tänker på dig<3

Hittade lite bilder.








Blir så glad när jag ser dessa roliga bilder på dig! :D <3

det var ett tag sedan...

Nu var det mer än 2 månader sedan jag skrev sist. dåligt!

Det har hänt mycket, därför jag inte har haft tid att skriva

Vi har fått hem våran hund, Milton. Så det har varit ganska mycket jobb med honom. Just nu ligger han och sover efter att vi lekt :P
Jag har också jobbat ganska mycket på Sundbyholms slott. I början av Augusti var vi i Turkiet också, hände både tråkiga och roliga grejer men jag är ialla fall nöjd med resan.   
När jag kom hem från Turkiet fick jag reda på att jag kommit in på högskolan i Södertälje, och jag börjar redan nu på onsdag.

I Torsdags fyllde också Daniel 20 år och det firades med mat på akropolis och några cider på Royal, och i Lördags blev det födelsedagsfest för honom, han fick massor med presenten och vi tog sedan taxi ner till Nybron men...


Men till Nybron ska vi aldrig gå till längre. Betalade 100kr för 30 min bara för att en större kille ramla in i Skoog och hon blev utslängd. Jag gick sen ut till henne eftersom Skoog hade garderobsnyckel och enligt vakterna så var det inte deras "ensak" att det spöregna och att våra jackor var i garderoben. Samtidigt som vi stod där blev en annan tjej utslängd efter 15 min inne på Nybron för hennes syster hade ramlat på henne. Kvällen sluta med att vakten tog med oss till polisen för att vi skulle till fyllecell eftersom vi stod kvar för att försöka få ut våra jackor och vakterna tyckte vi skulle gå hem utan jackor. Men polisen skrattade och sa att man inte kan ta in två nyktra tjejer. Smart av vakten!!! Aldrig mer Nybron, detta var tydligen inte första gången!!! Kvällen slutade med att vi kastade in garderobsnyckel till några vänner som hämtade ut våra grejer, sen försökte vi få tag i taxi utan resultat (tutade upptaget). Så vi gick hem till Marcus och sen kom Daniel och Kim med taxi och hämtade upp mig senare. Jag var genomblöt!

Det var allt för denna gång. <3

Saknar dig Robert<3


RSS 2.0