15 Juni 2009

Först kan jag berätta att MIN Josefine Skoog fyllde 18 år i fredags, och nu är hon äldre än både mig och Daniella. :)
I fredags blev det käk med Josefine sen blev det överasknings fest hos Marcus, Josefine hade ögonbindel dit :) haha!!
Festen blev lyckad med både potatissallad och två vanliga vodkor (sålde den ena).

I Söndags blev det kalas hos Skoog på kvällen, med massa mat och massa folk.

Idag Måndag så har jag varit första dagen på min sommarpraktik, det var faktiskt rätt okej. Jag klarar nog 4 veckor med betalning i alla fall. :) v.25-v.28!
Efter praktiken så gick jag ned till min gamla praktik (medicin mottagningen) och hälsade på mina förra handledare. Det var jätte kul att träffa dem igen.

Sen blev det stan med Josefine i några timmar. Sen var jag tvungen att ta bussen hem för jag skulle äta.
Jag sprang och sprang och när jag kom fram till bussarna så ser jag att det står nummer "2" bak på bussen som står närmast, utan att titta på sidan av bussen så hoppade jag flåsande på bussen och satt mig i mitten.
När bussen kommit till årbyrondellen så svängde den mot Skiftinge, då hade jag hoppat på fel buss. Förbannat! Det hela slutade att jag gick förbannad hem till Daniel och han skjutsade hem mig!
Något som jag lärt mig idag: Lita ALDRIG på vilket nummer som står bak på bussen, fråga ALLTID busschafören eller kolla på bussens framdisplay! Irritarad blev jag!!!

Träffade min lillasyster idag, åkte tillsammans med mamma och pappa till henne idag. Nicklas var inte hemma, men det var kul att träffa lilla Angelica i alla fall!!!
Har saknat dig!! <3

10 Juni 2009

Hej idag är det tredje dagen på lovet och det känns skönt men lite lång tråkigt. I helgen var det student och min älskling tog studenten, Stackarn nu är han mellan två utbildningar och vet inte fören i Juli om han kommer in eller inte. Men jag hoppas att han kommer in!

I förrgår hade jag och Daniel tråkigt så vi åkte tillsammans med Skoog och Marcus ut till Björn och spelade Tvister och spelade kort vi hade det jätte trevligt. Och igår åkte jag och Daniel hem till Marcus och spelade kort med Marcus och Skoog. Jag säger ju det, det är verkligen långtråkigt om dagarna.

På måndag börjar jag sommarjobba. och det ska faktiskt bli skönt att ha något att göra ett tag, och veta att man amtidigt tjänar pengar på det.

Just ja, för några dagar sedan så fixade jag facebook, är faktiskt lite stolt över mig. fattar inte riktigt allt än men det kommer.

Håll lite koll på min bilddagbok för snart kommer helgen och veckans bilder ut, ska bara leta fram mitt usb :)

Hade bra snart drar jag till varmare delen av världen, bara 38 dagar kvar :)

RSS 2.0