vilka skor till nyår

hej alla.

Denna vecka har det bara varit massa plugg, muntliga framträdande och salstenta. Det muntliga gick bra, så nu håller jag tummarna på att salstentorna också gjort det.
På måndag börjar vfu-periaden igen (praktik) ska vara där i två veckor, vilket ska bli jättekul förutom att jag fortfarande inte kan släppa skolan, eftersom jag ligger efter.

Men vad jag skulle komma till var att jag hittat skor till nyår, äntligen! Men vilka ska jag välja?


Detta är första paret och är från H&M för 299:-



Andra paret är från ellos för 299:-

Vilka tycker ni jag ska köpa? :)

drömmen som väckte mig!

Vaknade klockan 08.00 idag av en konstig dröm jag faktiskt vill ska bli sann. Jag vet inte var drömmen utspelade sig men det var många vänner som var med. Innan allt hände så gick jag på en gata med massor med folk och tänkte på Robert och allt som hänt, jag tänkte att: Tänk om han skulle kunna komma tillbaka, men jag visste att det aldrig skulle hända.
Plötsligt såg jag Robert lite längre bort bland alla människor, jag sprang fram och det var verkligen han. Jag gav honom en stor kram och grät så jag inte fick någon luft. Jag frågade honom hur han kommit tillbaka, och han berättade att han inte dog, att han bara skämtade, men när det gått så långt så var ha tvungen att gömma sig och åka bort. Han skämdes men saknade oss alla, och han ville att allt skulle bli som vanligt igen. Jag vaknade från drömmen, precis när vi hade berättat för Daniel som stod vid en husvägg. Jag grät så jag inte kunde stå upp och jag fick ingen luft...
Efter denna dröm vägade jag inte somna om, eftersom jag är hemma själv hemma hos Daniel.

Man brukar säga att drömmar alltid betyder något, men vad betyder denna?


jag själv!

Undra om det har varit så hela mitt liv? Men jag är en person som inte vill att andra ska tycka synd om mig

T.ex. hela mitt liv med ryggont...det är inte så farligt.
Mina domningar i benen innan operationen...det är inte så farligt.
Men fantom smärtorna, nerv smärtorna och abstinent har fasiken varit den värsta upplevelsen jag varit med om. Att ha ont i delar/ställen på kroppen som man inte har någon känsel på, Känna smärta i delar som man är förlamad i, och efter att ha proppat i mig olika nervmediciner, alvedon och morfin under 2 månader få värsta abstinensen när jag väl trappade ner och skulle sluta.
Tänk er att sitta i skolan och bara skaka och svettas!

Nu efter min operation så mår jag bra, men är fortfarande inte återställd. Delar av rygg och armar är utan känsel och har fortfarande inte full kontakt med mina fingrar. Men nerverna är snart längst ner i fingrarna, för jag känner hur det sticker. Det menas att jag kommer ha mer kotakt med fingrarna och har jag tur har större delar av armarna fått känsel också. :D

Jag var på Akademiska i Uppsala i Måndags och träffade läkaren som opererade mig den 16/9-2008 och jag berättade om mina känselbortfall och min ryggsmärta som kommer vissa dagar och som känns som en huggande kniv rakt in i ryggen. Han skulle meddela "försäkringsgrejsen" och han berättade också att jag inte behöver göra någon ny operation om jag inte ville, när jag sa att jag ABSOLUT inte ville genomföra en till operation så tackade han mig :) Han var lite orolig eftersom det är större risk att operara mig som inte går efter "kartboken". Jag har 4 nervutskott på varje sida fast man egentligen bara ska ha 2.Knäppt!

MEN JAG MÅR BRA! :D :D :D :D Man lever bara en gång och då måste man må bra och vara glad hela tiden. :D
Lev dagen som den sista, och njut och gör ditt liv till något bra :D :D 


RSS 2.0