<3

I helgen var jag med älskling, min familj och massa andra familjer till hallstahammar och hade Höstfest, vi hade hyrt lokal och hade massa tävlingar, skit kul :P Sen gick älskling, Emil, Nicke och jag till en skola och spelade basket, jag vann första omgången. Men vilka var dom som var åskådare, dom bara kom dit och satt sig för att kolla på snygga oss, eller mig ;) .

I söndags så flyttade min bor från oss, hur kunde han bara lämna mig sådär. Jag saknar honom fast jag var där idag, det känns så tomt hemma utan honom, fast han inte var hemma så mycket, men iallafall, han bodde ju faktist hos oss. (:

I morse åkte Nattis, fy in i helvette vad jag kommer sakna henne. Jag måste verkligen försöka hälsa på henne någon dag, måste fan träffa henne, och se hur hon har det. (: Allt blir bra det vet vi alla, men det finns alltid en risk, men det vill vi inte tänka på, det enda vi tänker på nu är att hon snart kommer hem och att allt är som vanligt då.

Skolan idag var som vanligt jobbig fast vi bara gick till 13:40. Vi hade Engelska prov som faktist kändes bra. =)

Efter skolan, jag var på stan med Nettis och Ella, och jag provade en ny stil som inet ens passade mig, min form på kroppen hörde liksom inte ihop med kläderna. =) Så inget nytt blev köpt idag, en annan dag kanske.

Blommig madrass har iallafall mamma investerat i brorsans gamla rum. Jippie ! :P

Fyller snart år, ska försöka hyra lokal med Alx, annars får det väl bli fest ute någonstans ;)

RSS 2.0