11 Juli 2007

11 Juli 2007
Nu är det bara en timme kvar sen åker vi.
Jag har precis fått fixat en ny blogg , jag kom inte in på den andra hoppas att jag kommer komma in på den här i fortsättningen :) .
Sitter här framför datan och lyssnar på Lars Winnerbäck, och tänker på dagarna som är kvar på sommarlovet. Det ska faktist bli riktigt kul att komma iväg ett tag, komma bort från allt skit här i Eskilstuna, men man kanske inte ska klaga endå, det är nog inet värst i Eskilstuna. Gemför med Stockholm, så är det nog värre i helhet.
Varför blir det så, man kan ju inet hålla sig inne, för att det händer så mycket ute på gatan. Jag kan inte förstå att man kan göra någon så illa, resten av livet är ju förstört nu.
Nu orkar jag inet skriva något mer.
Använder inte min andra MaddeEjnarsson.blogg.se!
Gå in på MaddeEjnarsson.bilddagboken.se!
Hej då! <3

10 Juli 2007

10 Juli 2007
I morgon åker jag och min familj tillsammans med mina kusiner ner till Göteborg, för på Torsdag och Fredag ska vi gå på Lisseberg och ha skit kul :) . Sen på Lördag ska vi fira min farbror i Vellinge, sen på Måndag fyller lillebrorsan år och då ska vi vara på Öland, men då är jag nog inte med, ska nog med Daniels familj till Skåne (Tomellilla) och vara där en vecka :) Sen ska jag till Öland, där vi kommer vara ca 5 familjer :).
Efter allt detta så är mitt sommarlov nästan slut, för den 20 Augusti börjar ju skolan igen, men nu ska jag till ett helt främmande ställe, jag ska ju till Rinman. JAG KOM IN! Jag ska gå på omvårdnadsprogrammet på Rinmansgymnasiet :) Faan vad kul :) Rinman här kommer jag :P.
Nu ska jag gå och packa det sista, sen ska jag till Stallet, och efter det ska vi skjutsa kaninen till min kusin som ska ta hand om honom nu när vi andra är på semester :) Sne ska vi fira min lillebror, äta American Pizza och efterrätt som pappa har gjort :) Mums ;) . Längtar!
Kommer sakna er, ring mig.....!
Pusspuss<3<3

RSS 2.0