19 augusti 2011

Har varit mycket nu sen jag skrev sist...
Jag har denna vecka fått reda på att det inte går att hyra min brors lägenhet i andra hand så nu är jag på jakt efter en annan så fort som möjligt. Jag tycker det är jättekul att ha flyttat hem igen till min familj som jag älskar mer än något annat på denna jord. Men det känns som att jag är en inneboende bara, har man en gång flyttat så fungerar det inte att flytta hem igen.

Så denna vecka har jag tillbringat framför data och telefon för att försöka få tag i en ny lägenhet + någon som vill ha Daniels och min. Har tyvärr inte hittat någon lägenhet, eller jag har gjort en intresseanmälan och mejlat en kille som hade någon lägenhet i stan. Men vi får se!

Idag kom och två tjejer och kollade på min och daniels lägenhet och ena tjejen som är en vän till mig, bestämde sig att hon ville ha den. Så i morgon blir det för mig att ringa fastigheten och berätta och fråga vidare hur vi ska göra. :D

Pappa och jag har också börjat tömma grejer från lägenheten så vi har hämtat flera flyttkartonger med kläder, skor och massa annat. Imorgon ska jag dit och plocka ner all porslin. Sen på Lördag ska vi hämta alla möbler. :D Nu vill jag bara att allt ska vara färdigt och att jag snart hittar min egen lägenhet.


På tal om annat...

Jag har haft ont i ryggen lite då och då på senaste tiden, så nu har jag bokat tid hos sjukgymnasten och ska se vad dom kan göra, blir väl akupunktur som vanligt men vi får se. Hoppas iallafall att det någon gång kan bli bättre! :)

Jag måste också gå och kolla blodtrycket snart igen, för nu har jag hållt på och svimmat flera gånger när jag har rest mig upp. Det är precis som det var när jag var yngre.

Men allt löser sig så allt blir bra snart!!

12 augusti 2011

Mycket har hänt på 10 dagar...

Jag vet egentligen inte vart jag ska börja men jag kan ju säga som så att Daniel och jag är inte tillsammans längre. Något som jag är jätteledsen över. Men innan alla spekulationer så var det jag som sa att det inte fungerade. Vi hade varit tillsammans i nästan 4 år och 5 månader, och på slutet blev allt knas hela tiden och tyvärr orkade jag inte ge vårat förhållande en ny chans. Jag kommer alltid att älska honom och jag är så glad att vi fortfarande är vänner.

Jag vet att i den här stan snackas det lite för mycket men jag hoppas alla kan sköta sig själva och sluta lägga sig i, jag och daniel är bästavänner nu och så är det bara!

Jag har förresten fått tag på en lägenhet, eller rättare sagt min bror och hans sambo ska flytta till ett rahus och jag får ta över deras lägenhet, vilket jag är skitglad över :D


Nu ska jag gå ner och käka frukost och plugga lite, sen blir det att fixa sig för ikväll ska jag och malin till Strängnäs, på fest hos Sara. Tyvärr ska jag köra så det blir cola hela kvällen, men det ska bli sjukt kul iallafall :D :D


2 Augusti 2011

Mycket har hänt sen sist, och många vet inte. Men så här är det, jag och Daniel ska flytta isär. Vi har bestämt att det är bäst eftersom vi irriterar oss på varandra hela tiden. Vi ska fortfarande vara tillsammans men vi ska bo på olika ställen. Vi både är jätteledsna över detta och kanske hittar vi tillbaka till varandra igen och flyttar tillsammans då.
Blir att bo hos mamma och pappa tills jag hittar något eget, behöver liksom vara för mig själv ett tag.

Nog med tråkigheter!

Jag har varit på Öland också med tre tjejkompisar, bilderna ligger tyvärr på facebook och jag orkar inte lägga in dom här men vi hade iallafall sjukt roligt. Det var så skönt att komma bort från allt skitsnack som finns här i Eskilstuna. :D

Jag har förresten tappat bort min mobil, så just nu har jag tillfälligt nummer. Men får tillbaka mitt gamla i morgon hoppas jag. :D

Ne nu ska jag fortsätta plugga lite, innan det fina vädret börjar titta fram.

Hade bra


RSS 2.0