mamma och pappa redan har träningskort där så ska jag och Skoog träna där. :)

På fredag ska jag jul baka hela dagen, sen när skoog slutar skolan så ska vi träna :) Längtar!

Sen på Lördag så flyttar jag :D <3

1 December 2009

Idag är det som sagt 1 december och det menas att man får öppna den första luckan i sin advents kalender, sorgligt nog är det nog första året jag inte har någon egen :( Får gå och köpa en idag :)

Läste nyss några bloggar, men det känns som jag ska sluta med det eftersom alla är så deppiga, och det gör mig på dåligt humör. Kan inte ens läsa mina vänners bloggar, för jag mår dåligt när de mår dåligt. Men jag kan ändå inte hjälpa dom!

Snart ska jag gå ner och äta frukost, jag är jättehungrig.
Idag blir det att övningsköra med pappa och sen träffa Skoog om klockan inte blivit för mycket när jag kommer hem:).
I morgon ska jag på julbord, gott!

Ne nu blir det att äta frukost sen åka till skolan, får väl se hur skoldagen blir...

Hade bra allesammans! <3

RSS 2.0