Bilder från London!

Nu har vi precis haft introduktion och gått igenom vad som kommer att hända här på Jobilee Lodge. Vi ska ha en till introduktion klockan 17.00 (Engelsk tid). :)

Nu har jag i alla fall lagt in de bilder vi tagit under dessa två dagar som varit :D


Här sitter jag, Ida och Johanna och väntar på incheckning på Skavsta.



Eftersom flygplanet inte kunde landa på Skavsta, fick vi ta en buss till Arlanda.



Jente och Johanna - När vi satt och väntade på maten på Olearys (Arlanda)




När vi äntligen lyfte med flyget var klockan ca 14.00 (Svensk tid)
Ida och Jente



Vi satt vid nödutgången :D Så vi var tvugna att kunna detta :D






Satt på tunnelbanan i en evighet..runt..runt...


Här är vårdhemmet Jubilee Lodge som vi äntligen kom fram till igår..

Internet är inte så snabbt, så lägger in mer en annan dag..HADE BRA i Sverige, där det är massa SNÖ!!!


Entligen i LONDON!!!

Nu e vi entligen i london.

Dagen borjade att Ida och hennes pappa hemtade mig, Jente och Jojo hemma hos mig ca 06:00 i morse.
Vi akte til Skavsta flygplats der vi checkade in alla veskor och gick til var gate. Vel inne pa gaten seger de att planet blivit forsenat och att ny information skulle ges efter 20 minuter (10.00) Nar klockan entligen klockan blev 10.00 sa seger de att planet inte kunde landa pa Skavsta flygplats p.g.a. de doliga vedret. Sa vi fick hemta ut vara veskor igen och ta en buss till Arlanda.

Nar vi kom till Arlanda efter ca 2 timmar i bussen, var vi jette sura for vi inte hade atit. Sa de hela slutade med att vi bestellde mat pa olearys for 179kr styck. och fick skynda oss eftersom gaten skulle stenga efter 10 minuter. Vi kastade i oss maten (hamburgare och pommer frites) pa 4 minuter och sen sprang vi till gaten. VI HANN!!!

Nar klockan blivit sa mycket som 14.00 fick vi entligen ga pa planet, men nagon hade inte checkat in med sina biljetter sa vi alla fick venta i ca 20 minuter tills nagra erkende. Sen lyfte entligen planet!!!

Ner vi tills lut landade i London stod vi i long longa koer for att kopa biljetter och sedan tog vi toget till Liverpool street som tog en evighet. Letade sedan oss fram till "the red line" som vi ockso var tvugna att sta i massa koer till.
Eftersom klockan var ganska mycket p.g.a. instellningen av flyget sa gick det inte sa manga tag.

Det blev bara morkare och morkare, och vi blev mer och mer irriterade av att sitta pa "the red line".

Nar klockan borjat nerma sig halv 9, var vi framme i Buckhurst Hill och vi ringde till vardhemmet (Jobiliee Lodgee) och de kom och hemtade oss. :D :D :D

Nu har vi blivit visade runt och har tagit tva cider i baren. Alla dricker och dansar och har det sjukt kul.
I morgon kommer det fler volontarer, och vi ska fa byta rum tillsammans med de, upp till overvoningen :). Aen borjar vi jobba/ha praktik tills den 13 mars, efter det blir det att bo po ett annat hotell tills den 15 Mars :D

Hoppas ni har det bra i Sverige med all sno :D

legger in lite bilder senare i veckan :) Puss puss SAKNAR ER!!!

London i morgon :D

Nu är det bara några timmar kvar tills ida och hennes mamma kommer och hämtar mig, Jente och Jojo hemma hos mig för att efter det åka till Skavsta.
Började packa idag, och nu är äntligen allt klart..väskan väger ca 14 kg :D

Jag ska försöka skriva så mycket jag kan och berätta här på bloggen om äventyret i London. :D Blir ju först praktik i 2 veckor och sen åker vi och bor på ett hotell inne i stan i några dagar. :D

Ni får hade det bra i Sverige så länge så ses vi efter den 15 Mars :D

Nyare bilder på kattungarna :)

Nu är katterna ungefär 14 veckor och fulla med massa bus :)


Lilla Ralf :)



Lilla Mingel :)


Båda ligger vid fotändan av mina och Daniels fötter :)



Alltid lek.


