26 September 2010

Dåligt som vanligt...nu var det så där längesen jag skrev sist. Men jag har som sagt börjat högskolan, så jag har inte tid att sitta vid datorn så mycket om dagarna.

I fredags lämnade jag in min första tenta, tror tyvärr inte jag kommer bli godkänd, men man kan ju alltid hoppas.

Jag har också skickat ett mejl till studievägledaren om att jag vill byta högskola till Eskilstuna/Västerås.

Jag, min bror och hans flickvän/sambo har hittat världens bästa svampskog, har hittat hur mycket som helst.

Igår firade vi Daniella och Nettis, och de hade fixat lokalfest. Vi hade alla skitroligt. Men tyvärr slutade inte festen så rolig. Pga. att alla alltid tycker det är synd att vi alltid måste dra ut på krogen efter en hemmafest, så tyckte festägarna att det var dåligt att vi alla var tvungna att ta sista bussen hem för att inte behöva gå. Ni gav mig väldigt dåligt samvete, men vad ville ni att jag skulle göra...gå?! Jag försökte prata med er igår men ni ville inte förstå eller lyssna. Men men! När vi väl var påväg till bussen sen så upptäckte vi att alla festdeltagare inte hade varit ärliga, fast alla var bjudna. Skoogs mobil var snodd, och Cassis bilnycklar och plånbok. FY FAN!!!

Blev krogen en stund sen hem till min bror eftersom jag skulle ta hand om OzzyBozzy :P

Just ja...Inger (Daniels mamma) var hos ett medium igår. Fick veta massor som Robert hade förmedlat. Jag saknar dig Robert, tack för att du förmedlade så bra saker. :)

Hade bra nu ska jag försöka få Daniel att byta film :D

RSS 2.0