29 Mars !!! forts...

Ändrade planer när brorsan hämta mig. det blev käk på mcdonalds sen raka vägen till Lager157 där jag faktiskt hittade ett par byxor. Sen blev det hemfärd och sedan åkte jag och Krinka till Svea Plan för att möta Skoog för att sedan sola på solstudio, as skönt!!!

Nu är det lägg dags, ska faktiskt upp 05:45 i morgon :) GOD NATT!

Älskar dig Daniel <3

29 Mars !!!

Idag är det en ny dag, och en ny tid eftersom man ska ställa fram klockan en timme !!!

Helgen har varit bra faktiskt , lugn om jag får säga det själv. I fredags var jag först på stan och fikade med Malin och Caroline, har saknat dom som fan, men ändå så kändes det som att vi alltid varit tillsammans som vi var förrut. senare på kvällen satt vi några hemma hos mig och käkade, spelade wii och drack lite :) Trevligt trevligt!! Fredagen blev lugn men ändå konon!

På lördag morgon åkte jag, Daniel, Daniella, Björn och Marcus till Vingåker Factory outlet men till Daniellas och min besvikelse så hittade vi inte så mycket som vi hade hoppats på, för mig blev det en tröja och ett par kallsonger till lillebrorsan. Efter factory outlet så käkade vi på en pizzeria i närheten. Billigt för vissa eller vad säger ni? :)
På kvällen blev det grillning hos Björn mys pys, Storebror kom och hämta oss tidigt för Daniella, Skoog och jag var trötta :)
Somnade själv på natten, hoppades på att Daniel skulle komma senare men han kunde inte, så det blev en ensam natt för mig.

Vaknade på söndagen av att storebror ringde och ville till tuna park, så det blev bara att kliva upp och fixa sig för att sedan bli hämtad utanför :)

Nu måste jag skynda mig, blir snart hämtad. Hej hopp!!! <3


22 Mars !!!

Hej hopp allihopa !

Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och tar det lugnt. hade klockan på 09:00 i morse, men jag gick inte upp fören klockan 10:00. har ju praktik i morgon så jag tänkte att det kan vara bra att vakna skapligt på söndagen i allafall. :)

Igår blev det krogen för min pojkvän, så jag och min lillebror snodde med oss wii:et och spelade wii sport hela kvällen. Kollade också på robinson, men blev så irriterad på vissa som var med att vi stängde av. :)

Ska till mina älskade kusiner i Torshälla senare, för Nicklas har fyllt hela 16 år (17 mars). Grattis till honom!
Funderar på om jag ska gå dit snart om dom är hemma, finns inte så mycket att göra här hemma just nu. mamma och pappa kommer inte fören om några timmar, för dom har varit i sälen, och det har varit världens kö.
Nu ska jag ringa till kusinerna och kolla om någon är hemma.
Grattis till syster Angelica för att hennes lag kom 1:a i gymnastik! Grattis!


Hej svejs, nu orkar jag inte skriva mer! <3

20 Mars !!!! forts..

Hej igen. Nu sitter jag hemma hos Daniel. Jag och min lillebror ska sova här.

Har lite små tråkigt, för Mathias och Daniel spelar cs eller något, så nu blir det film dax!

Hejsvej!

20 Mars !!!

Idag är det en ny dag med nya möjligheter men också början på en ny helg.

Jag sov som sagt hos Daniel igår tills idag och klockan 12:00 idag var jag hos sjukgymnasten, sen åkte mamma till coop forum och jag gick en stund på tuna park. Köpte en ny kjol som vanligt när jag har pengar. Sen blev det present till kusinen som fyllde i tisdags.

Nu sitter jag bara hemma och funderar på vad man ska hitta på i helgen. Mamma och pappa har dragit till Sälen för att åka lite med skotern och det är bara jag och Mathias hemma denna helg.
Får väl se vad vi hittar på!
kanske blir filmkväll i morgon, om man orkar bjuda över några :) annars blir det bara att sitta hemma vi tre :) haha


Hade bra <3

19 mars !!!

Praktik idag 08:00 - ca 15:30. Sen blev det att träffa Johanna och Jeanette och efter det gick jag och Johanna på stan en stund för jag var tvungen att klacka om mina skor :)

Efter det så blev det bussen till Daniel och där blev det kina mat hämtat från Ming Palace och innan bjöd min snällaste pojkvän mig på Likör43 med mjölk. Fy fan vad gott!

Nu ska vi kolla film och vara lite romantiska eftersom vi varit tillsammans i 2 år idag.
Älskar dig Daniel <3

Hej hopp!

18 Mars

Helgen som var blev bra, det var fest hos marcus som hade fyllt 19 år, dans i fina fina huset och marcus fick en fin fin present av hans bästa vänner :).

 I måndags så började min praktik som jag ska ha i 5 veckor. har faktiskt börjat bra, och jag har lärt mig en hel del redan.
 Än så länge så har jag mest tagit EKG på patienter men också städat rummen och lärt mig om vissa hjälpmedel.

I morgon så har jag och Daniel varit tillsammans i 2 år. Känns som en lång tid, men jag älskar faktiskt honom fortfarande!
Självklart har vi haft våra stunder då vårat humör till varandra inte varit på topp. Men det blir ju alltid bra efter en stund. Och utan alla tjaffs och tjurigheter på varandra så skulle jag inte orka. hatar ju massa gulli gull!
Jag älskar dig<3

I morgon är sista dagen på praktiken denna vecka, och direkt efter ska jag träffa Johanna och Jeanette. Sen efter det blir det att åka hem till Daniel och mysa med honom och sedan sova där.
sen på fredagen blir det stan och sedan sjukgymnasten, eller tvärtom :)

Nu är det tv dax! hej hopp! <3

RSS 2.0