Mingel hoppade upp i Daniels fönster, men Ralf kom inte upp..


Tillslut tyckte jag synd om Ralf, så jag lyfte upp honom.


De tyckte också att det var väldigt roligt att störa mig när jag kollade på film på datan..

Det var alla bilder jag hade för denna gång :D

21 februari :D

Idag är det Danijels födelsedag, grattis till honom. :D

Igår var det en lyckad klassfest hemma hos Ninnie, som sedan avslutades på krogen. :) Lyckad kväll, och detta ska göras om. Mindre lyckat var det att försöka ploga sig fram från bussen och hem i låg klackade skor :)

Som alla säkert redan märkt så har det snöat väldigt mycket denna helg och det har orsakat vissa svårigheter..


Torshällabussen som hamnat i diket vid Glömstagärdet :)



När jag och Sofia red ut idag, så fick vår ridlärare rida först och ploga vägen :)


Sofia och Baltasar



Vi vill också tacka han som kom ut och plogade fram en liten väg genom snödrivan :D

Tack för denna helg <3

Mitten av veckan

Igår var min näst sista dag på praktiken i Sverige, och den dagen avslutades med Bingo spelande med en av de boende. Fick sen skjuts av en annan personal hem, skit snällt! :D
När jag kom hem igår skrev pappa och jag ut biljetten till London, kunde tyvärr inte skriva ut allas, eftersom jag inte har allas pass. Efter det, så städade jag rummet, sen var det natti natti.

Nu är det Onsdag och mitten av veckan, är ledig idag, men ska först till körskolan och sen träffa min personliga tränare på Forever :)
Ikväll blir det att sova hemma hos Daniel, eftersom vi ska på begravning i morgon.

På fredag är det min sista dag på praktiken i Sverige, det känns konstigt, nu när jag fått så bra kontakt med alla. Men det ligger ju inte så långt ifrån skolan, så jag kan ju gå dit och hälsa på :D

Nu blir det att läsa tidningen, och sen göra mig helt klar för att gå till bussen :)


Hade bra allesammans <3

ny vecka

Nu är det ny vecka, och helgen som var, blev lugn. Kollade på en skit bra teater på Eskil i Fredags. Gökboet!!
Efter det, blev det hem för att visa Josefine och Nettis kattungarna, och sedan åkte vi hem till Marcus för att ta det lugnt där. Killarna stack sedan ut på krogen (som ni kan läsa om på http://dyngpacket.blogg.se/) och jag, Skoog och Nettis stannade och städade lägenheten och käkade lite pommes frites :) Gott!

jag och nettis gick sedan till stan för att ta bussen tillsammans med killarna. Väl hemma i Skiftinge, tog jag hand om Daniel och Robert :P och sen var det natti natti!

På Lördagen stack jag till stallet efter lunch och red en timme tillsammans med Sofia. Det var skit kul, och vi bokade en ny rid tur i 2,5 timme på Söndag :D.
På Lördags kvällen blev det god mat tillsammans med familjen och några vänner till mamma och pappa. Sen blev det filmkväll hemma hos Mårtensson. Vi kollade på nya Beck filmen (minns ej namnet) Den var faktiskt bra. Efter det satt vi och pratade gamla minnen och sen var det natti natti.

På söndagen (igår) fick jag skjuts till praktiken till klockan 11.00. På praktiken, spelade jag Nintendo Wii med de boende. Skit kul!

Nu sitter jag i skolan på Buffert dagen, och har haft ett prov i morse (Social omsorg).
Börjar praktiken 13.00, så ska snart börja gå dit. :)

Tack för alla kommentarer om min balklänning. Lägger in mer bilder när den är helt klar :D.
Denna vecka ska jag betala första betalningen för balen :D

Hade bra allesammans <3

Balklänning

Nu är snart balklänningen klar :)


Framsidan


Baksidan

trött

Gick upp 08.00 idag för att plugga, sen klockan 14.00 började min praktik. Finns inte så mycket att göra där, så idag blev de att städa en lägenhet och laga mat åt en annan. :) sen satt vi bara och prata med de boende, sen fick jag sluta ca 20.00.

