24 oktober 2011

I fredags åkte min familj till Spanien och jag är hemma med Milton och mina kusinerns hamster, Så här hemma finns det just nu tre vilddjur :D Figge, Fritte och Milton!!

I helgen var det maskeradfest då vi firade Jeanette, och det var hur kul som helst. Alla hade verkligen gått in för det och var jättefint utklädda. Alla skulle klä ut sig till något på deras första bokstav i namnet, så jag var Mimmi Pigg. :D

I fredags kom Robert hit så han var självklart också med på maskeraden och tur så räddade Jeanette hans utklädning då hans väska glömdes på tåget med alla grejer i. Det hela sluta med att vi åkte runt hela stan och leta efter något han skulle kunna vara, mellanlandade hemma hos Jeanette och Danijel där hon kom på att han kunde vara Rudolf med röda mulen så han fick låna hennes one piece :D jättesöt!
Festen blev verkligen jättelyckad, och skjuts fick vi hem av Emil och hans vän David vid 00.00. Jag och Robert åkte ner på stan för vi var hungriga på subway. Tog med oss maten hem och käkade här hemma :D!!

Milton sov hemma hos mina barndomskompisar och deras familj där Milton också har sin kompis Zorro. Allt hade gått jättebra och det kändes bra att det var just dom som kunde ta hand om honom under natten.

Söndagen, alltså dagen efter maskeraden åkte Robert och jag och hyrde film och hämtade hem Milton, Robert fick köra eftersom jag inte visste om jag fick. Kom sedan hem, kollade film och åkte sedan ner på stan där Robert bjöd mig på subway :) Sen blev det att åka upp till tågstation och säga "hej då" och sen åkte jag och Milton hem till Jeanette där också Johanna var :)
Efter att Danijel åkt til jobbet, så hade vi tjejmys tills det var dags för Jenatte att gå och sova eftersom hon skulle jobba idag :) Jag skjutsade hem Johanna och hennes "brytna" fot och jag och Milton åkte hem och sov.


Idag skulle jag egentligen plugga, men mina grejer är hemma hos mamma och pappa så jag ska snart dit och säta mig och plugga där eftersom jag ska sova där i natt.

Här kommer lite bilder från helgens maskerad:


Jeanette som Jasmine i Alladin (födelsedagsbarnet)


Robert - Rudolf och jag - Mimmi Pigg


Oskar-Offer/olyckan, Peter-Prinsessa, Alexandra-Alv, Jeanette-Jasmine, Sandra-Smurf, Danijel-Darth Vader


Josefine-James Bond, Daniella-Doktor, Märtha-Lilla My


Nattanelle-Nunna, Johanna-Jokern, Cassandra-Can can dansare, Daniella-Doktor


6 oktober 2011

Idag har jag haft muntligredovisning i skolan och det gick jättebra.

Den här veckan har jag varit jätte stressad eftersom jag både har flyttat och pluggat som bara den. Men nu är jag äntligen inne i lägenheten och ska sova här första natten i natt. Jag har också tänt ljus och sitter och äter  gårdagens kebab rulle :P

Efter denmuntlige redovisningen var jag, Malin och Sara och tog modell bilder och här är några av dom :D





















Där var alla bilderna. Nu ska jag vara lite social med mina vänner Petra, Sara och Oskar :D

RSS 2.0