Nu är skolan snart slut!!

Hej alla!!

Snart är sommaren här och jag tar snart studenten. Idag lämnade jag in min sista inlämning. Skönt!

Har ju börjat jobba lite på Sundbyholm slott. Jobbade igår och ska jobba idag och i morgon. På Lördag och Söndag ska jag också flyttstäda en lägenhet. Så jag kommer vara ganska trött efter denna helg. Tur så är jag ledig både nästa och nästnästa vecka. :)

Nu har min farmor sytt klart både min balklänning och min studentklänning. Mamma köpte ett speciellt behandlad duk som farmor sydde en klänning av. Så nu kan jag spilla hur mycket jag vill utan att det blir några fläckar :)
Jag har också köpt skor som jag ska ha på studenten.


Balklänning och studentklänning. (pärlor ska sättas på,på balklänningen)



Skor till studentflaket och studentkvällen! Tror jag gillar Rosa! :D



Nu ska jag gå ner och äta något sen dra iväg och jobba. Hade bra allesammans!<3








Daniels nya tatuering blev jättefin!

Vila i frid min älskade vän! <3





19 Mars 2010

Hej. Jag har varit lite dålig på att skriva här i bloggen på senaste tiden. Har haft fullt upp med annat.

Just nu rullar väl livet på, och jag har faktiskt börjat falla tillbaka på banan igen. Tiden kan inte stå still längre, jag måste fortsätta att leva mitt liv och försöka att ha det så bra/normalt som möjligt. Kommer aldrig glömma dig Robert, men jag vet att du vill att vi ska leva för dig, och det ska jag göra. Jag lovar!

Idag har vi pratat om studenten i skolan, och jag har nu insett hur kort tid det är kvar. Känns så skönt att snart allt är över. Men jag hoppas ändå att jag kommer in på högskolan, eftersom det knappt finns några jobb :)

Idag har jag varit och klippt mig, jätte skönt! Blev bara topparna och urtunning. :D

På fredag ska Daniel och hans pappa inte vara hemma, så då ska jag sova hemma hos dom men Inger. Innan natten ska vi också ha tjejkväll med mat och wii fit! :)


Idag har jag, Jojo, Danni och Skoog badat i Roxnäs, faktiskt skönt! :D Bilder kommer senare!

Älskar dig Daniel! <3

Min älskade vän! ♥Robert♥

På fredag nästa vecka, så har det redan gått en månad. Fortfarande känns det som att tiden står still fast allt rör sig. Idag kommer den värsta dagen, då vi ska säga "farväl".
Men jag kommer inte kunna säga det, för du kommer alltid finnas med oss. Vi saknar dig så oerhört mycket. Din glädje och energi fattas här nere! Tänk om man kunde vakna upp en dag och allt bara var en mardröm, det är något som vi alla vill ska hända.
Men jag vet att du är med oss, och hjälper oss. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta! En dag ses vi i Nangijala!


Ja idag är det begravning, sitter här hemma och lyssnar på de låtar som ska spelas på begravningen i tanke om att det kanske blir lättare. Men jag vet att denna dag kommer bli den jobbigaste. Jag vet att Robert inte vill att vi ska gråta, men det går inte. Bara jag tänker på det som hänt så rinner bara tårarna. Jag försöker komma bort från verkligheten och tänka på massa annat. Men han finns hela tiden med.
Jag vet att du inte ville lämna oss så här tidigt, men konstigt nog kom någon och hämtade dig. Vi kommer alltid sakna dig, du var den som lyste upp allas tillvaro.

Vila i frid min älskade vän<3

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


3 maj 2010

Hej alla!

I fredags var det valborg, och det firades ute hos björn. Riktigt kul kväll, och Robert var med oss hela tiden. I lördags vaknade jag upp med huvudvärk. Men tror nog jag förtjänade det :P

Igår (söndag) spelade vi wii fit på kvällen, och medans Daniel och Krull var ute hos Oskar så kom Jojo och spelade med mig :) Riktigt trevlig kväll.

Just nu sitter jag inne på http://www.modegallerian.se för att hitta någon klänning till studentkvällen. Hittar jag ingen så ska mamma och jag sy en. haha
Snart kommer Jojo och hämtar mig, för vi ska till Tuna Park för att hitta något till begravningen. Sen ska vi hem och plugga tillsammans.

Hade bra allesammans. och lova mig att ta hand om varandra! <3

RSS 2.0