Nu är jag hemma och ska gå och lägga mig, för i morgon börjar jag 07.00.



Första dagen på praktiken

Började inte fören 14:30 idag, så innan provade jag balklänningen som nu snart är klar :) Efter provandet åkte jag och farmor ner på stan, kollade runt lite i affärer och gick sedan till min praktikplats (apu). Blev visad runt, fick veta lite rutiner som de har och skrev upp vilka tider jag skulle jobba. As sköna tider, faktiskt.
Än så länge så verkar det bra, träffade inte så många boenden så vi får se i morgon då jag jobbar 14-21 :)
Efter 20 minuter gick jag till pappas jobb och vänta tills han slutade :)
Har också varit och tränat idag, skit skönt efter ett tags uppehåll.

Efter träningen blev det filmmys med familjen, vi kollade på "Sommaren med Göran" :) Sen blev det natti natti<3



Jag saknar min Daniel <3

Måste få skriva av mig lite...

För över ett år sedan var vi alla rädda att du skulle lämna jorden..Men något mirakel räddade dig och du överlevde, och det är jag tacksam för. Men ingen visste vilket liv du skulle leva efter det. Vi som är dig nära önskar att allt bara kan vara normalt, och att du kommer ifrån all skit. Många gånger har jag önskat dig ett nytt liv, att du ska ta chansen att börja om ditt liv i någon annan stad. Det är dags nu...Du måste ta chansen att sluta med allt, och börja om. Du måste bli stark och inse vad som är rätt.

studentfest, 20 års fest, praktik

Först tänkte jag börja berätta lite om hur helgen har varit :)
I fredags började det med skolan, sjukgymnast, och stan med mamma. Sen på kvällen blev det att fixa sig hemma hos Skoog, och efter det fick vi skjuts av hennes mamma till Fröslunda på förfest. Efter förfesten tog vi bussen till stan...till student festen. Allt började skit bra, vi hade skit kul och dansade och träffade gamla klass kompisar.

Men senare på kvällen kom någon fram och frågade om jag var Daniels flickvän...och sen drogs allt upp igen. Jag kan inte förstå hur en människa kan vilja förstöra för någon så mycket...Jag har försökt att inte bry mig, men i fredags kom droppen. Men det som egentligen har tagit hårdast, är att ingen har brytt sig...Ingen förstår att det är jag som mår dåligt...Jag vet att detta handlar om tre personer + Lundkvist, men eftersom den ena säger "Låt han vara, det är min kompis" och den andra säger "Skit i honom, du vet hur han är" så är det bara jag som bryr mig.
Själv tror jag inte på honom, men jag orkar inte gå på krogen om folk jag aldrig mött ska komma fram till mig...
Men kom ihåg..Ni ska ha ett stort tack ni som BRYDDE er i fredags...Speciellt du Alexandra!!! <3


Ska försöka att tänka på annat nu och berätta att i Lördags hade vi förfest hemma hos mig, sen blev det att fira Krull som faktikt fyllde 20 år. :D GRATTIS! Jag, Oskar och Skoog hade i alla fall kul :D

Jag, Oskar och Skoog hade i alla fall kul :D


Roade mig själv lite :d



Efter det åkte jag och Dannes kusin Sara till Time Out, ville komma bort och kunna tänka på annat än det som hände i fredags. Kvällen blev lyckad och avslutades med nattbussen hem till Daniel. :) Tack Sara för allt :)

Söndag, vaknade och lade mig framför tvn med katterna och kollade på filmen "Jagad" sen efter lunch, kom mamma och Mathias och hämtade mig. Väl hemma fixade mamma och jag våran tavla som ska hänga i trappen (bild kommer när den är uppsatt). Mamma och jag lekte också pansionärer...vi satt mitt emot varandra och lade varsin passians (ursäkta stavning), i flera timmar...Tills vi kom på att v skulle laga mat :D

Hämtade också pappa från tåget vid 23:00 :D


I morgon börjar min första dag på apu:n, ska vara på Rothoffsvägen i två veckor och sen blir det apu i London 2 veckor. :D Jag är ganska nervös, men hoppas det kommer gå bra. :D Håller tummarna att min engelska inte ska vara för dålig :P.


Nu blir det att fixa sig och sedan försöka sova. <3

kattungar

Skolan som vanligt idag, först hade vi svenska. Fick tillbaka min krönika som jag fick "VG" på och sen också ett prov som jag fick "G" som var högsta betyget.

Jente ledde idrottslektionen idag, det blev Judo. Inte riktigt min grej...och hur skulle jag lyckas att kasta runt Jojo om jag fortfarande inte har så mycket styrka i armarna och heller inte har styrka i ryggen. Haha, det lyckades alltså inte att slängas runt. Men men, avlappningen och allt annat var mer i min stil :) haha.

Efter idrotten blev det bussen till Daniel, där kollade jag, Daniel och Robert film. Men både jag och Robert råkade somna en stund. Senare åkte vi till Västerås!

Ja, vi åkte till Västerås för att hämta två söta kattungar. (Skogskatt/bondkatt).


Hankatten        





Honkatten till vänster och karatekatten till höger :D

Katterna ville bara busa, men precis innan jag åkte hem från Daniel hade hankatten somnat på Roberts säng :)


I morgon har jag fullt upp, och vet inte hur jag ska hinna med allt. :) Börjar också bli genom förkyld, så hoppas det avtar tills i morgon och på lördag.


Nu ska jag försöka sova. :D

Onsdag. snart helg!

Idag har jag varit i skolan som vanligt...och självklart försov jag mig. Fast jag hade lagt telefonen på andra sidan av rummet...Fan! Kom i tid men det var stressigt!

Hade London möte idag, och nu är jag verkligen nervös..jag som har så dåligt ord förråd på engelska, hur ska det gå. Har försökt att inte tänka på det så mycket för att sedan ta det som det kommer. Jag ska ta med mig en ord lista som jag får kolla lite i på kvällarna, haha!!!

Slutade lite tidigare idag och gick då ner på stan för att ta bussen till körskolan. Pluggade lite och sedan hade jag körlektion. :) Pappa kom och hämtade mig efter körlektionen och han skjutsade mig snabbt hem för att hämta kläder till ridningen. :)
Red med Sofia i ca 30 minuter, jag på Likko och hon på Jhon-jhon. Det gick jättebra, men tror Sofia komemr ha lite träningsvärk i morgon :P haha.
Hoppas vi fortsätter tycka det är kul att rida, så vi kan fortsätta med det en gång i veckan. :D

Käkade och duschade hos farmor efteråt och mamma kom sen och hämta mig.

Har just skrivit klart svenska arbetet som ska vara inlämnat i morgon. Nu är det bara två läxor kvar, och det är Religions uppgiften som ska vara klar efter praktiken och sen svenska boken som ska vara klar efter praktiken. Men eftersom jag vägrar att läsa en bok som jag inte förstår orden i, så har jag bara religions uppgiften kvar :D

Nu sitter jag bara här framför datan och ska snart kolla på andra avenyn och seda sova. Har också haft mobilen nära mig hela kvällen, eftersom jag trodde polisen skulle ringa...Men de ringer väl lagom i morgon på lektion eller något :) Just ja, det har jag glömt berätta...polisen ska ringa för att få mer information om "våldtäksmannen" (han som var utanför lägenheten och ville komma in till oss) och som sedan vi tror var han som våldtog en tjej natten mellan den 20/11 - 21/11-2009. Ska försöka berätta allt jag kommer ihåg. Tänk om det är han...

Från allt till ingenting...På lördag ska vi hämta två kattungar som ska bo hemma hos Daniel. Jag längtar...
Men tycker synd om han katten som enligt Daniel och Ola ska heta Ralf, katten kommer bli mobbad :P Jag tycker de ska heta: Brorsan och Syrran, Mingel och Pinglan, Tjejen och killen...Vad tycker ni de ska heta?

En till sak...Snart är det stundenten för oss sista års elever!! Jippie! Idag betalade jag flaket :)
Jag vet vad jag ska göra efter studenten...Börja plugga på lärar högskolan. Berättar mer en annan dag!


Hade bra allesammans nu blir det natti natti...men först Andra avenyn!



2 februari och idag var man ledig...

Ledig och ledig...vet inte riktigt om jag var det... Jag ställde i alla fall klockan på 08.00 för att sedan snooza till 09:00 (ville ju inte förstöra tidsrytmen) Men jag var för trött så jag vaknade när farmor ringde efter 10:00 någon gång. :)
Efter att hon ringt, kunde jag inte somna om, så jag satt mig vid datan och började plugga. :D Har ju en Omvårdnads uppgift om Cancer som ska vara klar i morgon.

När jag nästan blivit klar med hela uppgiften om livmoderhalscancer, käkade jag lite och sen kom farmor.
Jag fick prova min balklänning, som är jätte jättefin. Ska försöka få en bild nästa gång jag provar den, så kan ni få se :D. Efter provandet av balklänningen, åkte vi till Folkesta och handlade och gick sedan på Rusta. Sen kom mamma. Mamma och jag åkte ner till stan och farmor åkte hem.

På stan letade vi något att ha till balklänningen, pärlor, paljetter eller något att ha på klänningen. Men vi hittade ingen som fall oss för smaken. Så idag blev det bara köp av tre nagel lack, lila, blått och rosa :D

Efter stan blev det hem för att laga mat och sedan plugg. Skrev klart uppgiften om cancer och fortsatte lite på svenska uppgiften som ska vara klar på Torsdag. När man sitter och skriver uppsatser, så brukar man efter ett tag komma in i ett rus, man bara skriver och skriver. Bara man kommer igång, så brukar det gå jättelätt. Men varje svenska uppgift jag har haft från ettan på gymnasiet har varit jätte tung att skriva. Det spelar ingen roll vad det är man ska skriva om eller vad det är för ämne. Blir galen!


Förresten, jag har fått min efterlängtade kod till min internetdosa. Så nu kan jag börja använda mitt bankomat kort igen :D. ÄNTLIGEN!!!

I morgon ska jag först till skolan, sen direkt till körskolan, och efter det ska jag rida med Sofia. Det ska bli jätte kul!!!

Längtar tills helgen. Då blir det studentfest på Fredag och 20 års fest på Lördag, och på Lördagen ska jag vara utklädd till Rockabilly brud. :D Har redan fixat klädsel och håruppsättning :D (Y)


Hade bra allesammans. <3

Helgen är över...

I fredags blev det bowling på kvällen, och jag kom inte sist och inte först :D Efter bowlingen så gick vi till Java, som jag hade lust att spy på. In rökt och äckligt, och när man inte röker själv så stinker det och man blir bara irriterad. Ush!!!
Fick sedan skjuts hem till Daniel av snälla Kalle och Alexandra. Väl hemma kastade Daniel mig i snön så jag blev genom blöt, så han ska minsann få någon dag när han minst anar det ;) haha.

I Lördags åkte mamma och jag och vaxa benen, så nu känns mina ben som bebis ben, alldeles mjuka och lena :) Jag vaxade bara från knä och ner nästa gång blir det hela benen och eventuellt under armarna som mamma gjorde. :D
Detta gjorde jag och mamma hos en tjej som har en liten egen salong hemma hos sig.
Vaxning av ben, från knä och nedåt: 200:-
Vaxning av ben, hela benen: 300:-
Vaxning under armarna: 100:-
Så vi betalade 500:- allt som allt. Skit bra, det kan faktiskt rekomenderas. Kommentera om ni vill ha mer information!

I lördags kväll firade vi farmor och Rune också och där serverades god mat (förrätt, varmrätt och efterrätt).

Efter firandet så blev det förfest hos Marcus och sedan blev det krogen. Tror nästan alla var ute i Lördags, lönehelg! Fy fan vad kul det var. Hände så mycket...Kan ju bara nämna saker som kopplas till några vänner:
helrör, pukkod, nattbussen, Skoter, blåmärke...Behöver jag nämna mer HAHHAHAHHA!!!
Tack för den roliga kvällen fast vissa var saknade! :D:D

Fick skjuts av Inger hem idag, var väl hemma ca 13:15 och efter det så spelade mamma och jag kort i flera timmar, och sen bakade vi också ett matbröd.
Sebastian och hans flickvän Malin kom också över och käkade på kvällen. Trevligt Trevligt :D


Nu blir det att natta kudden :D Hade bra allesammans <3




RSS 2.0